Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Vasyl
Napisano

kocur, uzywasz sprzetu York'a? Jakie masz opinie na temat tej firmy??

Daj znac.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Jeśli chodzi o kije bo w sumie tutaj mogę się wypowiedzieć to jest OK. Bolonka 6m; feeder i odległościówka sprawują się bardzo dobrze. Do testowania pozostały mi jeszcze krótsza bolonka 5 m i wyczekany match 4,5 m :mrgreen: Jak tylko pogoda zacznie sprzyjać to przetestuję i dam znać ;)

Chyba że razem gdzieś skoczymy na Regalicę :mrgreen:

Gość Vasyl
Napisano

kocur, jak tylko cos sie ozywi na moim terenie to dam znac. Ugadamy sie w jakies miejsce, Ty wezmiesz tego feederka, a ja popatrze jak sie sprawuje :).

Jestem pamietliwy, na pewno sie przypomne jak ploc/leszcz zacznie brac u mnie ;)

Napisano

Ja ostatnio zakupiłem kijek Shimano Catana BX 270 ML 5-20

i młynek Shimano Sienna 2500 FB

Ps. A do tego Opla Vectre B KOMBI abym nie musiał wozić wędek na tylnym siedzeniu (w Matizie niestety tak musiało być do bagażnik był zarezerwowany na subwoofer :twisted: JBL GT3)

Napisano

Poszedłem po kołowrotek dla kumpla a wyszedłem z okoniówką York Attacker Jig 2,4 m cw 7-14 :roll::mrgreen: W sobotę chyba kroi się okoniowa wyprawa ;)

Napisano

Ja dziś kupiłem swingery ESOX oraz zajefajne pudełko na przypony attack.Pudełko jest otwierane od góry ,od dołu i ze środka.czyli razem mamy 6 "paletek"na przypony.

post-3310-1454497200484_thumb.jpg

Napisano

Ja dzisiaj opłaciłem karte na ten rok oraz dokupiłem kilka cieżarków z krętlikiem do BT, spławiczek 4g na starorzecze oraz zyłke Mikado Sensual 0,14 na przypony.

Napisano

Kołowrotek Team Daiwa 2508 D - 430 zł

A do tego żyłka Trabucco xp-line 0,16, 3 małe woblerki Kenarta (po 12 zł), 3-cm woblerek Gembali (9,50 zł), malutki, 1,5 cm powierzchniowy woblerek imitujący żuczka (10 zł) kilka gumowych żabek i twisterów z główkami.

Pstrągi, klenie, jazie, okonie - drżyjcie!

:wink:

Napisano

Wiadomości Wędkarskie i Wędkarski Świat - kwietniowe numery które zostały w sklepie :evil: żeby tego złodzieja na kasie co siedzi wywalili za to z roboty :evil:

Napisano
Wędka Dragon Millenium Power Jig 2,55m 5-25g (wklejanka) 215zł

Kupiłem z zamiarem łowienia sandaczy na koguty i gumy, a jak będzie w rzeczywistości to czas pokaże.

Chyba jajca sobie robisz ,wklejankę do kogutów. :wink:

Ja tylko marną :sad: Infiniiti Q 2,7m cw-8-35.

Napisano

kocur, ja się wystrzegam takich "bubli" :lol:

MI WŚ przychodzi do domu. Jako gratis dostałem tym razem: kalendarz w formacie A4, jakieś gumki, i paczke haczyków VMC :!: . Czyli wartość gratisów na 100% przekroczyła cenę numeru.

Do tego kolejny zakup przed zbliżającym się wielkimi krokami sezonem: nowy top 4el. do trenda za 250zł, do tego gratis tuba, i 6 spławików Mavera :shock:

Ale to jeszcze nie koniec :lol:

Napisano

Wczoraj na znanym serwisie aukcyjnym co to reklamuje się że jest dla "miłościwie nam kupujących" zamówiłem tubę 160 cm, średnica 10 cm. Ciekawe co to za ustroistwo będzie :roll:

A tak BTW to żona już na mnie krzywo patrzy bo co chwilę coś przybywa, jest dosyłane lub donoszone... :mrgreen:

Edit:

Wczoraj właśnie przyszedł zamówiony kręcioł MITCHELL BASIC MATCH 400 do nowej odległościówki.

Napisano

Maniek ale jo jest wędka power jig. kilka lat temu łowiłem na taką od kolegi i dobrze się spisywała a ta to jest to samo tylko nowszy model.

Kije od szczotki już mam i chce popróbować czegoś lżejszego.

Moje koguty nie przekraczają 18gr a wklejana końcówka jest z włókna węglowego i nie jest taka delikatna jak by to się wydawało z opisu.