suhhar Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 cos tam wyskrobane ostatnimi czasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sikora Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Chciałbym pokazać kilka moich przynęt własnej roboty: Jigi : Uploaded with ImageShack.us Koguty: Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 13 Kwietnia 2013 Share Napisano 13 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sikora Napisano 16 Kwietnia 2013 Share Napisano 16 Kwietnia 2013 Nowe koguty Uploaded with ImageShack.us Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 18 Kwietnia 2013 Share Napisano 18 Kwietnia 2013 Się kończą robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszeer Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Artech super wobki. Mogłys opisać jak rozmieszczasz obciazenie w takich woblerkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 19 Kwietnia 2013 Share Napisano 19 Kwietnia 2013 Artech super wobki Dzięki Mogłys opisać jak rozmieszczasz obciazenie w takich woblerkach? Ciężkie i mało pecyzyjne pytanie. Na tak postawione mogę odpowiedzieć tylko, że wewnątrz korpusu A tak serio, to wszystko zależy od teg jaką pracę chcę osiągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiszeer Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 To ze w srodku to raczej rzecz oczywista bo na zdjeciach ołowiu nie widziałem Pytam wlasnie dlatego abys zdradzil jaka prace chciales nadac woblerkom (szczegolnie tym uklejowym) a co sie z tym wiaze jak rozmieszczasz obciażenie. Mysle ze jest to dosyc ciekawe dla osob, ktore zaczynaja swoja przygode ze struganiem wobkow. Oczywiscie jesli nie chcesz zdradzac swoich "tajemnic" nie bede nalegal pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 20 Kwietnia 2013 Share Napisano 20 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygu Napisano 21 Kwietnia 2013 Share Napisano 21 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byq44 Napisano 23 Kwietnia 2013 Share Napisano 23 Kwietnia 2013 Moje pierwsz kroki w kogutoróbstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romansidlo Napisano 24 Kwietnia 2013 Share Napisano 24 Kwietnia 2013 Praca łamańca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gregorxix Napisano 5 Maja 2013 Share Napisano 5 Maja 2013 Wobki śliczne ale czy drut na stelaż nie jest zbyt delikatny? Ostatnia seria małych wahadełek: Długość 3 cm, waga 2,7 - 2,8 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 A co tam tez coś tam strugam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azfish Napisano 8 Maja 2013 Share Napisano 8 Maja 2013 super mikrusy na klenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 9 Maja 2013 Share Napisano 9 Maja 2013 super mikrusy na klenia. Bardziej przeznaczone na jazia,bo u mnie kleni jak na lekarstwo... za to bolki tez gustują w mirusach Dziś ustawione ,i nawet okonek złowil wiekszego okonka koło 30cm Strugam kolejne, strasznie sie wkreciłem w te mikrusy i ogolnie wobleroze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Maja 2013 Share Napisano 26 Maja 2013 Kolejna partyjka skończona. Czas na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 Kolejne mikrusy.. 2,3cm Zmodyfikowana wersja poprzednich, i praca mi pardzo pasuje teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 miro 85, fajny mikrus, jakoś nie mam zacięcia do robienia takich małych woblerków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miro 85 Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 Ja zacząłem własnie od takich małych, troszke juz ich i zrobiłem,i prawie wszystkie w wodzie zostawiłem,ale troszku połowiły wiec i jest zaciecie do dalszej dłubaniny jest. Teraz sie już przymierzam do wiekszej parti , i koniecznie kilku DR'ów, bo moje niepowodzenia z poczatku sezonu wynikają chyba z tego ze szukałem jazi w poł wody, a one siedza jeszcze przy dnie Bądz co baz wobków nigdy nie za wiele.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 30 Maja 2013 Share Napisano 30 Maja 2013 artech świetne te boleniówki, graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Pierwsza klasa Panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 2 Czerwca 2013 Share Napisano 2 Czerwca 2013 Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 4 Czerwca 2013 Share Napisano 4 Czerwca 2013 W czasie deszczu dzieci się nudzą to ogólnie znana rzecz. Choć mniej trudzą się i mniej brudzą się - ale strasznie nudzą się w deszcz. Milusińscy. Iiii ... dla tego w czasie deszczu powstają lipne przynęty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi