DAWID Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Shimano Aspire 3-12 2,70 pod kropa, zdecydowałem się zmienić w końcu swojego teama którego skróciłem i zmieniłem na lekką boleniówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 30 Stycznia 2012 Share Napisano 30 Stycznia 2012 Lornetkę 10x50 Delta Optical Entry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Małe-duże zmiany w arsenale muchowym. Jeden "uniwersał" zmieniłem na 2 kijki: - Jaxon Odeon 270cm #4 + kołowrotek SAF FLY ST 200 z sznurkiem AIRFLO DT4F, sprzęcik z przeznaczeniem pod sucharka. - Jaxon Inspira 270cm #7/8 + JAXON FLY AS 300 7/8 ze sznurkiem AIRFLO WF8I, przeznaczenie szczupakowanie i bolki. Oczywiście do tego wszystkie pierdoły typu łączniki i backingi, ale tu nie ma co się rozpisywać. Jeszcze trochę burżujstwa, pudełko muchowe "Wheatley" i oczywiście uzupełnienie braków w muchach. Przyznam szczerze, że jak na moje wymogi muchowe kijki Jaxona są jak najbardziej ok! Szczególnie Odeon po pierwszych próbach na trawniku okazał się tym, czego szukałem, trochę wolniejszy kijek ale to w tym wypadku plus. Inspira natomiast jest szybkim kijkiem, również mam nadzieję, że świetnie wpasuje się w swoje przeznaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Ja właśnie zamówiłem wędkę MIKADO TRYTHON MATCH 3,9M oraz kołowrotek OKUMA SAFINA RD 30M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 31 Stycznia 2012 Share Napisano 31 Stycznia 2012 Dziś doszła przeszczeka większa bo sklep tani -26 twisterów -4 kopyta -po 4 główki różnych rozmiarów i gramatur - haczyki na boczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Mróz na dworze, nie łowi się, trzeba coś kupić , nabyłem ostatnio kilka wobków pod pstrąga m.in Dorado Classic, Rapa, Bonito i Kenarty i żeby się nie nudzić w domu pióra marabuta , kapki z kogutów i kur, pióra bażanta a więc szykuje się kilkanaście godzin przy imadle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 zakupiłem trochę półproduktów: -balsa -drut nierdzewny -klej distal+klej uhu -lakiery,spraye -poliwęglan -oczy 3D i rzeźbie trochę ... początki są zawsze trudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 KONGER Arcus Spin 270/30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 4 Lutego 2012 Share Napisano 4 Lutego 2012 Salmo Perch Gloog Hektor Gloog Kalipso Kenart Diver Mepps aglia Fluo (tygrys) D.A.M Effzet x2 Agrafki z krętklikiem x2 koszt: równa 100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Shimano Catana CX 240 cm L 3-14 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kebes75 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 zakupiłem trochę półproduktów:-balsa -drut nierdzewny -klej distal+klej uhu -lakiery,spraye -poliwęglan -oczy 3D Obrazek Obrazek i rzeźbie trochę ... Obrazek Obrazek początki są zawsze trudne... Obrazek ładnie pomalowane wobki ciekawe jak pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc69 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Zakupiony pierwszy w życiu spin -Mikado Mikazuki Medium Spin 270 2-25g -do tego kręciołek Mitchel 2000 FD Avocet Bronze. Mam nadzieję że coś uda mi się na taki zestaw złapac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R23 Napisano 8 Lutego 2012 Share Napisano 8 Lutego 2012 Jaxon Eternum Spin 10-30g 120zł Shimano Nexave 300 FC 200zł Pudełka na przynęty 20zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadzis Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 kebes75, ciekawe oczka robisz... powiesz mi dlaczego taki kształt?? Ja kupiłem ostatnio kilka kogutów pstrągowych nigdy na nie nie łowiłem więc będzie mój debiut Zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Echosonde PIRANHIA MAX 160 .Komplet,aku skrzynka ,torba,uchwyt .Myślę że bede z tego zakupu zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 9 Lutego 2012 Share Napisano 9 Lutego 2012 Kolejne zakupy jeśli chodzi o wędkarstwo podlodowe: 55 mormyszek wolframowych - tulskich 2 kolejne bałałajki wyczynowe 6 kiwoków mandziurek żyłki 0,6 i 0,8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebus Napisano 10 Lutego 2012 Share Napisano 10 Lutego 2012 Mam nadzieję, że miło zacznie się przygoda ze spiningiem - DRAGON Fishmaker FD930i - Robinson DIAFLEX LIGHT SPIN 2,70m/8-24g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Kijek na kuter konger sea pilk 2,70 100-200 gram, kilka pilkerów i plecionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkelpl Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Nowy kreciolek do feedera,jaxon top carp frxl 400,okuma sie rozlecialapo 2 sezonach nie byl nasmarowany i sie przekladnia wytarla,jaxonma teraz krobke z jakies mitchela,lozysko kryte z okumy,dzieki czemu nie ma praktycznie luzu na korbie,a lozysko zlikwidowalo luz w przekladni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranek Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Woblery Siek-M Krąp oraz Banan 7 cm, czekają na długi weekend majowy i zęby szczupaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 13 Lutego 2012 Share Napisano 13 Lutego 2012 w zeszłym tygodniu,ogólnie jestem zadowolony,wypróbowałem go w sobote na kanale cieplym pod gryfinem,było -12 do -10, mnie mroz nie ruszał,stosunkowo wygodny,duzo kieszeni,nie wiem czy pływa naprawde,ale w lato sprawdze.... dałem za niego w szczecinie w nemo 530zł i dostałem rabat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj.slawko Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Wczorajsze zakupy : spro red match, shimano nexave picker i do tego czerwona power pro 0,10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Najnowsze zakupy: Mikado Match SCR 390cm cw 10-30 i do tego kolowrotek okuma safina rd 30 match Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Lutego 2012 Share Napisano 16 Lutego 2012 Dziś zakupiłem silniczek minn kota 46 lb. Narazie pewnie nie popływam ale na wiosne ATAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 Dzisiaj doszła paczka z silniczkiem Może nówka to to nie jest ale za to 46 lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi