jaross Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Jaross mówisz i masz Dzieki a na co bedziesz z tymi wobkami sie nastawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Oczywiście na szczupłego, już jedno branie na shad rapa zaliczylem, ale niestyety ryba sie wypieła, mam nadzieję, że jak się ociepli na dobre to szczupale sie bardziej ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 Oczywiście na szczupłego, już jedno branie na shad rapa zaliczylem No to zycze powodzenia, szczuple czekaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HAK Napisano 5 Maja 2007 Share Napisano 5 Maja 2007 ja na nowy sezon zakupiłem Kołowrotek ABU Cardinal 303 FR wędzisko Mystery Live Bait - New 2007! 4,20m 80-150g do tego koreczek żywcowy, kotwice z przyponem, żyłkę, a do mojego spiningu kilka sporych blaszek obrotowych, woblerek Boleniowy, małe woblerki Kleniowe W TYM ROKU STAWIAM NA DUZE PRZYNETY SPINGOWE ORAZ NA METODĘ ŻYWCOWĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 a ja się niedługo też czymś pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 6 Maja 2007 Autor Share Napisano 6 Maja 2007 No Artech chwal sie chwal, tylko z foka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 6 Maja 2007 Share Napisano 6 Maja 2007 Trzeba mieć dobrze otłuszczoną d..pę żeby na nim wysiedzieć Dlatego ja sobie kupiłam fotel, żebym miała gdzie posadzić swoje 4 litery Wygodny fotel też posiadam , ale nie zawsze jadę samochodem na rybki . Czasem rowerem a czasem nogami dreptam .........wtedy lepiej jest mieć coś mniejszego do dźwigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 No Artech chwal sie chwal, tylko z foka a pochwalę się, jak będę już miał to w łapkach i fotę będę mógł pstryknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 U mnie przybyło pare nowosci ,np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 8 Maja 2007 Share Napisano 8 Maja 2007 U mnie przybyło pare nowosci ,np. Się oglądało na targach Fajny sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Fajny sprzętPotwierdzam ,czekam jeszcze na sumowe żniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość VooDoo Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Statyw I drobiazgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Kupiłem spinning Shimano 2,40m c.w. 10-30 fajną ma prace!! pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Połamania na Essoxie A żeby Cie pokręciło !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 A żeby Cie pokręciło !!! Jak mam to rozumieć?? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 A żeby Cie pokręciłoNo taki już Twój los ESSOX Swoją drogą spiningista, spinningów shimano o tym cw jest dość sporo - mógł byś sprecyzować /że o zdjęciach nie wspomnę - takie reguły tego tematu ustalone przez autora/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiningista Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Wiem, wiem ale nie pamiętałem nazwy teraz już mam: Shimano Hyperloop 2,40 c.w. 10-30 Teraz już jest OK kijek ma fajną prace na rybce i przy jigowaniu pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 9 Maja 2007 Autor Share Napisano 9 Maja 2007 Reguly ,hehe A ja sobie dzisiaj kupilem plecaczek. Powiem ze jest prze cacy: Ma bardzo duza ilosc kieszonek, z przodu sa dwie specjalne "torebeczki" do ktorej mozna wsadzic odpowiednej wielkosci puszki plastikowe. W drugiej sa specjalne metalowe koleczka, na ktorych mozna zawiesic przynety Z tylu mamy mozliwosc wsadzenia duzej puszeczki. A wiec zmiana przynety juz nie bedzie trwala 5min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Tomek_N a jednak zdecydowałeś się i kupiłeś Fajowy plecak nie jednemu Woblerowi by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 9 Maja 2007 Autor Share Napisano 9 Maja 2007 Fajne jest to ze plecaczek nie jest za duzy wiec wydaje mi sie ze nie bedzie przeszkadzal przy machaniu kijem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ogro Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 Kupiełem sobie, a właściwie, to tata mi kupił okularki "polaroidy" i kołowroteczek . . Okularki kosztowały 50 złotych, a kołowrotek 60 z wolnym biegiem, na moje karpiki wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 A, ja dziś kupiłem rooooobaki, nie chce mi się na nie patrzeć, co dopiero foty robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 A ja ... G60 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_N Napisano 9 Maja 2007 Autor Share Napisano 9 Maja 2007 Nie rozumie Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 9 Maja 2007 Share Napisano 9 Maja 2007 To takie autko w sam raz na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi