Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Moj arsenal powiekszyl sie o dwie OKUMY EPIX PRO FD50 z wolnym biegiem :grin: mam nadzieje,ze sprawdza sie w pracy :cool:

hehe widzę że dużo osób korzysta z obniżek na Epixy, ja też korzystałem :) FD20 jest moja :cool:

Napisano

3 wiadra 10 litrów pojemności z podziałką w kauflandzie , 2.50 zł za sztukę :grin: W sam raz pod zanęte. Chyba jeszcze ze 3 wezmę, tak żeby w zapasie leżały, w tej cenie żal było nie kupić :wink:

Napisano

Ulgowa pełna w okręgu TBG 130 zł;) ( 50% - student )

oraz

Woblerek od mojej kochanej :)

6a936b238df66c35m.jpg

Jutro go może wypróbuje na jakichś kleniach/jaziach/okoniach tym samym otwierając sezon :)

Napisano

Dragon Mystery XT Heavy Feeder 3,9m 80-120g, za jedyne 170zł.

Napisano

Kupiłem 2 łódki: w tym jedną pełnomorską 5x1.8m - mniejszą oddałem. Silniczek Yamaha 6KM L, chcę wędkować na Wiśle, kanałach, na Zatoce.

Jak się tylko ociepli deko będę szukał chętnych do załogi z okolic Gdańska ale niekoniecznie.

Wiadomość, zdjęcia na e-mail: borovik@poczta.fm albo tel: 58 3465277, 507090858 :cool:

post-8467-14544972440474_thumb.jpg

Napisano
Dragon Mystery XT Heavy Feeder 3,9m 80-120g, za jedyne 170zł.

a można wiedzieć gdzie jest taka cena tej wędeczki?

Jasne, że można.

Centrum Wędkarskie "Krokodyl" we Wrocławiu, ul. Tęczowa ileś tam. Cena normalna to 189zł, minus 10% rabatu (na wszystko, ale tylko w styczniu) daje 170,10zł. Kijek ładniukti, dość szybki- żaden świnski ogon.

Nie sugeruj się tym, że nie ma go na ich stronie internetowej (http://www.krokodyl.sklep.pl). Zadzwoń, to na pewno Ci wyślą.

Napisano

kocur, ale model Navigator czy Forsage?? To wazne hehe, bo bardzo mnie interesuje opinia jesli to navigator. Bo chce Taki lub Praktycznie taki sam Kolibri.