kompasiak12 Napisano 7 Grudnia 2013 Share Napisano 7 Grudnia 2013 widze ze woblery przez ta farbe sie poplakaly hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Grudnia 2013 Share Napisano 8 Grudnia 2013 Popłakałem to się ja, ze złości, jak to zobaczyłem A jak nie woblery to też w drewnie ale większy kaliber Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Udało się zakończyć serię przed nadchodzącym sezonem I coś na wiosenne kleniojazie Na koniec całe stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Mam jednego Basuńskiego Bezsterowca, bardzo ładne i estetyczne woblery. O pracy będę mógł napisać dopiero po testach a o skuteczności w przyszłym sezonie Ja z kolei posiadam Artura boleniówkę i muszę przyznać, że wobki rewelka, w realu są jeszcze ładniejsze niż na foto a praca miodzio Piękne pstrągówy, te kiełbie bardzo przypadły mi do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 artech, ile cm mają, to trociówki czy pstrągówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 Pstrągówki. Mają po około 6 cm, 4,5 g i akcję mocno kolebiącą. Mniej Xów i Yów a więcej lustra. Większe też już na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 9 Grudnia 2013 Share Napisano 9 Grudnia 2013 artech, piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 artech, z roku na rok Twoje rękodzieło coraz bardziej precyzyjne. Super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Grudnia 2013 Share Napisano 12 Grudnia 2013 Dzięki panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 13 Grudnia 2013 Share Napisano 13 Grudnia 2013 "Basuńskie sterowce" na specjalne zamówienie,jeden z nich leci do Kamila @Bielik 7cm, 14g. Praca drobniutka. "Basuńskie wertykały" 7cm 15g wagi. Jak się okazuje po drobnej zmianie technicznej wobler pracuje także na dolnym oczku pracę porównałbym do łomżyńskiego bezsterowca nie ma lusterkowania lecz pięknie zamiata ogonem, prowadząc go z uniesioną szczytówką co jakiś czas zbiera bąbel powietrza. Na górnym oczku drobne lusterkowanie z minimalnąpracą ogonową. Opalizacja 90% tych woblerów leci do kolegi @maniek72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Duże (jak na mnie) skończone Materiał: lipa Długość: 8 i 9,5 cm Waga: 18 i 21 g Ster: poliwęglan 3 mm jednolity stelaż z drutu nierdzewnego 1,2 mm, wzmacniany oplotem z drutu miedzianego. Lakieru z 10 warstw albo i więcej, ale mi to nie przeszkadza Akcja bardzo mocna, mało kija z ręki nie wyrwie Jak by chciał ją jakoś określić to mocne V z kolebaniem na boki. Z przeznaczeniem... do mojego pudełka, z myślą o sumku ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaceen Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Na sumka dziesięć warstw może wystarczy. Może przetrwają , Ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Stycznia 2014 Share Napisano 7 Stycznia 2014 Dzięki. Oby się któryś skusił to i wobka można poświęcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 9 Stycznia 2014 Share Napisano 9 Stycznia 2014 Fajne wobki, myśle że na suma będą odpowiednie. Wiesz może jak głęboko nurkują?? Na suma to jak dla mnie już duże woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Stycznia 2014 Share Napisano 10 Stycznia 2014 Fajne wobki, myśle że na suma będą odpowiednie Dzięki Wiesz może jak głęboko nurkują? Ne jeszcze tego nie testowałem, ale mam nadzieję, że do 4 - 5 m zejdą ( w trollu oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Nowy model 2014 jerk boleniowy "Drunk bleak" do jerkowowania,łowienia w opadzie czy też jednostajnego ściągania, przynęta ta dale wiele możliwości jej prezentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Tomek, kawał dobrej roboty. Chętnie bym widział takiego jerka w moim pudełku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Ok Artur zrobimy jakieś machniom jak będę miał coś wolnego w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 Tomek1988, szacunek Podziwiam Was za te dzieła, aż żal to do wody wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 13 Stycznia 2014 Share Napisano 13 Stycznia 2014 tomek1, po pierwsze to gratuluję objęcia sterów na h.pl (jakoś nie było okazji ) Dzięki ale po to robimy te przynęty aby łowiły a nie leżały w pudełkach na ozdobę, dla mnie dobra przynęta to ta co łowi ryby, wygląd łowi wędkarzy, praca woblera ryby i tego będę się trzymał, praca na pierwszym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Stycznia 2014 Share Napisano 14 Stycznia 2014 Kolejna partyjka boleniowych jerków "Drunk Bleak" gotowa po testach jak najbardziej udanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 15 Stycznia 2014 Share Napisano 15 Stycznia 2014 Tomek1988, piękne wobki !!! Ja przedstawie swoję jigi na kropki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Pomimo ciągłych przerw w dostawie energii udało się co nieco wykończyć za dnia i wieczorami przy świecach Basuńskie bezsterowce 7cm w nowych kolorkach. Dzisiaj byłem je poustawiać, klatki na starorzeczu pozamarzane więc zostały mi testy na "mojej" rafce. -8 stopni, palce grabiały,żyłka przymarzała do przelotek ale udało się wszystkie wyregulować Udało mi sie uchwycić tarło BB pod wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 22 Stycznia 2014 Share Napisano 22 Stycznia 2014 Partyjka jerków boleniowych Drunk Bleak, część w nowszym malowaniu które z pewnością zostanie u mnie na stałe i będzie systematycznie upiększane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKLures Napisano 28 Stycznia 2014 Share Napisano 28 Stycznia 2014 Zarzucę na przywitanie trochę moich woblerków jaziowo-kleniowych Z także pstrągowych... No i kilka rybek z tego roku złowionych na nie... (daje to ogromną satysfakcję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi