madi Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Mamy chata, wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 ale to nie to samo a jki jest adres chata ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 27 Września 2007 Share Napisano 27 Września 2007 Na samej górze strony głównej, po prawej stronie zaraz za: "zaloguj/wyloguj" Jedna uwaga: najlepiej zgadać się na priv, żeby można było się swobodnie umówić na klepanie Zimową porą będą na pewno zasiadki na chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 28 Września 2007 Share Napisano 28 Września 2007 Ehhh... jakie to kozackie uczucie na wejsciu dostac zyczenia od administratorow moderatorow i uzytkownikow DZIEKUJE oraz widziec ta 18 w profilu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 buahahaha mam napisać prace na temat oszustw w internecie, np na allegro itp. wiec jezeli ktoś miał jakąś przygode to jak by mógł to niech mi napisze na pw nagroda- wdziecznosć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 15 Października 2007 Share Napisano 15 Października 2007 mam napisać prace na temat oszustw w internecie, np na allegro itp. A na jaki przedniot? Na geografii dzisiaj mialem o wodach powierzchniowych Polski i mam pytanie Która rzeka jest faktycznie druga co do długości w Polsce: Warta, czy Odra (Odra jeszcze płynie w Czechach) W starych żródłach podaje się Odrę, a ostatnio dziadek mnie się spytał, to powiedziałem Odra i powiedział, że bzdury plęcę.. Więc sam niewiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Robal, najpierw Wisła, później jest Odra przedmiot hmm... kółko dzieńikarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Robal, najpierw Wisła, później jest Odra A ja mysle, ze Warta, bo ma 808 km, a Odra 800 km w Polsce, a reszte w Czechach . Tak bylo napisane w podreczniku od geografii i taka jest prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Rzeka Długość w km Pow. dorzecza w km² Wisła 1047 194424 Odra 854 118861 Warta 808 54529 Bug 772 39420 Narew 484 75175 źródło -> http://pl.wikipedia.org/wiki/Rzeka#Najd.C5.82u.C5.BCsze_rzeki_Polski u mnie w podreczniku też tak jest jak w wiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Czyli dorzecze w POLSCE wieksze ma Odra Ale długość w POLSCE wiekszą ma Warta P.S Warta rządzi oczywiście po Wiśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 16 Października 2007 Share Napisano 16 Października 2007 Robal, proponuje aby rozwiać wątpliwości Spytaj się geografisty P.S Warta rządzi :lol: oczywiście po Wiśle Okrzejka wymiata, nawet przed wisłą WOW!! nawet w wikipedii jest http://pl.wikipedia.org/wiki/Okrzejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Kuba gdzieś się podziewał tyle czasu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Kuba gdzieś się podziewał tyle czasu? Mnie w zasadzie nadal nie ma... że się pojawiam czasem na forum i coś napisze to tylko wynik tego że na chwilę odciągam się od pracy. Owszem często bywam na forum ale nie jestem aktywnym uczestnikiem. Zniechęcają mnie te częste kłótnie, czasem nawet nie wiem o co bo jakieś merytoryki nie mogę w tym znaleźć... A gdybyś mnie zapytała kiedy ostatnio na rybach byłem to nie potrafiłbym Ci odpowiedzieć... bo nawet nie pamiętam... Faktem jest że ten ostatni okres bardzo mnie zmienił, w przyszłości zostanie to zauważone na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Mnie w zasadzie nadal nie ma... że się pojawiam czasem na forum i coś napisze to tylko wynik tego że na chwilę odciągam się od pracy. Owszem często bywam na forum ale nie jestem aktywnym uczestnikiem. Zauważyłam, że czasem się pojawiasz i jesteś hmmm jakby to powiedzieć cichy, a wręcz wyciszony. Zniechęcają mnie te częste kłótnie, czasem nawet nie wiem o co bo jakieś merytoryki nie mogę w tym znaleźć... No ty Cię rozumiem, a będzie jeszcze bardziej gorąco - zima się zbliża i większość grzeje tyłki w domu (bez urazy) i się włącza.... A gdybyś mnie zapytała kiedy ostatnio na rybach byłem to nie potrafiłbym Ci odpowiedzieć... bo nawet nie pamiętam... Ja też Niestety u mnie przeważa totalnie przewlekła choroba młodocianego. Faktem jest że ten ostatni okres bardzo mnie zmienił, w przyszłości zostanie to zauważone na forum. No Kuba mam nadzieję, że nie zgorzkniałeś, wręcz przeciwnie, wszystko na pozytyw; a całą zmianę zawdzięczasz NLP, o którym tak dawno nie rozmawialiśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 No Kuba mam nadzieję, że nie zgorzkniałeś Wręcz przeciwnie. Zdecydowanie się uspokoiłem i wziąłem sprawy w swoje ręce. Ten temat o którym pisaliśmy kiedyś jest moim gorącym tematem i dzięki niemu wszystko się u mnie zmienia. Na razie bez konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Wręcz przeciwnie. No i lux! Ten temat o którym pisaliśmy kiedyś jest moim gorącym tematem i dzięki niemu wszystko się u mnie zmienia. Na razie bez konkretów. Ok, więc czekamy na rozwój sytuacji Bywaj częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 Bywaj częściej póki co nic nie mogę obiecać ale postarać się o to mogę. Na pewno nie będę aktywny jeśli te kłótnie mają sie nadal rozwijać albo powstawać nowe. To jak walka z wiatrakami.... i to właśnie mnie "nieco" odpycha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 postarać się o to mogę. No na to liczyłam chcieć to móc. Na pewno nie będę aktywny jeśli te kłótnie mają sie nadal rozwijać albo powstawać nowe.To jak walka z wiatrakami.... i to właśnie mnie "nieco" odpycha... No tego nie ominiesz, tym bardziej, że zbliża sie zima i większość w chałupie No ale zawsze wskazane tematy typu: jak dziś było na rybach, co nowego kupiliście itp. mało konfliktowe; zresztą możesz kilku użytkowników ignorować żeby się nie wnerwiać - chyba po to ta opcja Damy radę, nie jeden haczykowiec ma podobny dylemat, tylko różnica polega na tym, że Ty zachowujesz spokój unikając konfliktów, niż niektórzy podsycający ognisko zapalne jak w ropieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 18 Października 2007 Share Napisano 18 Października 2007 zresztą możesz kilku użytkowników ignorować żeby się nie wnerwiać Owszem ale nie będę stosował tej opcji bo ignorowanie nie jest dobrą metodą na życie w społeczeństwie. Po prostu mogę nie uczestniczyć w tych kłótniach. No tego nie ominiesz, tym bardziej, że zbliża sie zima i większość w chałupie sądzę że można o wiele bardziej owocnie spędzać ten czas a nie wykłócać się Bóg wie o co bo to nie jest receptą na przyszłość. Ten mądrzejszy co nie da się sprowokować, kto głośniej krzyczy ten szuka zwolenników którzy go poprą bo sam nie jest do końca przekonany że ma rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 Owszem ale nie będę stosował tej opcji bo ignorowanie nie jest dobrą metodą na życie w społeczeństwie. Po prostu mogę nie uczestniczyć w tych kłótniach. Ten mądrzejszy co nie da się sprowokować I to jest zdrowe podejście do życia, nie tylko do tego na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a ja dzisiaj dostałem od babci 100 zetów na wędzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a ja dzisiaj dostałem od babci 100 zetów na wędzisko I wiesz juz jakią sobie za to kupisz Do spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 a ja dzisiaj dostałem od babci 100 zetów na wędzisko Pewnie dlatego dostałeś żebyś dowodu nie zabrał. żartuję, mam nadzieję że Cię nie uraziłem. Fajnie mieć babcię sam pamiętam jak babcia ratowała mój budżet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 element52, tak Konger Tiger Cross Maxx i ze swojego budżetu catane 2500 FA i plecionke Konger Tigrex 0.10 plus jakieś dodatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Października 2007 Share Napisano 19 Października 2007 element52, takKonger Tiger Cross Maxx i ze swojego budżetu catane 2500 FA i plecionke Konger Tigrex 0.10 plus jakieś dodatki Możesz sie "pochwalic" w tym temacie "Co planujesz kupić w niedalekiej przyszłości ??" co sobie zamierzasz kupic P.S Super sprzęcior Ci sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi