madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Zanim nie wyzdrowieję to nie mam szans na wypad nad wodę No wiem, dlatego zyczę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. I wiedz, że są wariaci skłonni w paskudna pogodę gonić na ryby, nawet narażając się na jakiegoś bakcyla. Sama już nie wiem, która choroba jest gorsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Dzięki. Ten nasz hopel wcale nie jest taki zły, mi pozwala na wyżycie się i skanalizowanie energii na coś pożytecznego bo pracę traktuję już jak przykry obowiązek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Dzięki. Spox, że się tak wyrażę Ten nasz hopel wcale nie jest taki zły E no pewnie, że nie. Dla mnie to przyjemność, wariactwo w niepogodę i swego rodzaju odskocznia, pewnie i nie tylko dla mnie. Tylko czemu to takie drogie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Od razu wariaci Trzeba hartować organizm.Ja tym roku przy -20*C śmigałem na ryby w bluzie i nawet kataru nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 Zauważyłem że po wejściu do sklepu wędkarskiego nagle człowiek widzi tyle "niezbędnych i potrzebnych" rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 24 Marca 2009 Share Napisano 24 Marca 2009 kocur, jakoś dziwnie znam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 btw. slyszeliscie o takim wynalazku jak IRC, albo hociaz shoutbox ? mysle ze ulatwilo by to znacznie taka nieformalna wymiane slow nie mowiac juz o TS'ie czy ventrilo.. taki cenny dodatek w miare rozrastania forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 slyszeliscie o takim wynalazku jak IRC, albo hociaz shoutbox ? Słyszeliście, słyszeliście.... ba nawet wielokrotnie ten temat był poruszany na forum. Do takowego klepania czyli tzw. pogaduszek na różne tematy, nie odbiegając jednak od tematu jest właśnie dział zwanym dalej HydePark, natomiast już całkowicie jak ktoś ma ochotę to może się umówić z innymi użytkownikami na spotkanie na Haczykowym Chacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 natomiast już całkowicie jak ktoś ma ochotę to może się umówić z innymi użytkownikami na spotkanie na Haczykowym Chacie szkoda tylko, że nigdy nikogo tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 natomiast już całkowicie jak ktoś ma ochotę to może się umówić z innymi użytkownikami na spotkanie na Haczykowym Chacie szkoda tylko, że nigdy nikogo tam nie ma Jak szkoda to się z kimś zgadaj A wydaje mi się, że albo wielu użytkowników zapomniało o Chacie, albo forum jest wystarczającym miejscem, dzięki któremu można zdobyć wiele wiedzy, jak również się nią podzielić, ale i zawrzeć nowe znajomości, umówić się na wspólny wypad czy też pogadać na każdy temat w HydeParku. W sumie robi on i za SB, i za Chata, i za taki misz masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 To kiedy ustawka na czacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubal Napisano 26 Marca 2009 Share Napisano 26 Marca 2009 Ja bym proponował zrobic kanał na ventrilo, zawsze lepiej pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Ja bym proponował zrobic kanał na ventrilo, zawsze lepiej pogadać. No co Ty, trzeba by sciagac programy, instalowac, miec słuchawki itp... poprostu NIE CHCE MI SIE. Lepiej na czacie nic nie instalujesz tylko piszesz, rozmowa jest bardziej bezpośrednia anizeli na forum ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Byłoby fajnie na tym czacie, gdyby ktoś tam był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Byłoby fajnie na tym czacie, gdyby ktoś tam był Bo kiedyś robiliśmy ustawki na konkret godz.,ale ludziskom nie chce się najwyraziściej pisać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Załóżcie temat chat w hyde parku i po kłopocie. Zainteresowani będą wpisywali się kiedy wchodzą na czat i będziecie mogli wyżyć się a może i ja przy okazji potrenuję szybką telegrafię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 Załóżcie temat chat w hyde parku i po kłopocie. Był gdzieś taki temat. Coś w stylu "Chat zawsze pusty" i tam swego czasu wzywało się chętnych na chata. Od pewnego czasu ten zwyczaj zanikł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 28 Marca 2009 Share Napisano 28 Marca 2009 tomek1, widocznie chat tak potrzebny jest jak wolny bieg w bacie Edit: Skoro nad wodę nie mogę bo jeszcze chory jestem to chociaż położę 21 m2 paneli bo mi córa dziurę w brzuchu wierci już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Jak się można skontaktować z shoutgunem? Ostatnio baardzo rzadko tu bywa i piszę.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Jak się można skontaktować z shoutgunem?A kto to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_barti_ Napisano 29 Marca 2009 Share Napisano 29 Marca 2009 Sory, przeinaczyłem nick Chodzi oczywiście o shogun_zag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Żeby polepszyc sobie zasiadki w piwnicy, odpaliłem starego kompa, podłączyłem do netu i jestem gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Żeby polepszyc sobie zasiadki w piwnicy, odpaliłem starego kompa, podłączyłem do netu i jestem gość To jeszcze dołóż kamerkę i rób relacje on-line Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 Jak skończę szykowanie męskiej enklawy to pewnie kamera pojawi się Aktualnie jestem w trakcie przerabiania całego pomieszczenia i co ciekawe z niczym nie ma problemów, jest część wędkarska, warsztatowa i socjal na luzowanie się przy piwku lub czymś mocniejszym z kumplami A to tylko 12 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 1 Kwietnia 2009 Share Napisano 1 Kwietnia 2009 z niczym nie ma problemów, jest część wędkarska, warsztatowa i socjal na luzowanie się przy piwku lub czymś mocniejszym z kumplami A to tylko 12 m2 A w jakiej części znajduje się TOY TOY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi