cinek1979 Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 miała być Okuma Salina a jest Penn Slammer....pierwsze wrażenia bardzo pozytywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Troszeczkę sprzętu na Dzień Dziecka sobie kupiłem Cormoran Match Master XTR 420, CW 5-50g (250 zł), Shimano Catana BX 2,70 CW 3-15g (215 zł). Za tydzień śmigam na Mazury to „pobawię” się moimi nowymi zabawkami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giepol Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Witam, dziś dotarł do mnie multik Daiwa MagForce Procaster Tournament 100IL,ładnie zapakowany i w nienaruszonym stanie. Będzie tworzył komplet z Pinacle 6'6 10-30g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Witam Dzis zakupilem sobie Konger AVIATOR MATCH 420 / 25 Dragon MAXIMA HS RD 830 iT MATCH zylke Kamatsu techron soft nylon 0,16 do odleglosciowki zylke Mimicry super spin 0,22 na spining zylke Mimicry super feder 0,22 w wekend na rybki juz nie moge sie doczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pi Napisano 2 Czerwca 2009 Share Napisano 2 Czerwca 2009 Shimano Catana BX 2,70 CW 3-15g (215 zł). A tak 'na wyczucie', da się tym wygodnie łowić np. aglią dwójką, trójką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M_Christo Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 @PiA tak 'na wyczucie', da się tym wygodnie łowić np. aglią dwójką, trójką? Hmm, z tego, co wyczytałem to nie bardzo…, ale za tydzień sprawdzę to organoleptycznie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 3 Czerwca 2009 Share Napisano 3 Czerwca 2009 W tym sezonie to już chyba ostatni kręcioł Abu Garcia ultra cast 1000 z przeznaczeniem do bolonki i jako drugi do odległościówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian21 Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 dzis bylem po robaczki, zanete i jakies tam pierdoły w wędkarskim w centrum Jaworzna i kupilem też żyłkę trabucco t-force 0,14mm tania nie była hyba 5,5zl za motek 25m. otwieram w domu pudeleczko i widze jakąś, widać bo krzywo - ręcznie nawiniętą żyłkę na końcu zawiązaną na supeł - bez watpienia bylo cos kombinowane. faktura zylki po odwinieciu jest widoczna i wyczuwalna pod palcami taka lekko poskręcana/karbowana i nie jednolita. Prawdopodobnie zylka byla ukradziona i nawiniete jakies gowno na ten motek - juz nigdy nic nie kupie u tego zlodzieja. spotkaliscie sie juz z czymś takim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elton Napisano 4 Czerwca 2009 Share Napisano 4 Czerwca 2009 T-Force który miałem w szpuli 150m był nawinięty idealnie zwój przy zwoju.Wałek przy takiej drobnicy jak 25m przyponówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek1979 Napisano 5 Czerwca 2009 Share Napisano 5 Czerwca 2009 przyszy zamówione wobki Januarego Pawlosa ( REGAWOBLERY) kształt, kolory i wykonanie super, jedynie martwi mnie użyty material do ich wyrobu jest stosunkowo miękki(paznokciem wgniatam go) nie wiem ile wytrzyma na zębach szczupaków ( 7, 11 i 13 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Mój pierwszy feeder JAXON CHARISMA FEEDER 3,6m do tej pory cały czas na spławik lub tradycyjnie na grunt ,jednak jestem średnio zadowolony z tego zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rklaweli1 Napisano 11 Czerwca 2009 Share Napisano 11 Czerwca 2009 Witam. Właśnie dotarła do mnie nowa wędka. Jaxon Eternum 2.7m 5-20g. Zobaczymy czy będę zadowolony. Niestety kołowrotek stary ... Orlando xl300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 przyszy zamówione wobki Januarego Pawlosa ( REGAWOBLERY) Dzisiaj zakupiłem 2 woblerki od Pana Pawlosa, Zielonego Konika i Jętkę, mam nadzieję ze się sprawdzą na wiślanych kleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Żyłkę na spławik Browning Sinking Match Line 0,18mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gizmoon Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Kręciołka Shimano Catana 2500 - 122zł Żylkę Trabucco spin 0,227 - 17zł Sygnalizator Cormoran ProCarp - 38zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Przygotowuję się powoli do sezonu sumowego i kupiłem kijek : Mikado Golden Lion Pilk 3.0 m 300g Poza tym kilka koszyków zanętowych 150gram, żyłka Mikado UV 0.40, oraz zanęty trapera uniwersalna na bazę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Nie wytrzymałem i pojechałem do sklepu jeszcze po kręcioła : DRAGON VIPER FD 540i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakushvili Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Dzisiaj zakupiłem ponad 25 gumek wraz z 6 główkami na okonki.Z pewnością i tak połowę jutro potracę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 12 Czerwca 2009 Share Napisano 12 Czerwca 2009 Przygotowuję się powoli do sezonu sumowego i kupiłem kijek : Nie wytrzymałem i pojechałem do sklepu jeszcze po kręcioła : dobre Zamówiłem zaciskacz do śrucin, pudełko śrucin Tubertini i skromne 2kg zanęty Sensasa na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michas Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 skromne 2kg zanęty Sensasa na próbę a jaką kupiłeś? nie powinieneś sie rozczarować! Troche kosztują ale moim zdaniem warto. ja wczoraj zakupiłem 50 kg ziemi bełchatowskiej na zapas no i zanęty sensasa właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Gardonsa ja wczoraj zakupiłem 50 kg ziemi bełchatowskiej na zapas no i zanęty sensasa właśnie ostro wyczynowo wędkujesz widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
warszawa_24 Napisano 13 Czerwca 2009 Share Napisano 13 Czerwca 2009 Bylem w nemo szczecinskim. Kupilem zanety, pilkery, koszyczki do metody, czapke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oI0 Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Znowu nie potrzebnie odwiedziłem sklep wędkarski i 100pln pękło - Kilka kg zanęt karpiowych trapera - Melasa - Dodatek zanętowy wanilia oraz konopie - puszeczki kuku waniliowej i miodowej - ciężarki gruntowe oliwki z krętlikiem 150gr i 200gr ( potrzebne do zrobienia formy - aż żal płacić 7pln za sztukę ) - trochę krętlików - paczkę potrójnych krętlików - haki karpiowe oraz żywcowe - plecionkę przyponową 0.18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gaca Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Na przyszły sezon sumowy kupiłem Okuma Power-Liner Pl -865 http://img200.yfrog.com/i/obraz579.jpg/ haki Sanger 6/0 żyłki Dega 0.50 , Dragon Millenium 0.45 trójniki krętliki stopery spławik żywcowy rurki antysplątaniowe pellet Sanger anaconda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamionki Napisano 18 Czerwca 2009 Share Napisano 18 Czerwca 2009 Haczyki karpiowe VMC, kilka rurek antysplątaniowych, koszyki zanętowe-rózna forma i gramatura, zanęty Trapera,robactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi