warszawa_24 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Proszę: Mam też rejestrację - blachę biało-czerwoną z napisem LUBUSKIE i na dole SŁUBICE. Muszę ją trochę odnowić. Tylko 1 z tylnich kierunkowskazów się ułamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja pierdziu, ale wehikuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Cieszę się, że wywołuje poztywne odczucia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Hehe, niezły masz kombajn. Też kiedyś coś takiego miałem, ale się mp3 spaliło i po systemie dźwiękowym , że tak to nazwę. Na pewno fajnie się tym jeździ Jaką masz pojemność akumulatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 12V 10Ah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Ja pierdziu, ale wehikuł :mrgreen: No co Ty.... jaki tam wehikuł, nie ma porządnych głośników z mega subwoofer'em i zmieniary CD, a i brakuje jeszcze pięciopunktowych pasów bezpieczeństwa oraz kubełkowego fotela Nie no żartuję oczywiście, jestem pod wrażeniem warszawa_24, ale i tak Ty musisz pedałować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Widzę nawet obrysówkę z TIRa zamontowaną Ja również jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moesso Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 hehe takiego wehikulu to ja jeszcze nie widzialem..respekta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Dziękuję za uznanie. madi, naprawdę jest lekki, popedałuję do ok. 20kmh i tocze się kilkaset metrów, serio, rok temu trasa 25km zajęła mi 50min, przy średniej 25kmh. A poprzednim jechałem aż 1,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Holik Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Masakra. A nie wiesz ile to wszystko razem waży (rower i osprzęt)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 Niesprawdzałem ale fabryczny waży 14,4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
b0bek Napisano 29 Kwietnia 2009 Share Napisano 29 Kwietnia 2009 A co w tym roku sadzicie/siejecie/uprawiacie? Jak jeszcze nic nie zasiałeś, to odpowiednia pora nastała Ja w tym roku zasiałem arbuzy, melony i jak zwykle, dynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 30 Kwietnia 2009 Share Napisano 30 Kwietnia 2009 Macie tak czasami, że na samym dole strony, gdzie jest Administrator, Junior Admin i Mod.. Admin zmienia kolor? Ja raz mam czarny a raz jakby żołty. Chciałem go zobaczyć znów, ale dosłownie zamienił się w czarny w kilka sek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wędkarzyk Napisano 1 Maja 2009 Share Napisano 1 Maja 2009 Ja tak nigdy nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 taka "ciekawostka" mi sie ostatnio przydazyla na 'Haczyku". W temacie "Portugalia" wkleilem przez gapiostwo dwa identyczne zdjecia. Nie moglem tego "naprawic" wlasnorecznie gdyz czas edytowania ograniczony jest do 30-tu minut. Poprosilem wiec na PW jednego z moderow aby wykonal te czynnosc za mnie. Nie doczekawszy sie reakcji wyslalem podobna prosbe "pietro wyzej" i...takze nic !!! Co dziwniejsze nie moge sie "moich prosb" doszukac w "skrzynce - wyslane" !??? Nie bardzo wiem co o tej sytucji myslec... tusze iz to tylko..."niuanse techniczne". Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Co dziwniejsze nie moge sie "moich prosb" doszukac w "skrzynce - wyslane" !??? Nie bardzo wiem co o tej sytucji myslec... tusze iz to tylko..."niuanse techniczne" Z pewnością coś się "zbiesiło", więc problem z pewnością po stronie technicznej. Pozwoliłam sobie posta, o którym mowa zedytować, usunęłam zdublowaną fotkę A tak między nami, stu6-60 super relacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Nie doczekawszy sie reakcji wyslalem podobna prosbe "pietro wyzej" i...takze nic !!! Co dziwniejsze nie moge sie "moich prosb" doszukac w "skrzynce - wyslane" !??? Zobacz w postach "do wysłania". Wiadomość jest tam tak długo, dopóki nie odbierze jej adresat. Jeżeli odbiorca ma skrzynkę zapełnioną w 100% (jak np. ja w tej chwili ) to wiadomość do niego nie dotrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 Pozwoliłam sobie posta, o którym mowa zedytować, usunęłam zdublowaną fotkę ...dzieki bardzo, irytowal mnie ten "dublet" Zobacz w postach "do wysłania". ...nie mam ICH nigdzie ...zastanawialem sie czy moze "pokretny" sposob dobooru adresata jest tego przyczyna ...teraz to juz nie wazne, ...madi, zadzialala "perfecto" Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 ...dzieki bardzo, irytowal mnie ten "dublet" No problem, taka moja praca ...madi, zadzialala "perfecto" Bo kobiety są bardzo dokładne i skrupulatne Pozdro Magdalena P.S. Polecam się na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 2 Maja 2009 Share Napisano 2 Maja 2009 A mi przyszło ostatnio na e-mail, że mam nową wiadomość na haczyku. Wchodzę do skrzynki odbiorczej a tu nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 3 Maja 2009 Share Napisano 3 Maja 2009 Dyskutujcie sobie o takich sprawach w HydeParku i w temacie Rozmowy o wszystkim i o niczym. Jest to Pierwszy temat jaki zawsze przeglądam na forum i na pewno szybko pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Jest to Pierwszy temat jaki zawsze przeglądam na forum No gadasz A w życiu bym nie pomyślała, że akurat Admin zaczyna od HydeParku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 A w życiu bym nie pomyślała, że akurat Admin zaczyna od HydeParku Trzeba od czegoś przyjemnego zacząć............... a potem do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Trzeba od czegoś przyjemnego zacząć............... a potem do roboty :mrgreen: No ok, ale żeby od HydeParku? Zwłaszcza od tego tematu? Są przyjemniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 5 Maja 2009 Autor Share Napisano 5 Maja 2009 No ale wiecie... To swojego rodzaju ironia chyba ze strony Tomika była... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi