ESSOX Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 No dobra jestem......................ustawiać się kobitki w kolejce ....................A Ty Anka gdzie się pchasz .................w kolejce mówie stawać .............no widzisz teraz lepiej ............to nic że jesteś 30......................cierpliwości ............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 to jak długo mam czekać, bo mam mało czasu Niecały miesiąc zaledwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 to nic że jesteś 30......................cierpliwości ............................ :mrgreen: Rany to ja nie pytam, która ja jestem to jak długo mam czekać, bo mam mało czasu trini dla ESSOXa to chyba jednak warto poczekać...... Niecały miesiąc zaledwie To jeszcze termin sobie ustaliłaś, na co Ci chłop tak szybko? Jajeczkować będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 Jajeczkować będziesz gorzej - ale Robert jest odważny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Jajeczkować będziesz gorzej Nawet nie chcę wiedzieć Robert mam nadzieję, że wiesz co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 nie wie, ale się dowie, chyba że się wycofa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 nie wie, ale się dowie, chyba że się wycofa Sprawy niemożliwe załatwiam od ręki , na cuda trzeba poczekać trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 ESSOX, mam w takim razie pytanie: Czy są do Ciebie duż ekolejki? A może prowadzisz zapisy? Na cuda nie liczę, ale parę trudnyc do rozwiązania spraw by się zmalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Sprawy niemożliwe załatwiam od ręki , na cuda trzeba poczekać trzy dni. bo wiesz, no dobra już powiem - szukam pomysłu na urodzinowy prezent dla mojego Ł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 ESSOX, mam w takim razie pytanie: Czy są do Ciebie duże kolejki? Jak napisałem wyżej Trini jest trzydziesta Prezent dla Ł. ??? Czy o męża chodzi ? Ponętną osiemnastkę w toplesie na wysokich szpilach z różą w zębach i butelką wina w ręce ..............................a będzie zachwycony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 nie będzie nie lubi takich panienek - wolałby coś z męskich gadżetów, dlatego też pytam, ale jak nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Ponętną osiemnastkę w toplesie na wysokich szpilach z różą w zębach i butelką wina w ręce Jakoś mi to nie pasuje Taki podlotek to ma kiełbie we łbie a nie taką finezję nie lubi takich panienek A co ci ma powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Ponętną osiemnastkę w toplesie na wysokich szpilach z różą w zębach i butelką wina w ręce nie lubi takich panienek A co ci ma powiedzieć Hehe dobre Tak na marginesie "mój" chętnie by przyjął taki prezent, na szczęście nie boi się o tym mówić Z resztą co do takich prezentów to czasem mu takie sprawiam, póki co jedynie w wersji on line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Jeżeli ma to być prezent dla 100% faceta, to polecam kubańskie cygara na przykład MONTECRISTO oraz do tego gilotynkę - do obcinania.... Prezent z 18-tki to kiepski pomysł - z uwagi na brak doświadczenia (zazwyczaj), może nie sprostać wszystkim oczekiwaniom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 o widzisz Lesiu - dzięki wielkie to jest pomysł zaiste godny rozpatrzenia Czy zapalniczka Zippo (oryginalna całkowicie, nie żadna podróba) będzie do tego pasować, czy nie bardzo? Chyba będzie... A co ci ma powiedzieć ja już go tyle razy podchodziłam, panienki na ulicach pokazywałam, w tv itd. Albo tak czujny, albo faktycznie go siusiumajtki nie kręcą Jakoś mi to nie pasuje Taki podlotek to ma kiełbie we łbie a nie taką finezję no przeca on ze 4 lata starszy od Ciebie No ale nie kiełbie Szczupaki, leszcze, sandacze, karpie - to może i tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Prezent z 18-tki to kiepski pomysł - z uwagi na brak doświadczenia (zazwyczaj), może nie sprostać wszystkim oczekiwaniom. Kurcze polemizowałabym...... te 18-tki to takie teraz doświadczone, że pewnie i mnie by czegoś nauczyły Ale faktycznie skoro Ł nie lubi bo trini tak karze, to realizacja pomysłu mogła by się skończyć fiaskiem, a dokładniej podbitym okiem "małża" Co do prezentu to myślę, że warto trini byś określiła możliwości finansowe jak również cosik o jubilacie, wtedy można sypać pomysłami. Chyba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 klamka od ferrari Nie no na poważnie to on chce 2 książki, a chcę mu do tego cosik dokupić - to tak ja wiem... 100 złotych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lesio Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Zippo to zapalniczki benzynowe, dlatego nie bardzo się nadają do cygar - zmieniają ich smak. Tutaj trzeba albo zapałek drewnianych, albo zapalniczki gazowej. Lepsza będzie porządna obcinarka - można ją wykorzystać do wielu rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Ponętną osiemnastkę w toplesie na wysokich szpilach z różą w zębach i butelką wina w ręce Osiemnastke zmien na Trini Proste Tylko nie mow ze Lukasz nie bedzie zadowolny A i jeszcze powiedz ze nie moze czytac forum bo z niespodzianki beda nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 nieee - on nie czyta forum, ja mu czytam co uważam za stosowne on teraz na jakichś stronach, forach z bronią palną i łukami czy kuszami siedzi, ale nic z tego mu nie kupie, może zapomnieć Lesiu - pomyślę Dziękuję w każdym razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 on teraz na jakichś stronach, forach z bronią palną i łukami czy kuszami siedzi trini, jeżeli ma takie zainteresowania to może kup mu procę np. o takiej W zasdzie w razie czego Możesz sama ją wykożystać przy łowieniu rybek do nęcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 hmmm... proca... na to bym nie wpadła tylko potem problem będzie kurcze blade, bo wszystkie gumki z majtek powypruwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 trini, popatrz jakie cudeńko http://www.sztucer.pl/sklep/item243_Proca_Crosman_Vortex.html Do tego guma z majtek niestety się nie nada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 o żesz w mordeczkę misia!!!!!!! Zasadnicze pytanie... tylko po cichu jak mu podbiorę któregoś razu to do nęcenia się nada???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Powinna tylko musisz uważać, bo tym można ryby upolować zamiast łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi