Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano
Sharkoo napisał/a:

tegoroczny haracz dla PZW opłacony. 281 zł w plecki :D

Jaka taniocha. U nas w toruńskim ponad 350 !!

250 jest na województwa bezrybne

350 na województwa podobno rybne

zarząd tak ustalił

:-)

Napisano
250 jest na województwa bezrybne

350 na województwa podobno rybne

zarząd tak ustalił

Tak, tak też słyszałem w Moim kole :shock: .(...) a jak sie nie podoba to nikt nikogo nie zmusza do płacenia (...)

I bądź tu człowieku w opozycji... .

Napisano

Oczywiscie te wojewodztwa podobno rybne to z naciskiem na podobno:D u nas z rybami jest jak z yeti, duzo sie o nich mowi ale niewielu je widzialo

Napisano

Dla mnie to w ogóle jest głupota te podziały itp. Powinna być jedna stawka na cały kraj i bez podziałów na okręgi itp. Płacę dla PZW więc mogę łowić na ich wodach..proste. Ale do tego nam daleko

Napisano
aregmax,

Bzdura. U mnie jest 196zł+wpisowe 25zł, czyli dla stałych ludzi co opłacają składkę co roku kosztuje 196.

Pawciobra, to żart był... ech.. :-)

No ale wróćmy do tego co kto kupił ...

Kołowrotek Konger Match 630 RD - zobaczymy czy mi spasuje.

Napisano

Parę blach i obrotówek - Jaxon, Robinson, Dam, Polsping i cykadkę Spinmad. Tę po lewej wziąłem z ciekawości, przy tej wielkości paletki waży 26g. :roll: A jedna wahadłówka była podwójna... :lol:

Zdjęcie

Napisano

Zakupiłem sobie w końcu lepsiejsze siedzisko Elektrostatyk F5R. Myślę ,że na nocki będzie ok bo moje obecne siedzisko się na to nie nadawało (z jego plusów to tylko miejsce na browar było ok).

Napisano

Kilkanaście Soft4Play, 3 Algi nr 2 od SUMa, 3 x Kalewa nr 1 od SUMa - to dotarło...

Czekam jeszcze na 4Play liplure x 3, 4Play LipScull x 8 i nóż MORA 860 MG (zgubiłem w ubiegłym roku mojego ulubieńca więc musiałem kupić nowy :()

byle do maja, byle do maja....

Napisano

Taka lampę też posiadam ale nad wodę nie zabieram za dużo światła daje i wszystkie stworzonka do niej lgną , POZDRAWIAM d o zobaczenia nad wodą

• 2 weeks later...
Napisano

Przypony OWNERa 0.12/14 na wiosenną płotkę...Świetne....

P.S.Czy jest jakiś patent na szybkie i bezstresowe wyciąganie tego z paczki, bo mnie zawsze szlak trafia i nie wiem czy to na złość tak robią czy co....

post-15045-1454497327192_thumb.jpg