zajac222 Napisano 7 Marca 2013 Share Napisano 7 Marca 2013 Sharko ale nieoglądasz się za siebie kto przyjechał nad wodę a tak w temacie to MIKADO TACHIBANA MEDIUM SPIN 2,40 cw 10-30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sc102 Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 tegoroczny haracz dla PZW opłacony. 281 zł w plecki Jaka taniocha. U nas w toruńskim ponad 350 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Sharkoo napisał/a: tegoroczny haracz dla PZW opłacony. 281 zł w plecki Jaka taniocha. U nas w toruńskim ponad 350 !! 250 jest na województwa bezrybne 350 na województwa podobno rybne zarząd tak ustalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 aregmax, Bzdura. U mnie jest 196zł+wpisowe 25zł, czyli dla stałych ludzi co opłacają składkę co roku kosztuje 196. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 250 jest na województwa bezrybne 350 na województwa podobno rybne zarząd tak ustalił Tak, tak też słyszałem w Moim kole .(...) a jak sie nie podoba to nikt nikogo nie zmusza do płacenia (...) I bądź tu człowieku w opozycji... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Oczywiscie te wojewodztwa podobno rybne to z naciskiem na podobno:D u nas z rybami jest jak z yeti, duzo sie o nich mowi ale niewielu je widzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sharkoo Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 Dla mnie to w ogóle jest głupota te podziały itp. Powinna być jedna stawka na cały kraj i bez podziałów na okręgi itp. Płacę dla PZW więc mogę łowić na ich wodach..proste. Ale do tego nam daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aregmax Napisano 8 Marca 2013 Share Napisano 8 Marca 2013 aregmax,Bzdura. U mnie jest 196zł+wpisowe 25zł, czyli dla stałych ludzi co opłacają składkę co roku kosztuje 196. Pawciobra, to żart był... ech.. No ale wróćmy do tego co kto kupił ... Kołowrotek Konger Match 630 RD - zobaczymy czy mi spasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinryba Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 wczoraj zakupiłem kreciołka DRAGON MANTA DROPSHOT FD 820 ciekawe jak bedzie sie spisywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EsoxHunter Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 Parę blach i obrotówek - Jaxon, Robinson, Dam, Polsping i cykadkę Spinmad. Tę po lewej wziąłem z ciekawości, przy tej wielkości paletki waży 26g. A jedna wahadłówka była podwójna... Zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 9 Marca 2013 Share Napisano 9 Marca 2013 LAMPA GAZOWA TURYSTYCZNA FIREFLY 200 Z PIEZOZAPALACZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Zakupiłem sobie w końcu lepsiejsze siedzisko Elektrostatyk F5R. Myślę ,że na nocki będzie ok bo moje obecne siedzisko się na to nie nadawało (z jego plusów to tylko miejsce na browar było ok). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 LAMPA GAZOWA TURYSTYCZNA FIREFLY 200 Z PIEZOZAPALACZEMObrazek Dasz namiar jakiś? link,tel, a jaka cena? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarthSuoniu Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Kilkanaście Soft4Play, 3 Algi nr 2 od SUMa, 3 x Kalewa nr 1 od SUMa - to dotarło... Czekam jeszcze na 4Play liplure x 3, 4Play LipScull x 8 i nóż MORA 860 MG (zgubiłem w ubiegłym roku mojego ulubieńca więc musiałem kupić nowy ) byle do maja, byle do maja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_st Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 Zakupilem nowe tanie imadelko u gawlika i jest całkiem spoko, na krecenie kogutow wystarczy, a także kilka drobiazgów, nici, lakier, pióra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 13 Marca 2013 Share Napisano 13 Marca 2013 krecioł Dragon Viper FD 835i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 17 Marca 2013 Share Napisano 17 Marca 2013 Taka lampę też posiadam ale nad wodę nie zabieram za dużo światła daje i wszystkie stworzonka do niej lgną , POZDRAWIAM d o zobaczenia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 26 Marca 2013 Share Napisano 26 Marca 2013 Przygotowania do słonecznych dni ruszyły na całego. Tym razem zakupiłem bandamke termoaktywną oraz okulary polaryzacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 27 Marca 2013 Share Napisano 27 Marca 2013 Właśnie nakręciłem nowiutką Trabucco T-Force Spec. 0.22 na nowiutkiego Regala Z 3500... No, teraz tylko to wszystko do kija i w nurt...pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poranek Napisano 29 Marca 2013 Share Napisano 29 Marca 2013 Plecionka Shiro Mistrall 0.15 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Bolonka JAXON charisma 5m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bialy Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Spro Red Arc 10400 , plecionka żółta Mikado X-Plode 0.12 mm , Robinson Diaflex Spin 2.7 9-32g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon-zawodowiec Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 Do mnie dziś doszły 2 kotwice po 5kg , na łódeczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekCLI Napisano 4 Kwietnia 2013 Share Napisano 4 Kwietnia 2013 SATORI Feeder i Match,pare spławiczków Expert i jakieś rurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feederalny Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Przypony OWNERa 0.12/14 na wiosenną płotkę...Świetne.... P.S.Czy jest jakiś patent na szybkie i bezstresowe wyciąganie tego z paczki, bo mnie zawsze szlak trafia i nie wiem czy to na złość tak robią czy co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi