Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Oczywiście na szczupłego, już jedno branie na shad rapa zaliczylem, ale niestyety ryba sie wypieła, mam nadzieję, że jak się ociepli na dobre to szczupale sie bardziej ruszą

Napisano

ja na nowy sezon zakupiłem

Kołowrotek ABU Cardinal 303 FR

1154937409.jpg

wędzisko Mystery Live Bait - New 2007! 4,20m 80-150g

1172304471.jpg

do tego koreczek żywcowy, kotwice z przyponem, żyłkę,

a do mojego spiningu kilka sporych blaszek obrotowych, woblerek Boleniowy, małe woblerki Kleniowe

W TYM ROKU STAWIAM NA DUZE PRZYNETY SPINGOWE ORAZ NA METODĘ ŻYWCOWĄ

Napisano
Trzeba mieć dobrze otłuszczoną d..pę żeby na nim wysiedzieć :wink:

Dlatego ja sobie kupiłam fotel, żebym miała gdzie posadzić swoje 4 litery :twisted:

Wygodny fotel też posiadam , ale nie zawsze jadę samochodem na rybki . Czasem rowerem a czasem nogami dreptam .........wtedy lepiej jest mieć coś mniejszego do dźwigania :mrgreen:

Napisano
No Artech chwal sie chwal, tylko z foka
a pochwalę się, jak będę już miał to w łapkach i fotę będę mógł pstryknąć :wink:
Napisano
A żeby Cie pokręciło
No taki już Twój los ESSOX :mrgreen:

Swoją drogą spiningista, spinningów shimano o tym cw jest dość sporo - mógł byś sprecyzować /że o zdjęciach nie wspomnę - takie reguły tego tematu ustalone przez autora/

Napisano

Wiem, wiem ale nie pamiętałem nazwy teraz już mam:

Shimano Hyperloop 2,40 c.w. 10-30

Teraz już jest OK kijek ma fajną prace na rybce i przy jigowaniu :twisted:

pzdr.

Napisano

Reguly ,hehe ;):cool::lol:

A ja sobie dzisiaj kupilem plecaczek. Powiem ze jest prze cacy:

9c7a0519823127bbm.jpg

7fe488c9f8ddee86m.jpg

f164075a15f67192m.jpg

Ma bardzo duza ilosc kieszonek, z przodu sa dwie specjalne "torebeczki" do ktorej mozna wsadzic odpowiednej wielkosci puszki plastikowe. W drugiej sa specjalne metalowe koleczka, na ktorych mozna zawiesic przynety :cool: Z tylu mamy mozliwosc wsadzenia duzej puszeczki. A wiec zmiana przynety juz nie bedzie trwala 5min :cool::lol:

Gość wobler129
Napisano

Tomek_N a jednak zdecydowałeś się i kupiłeś :wink: Fajowy plecak nie jednemu Woblerowi by się przydał :lol:

Napisano

Kupiełem sobie, a właściwie, to tata mi kupił :D okularki "polaroidy" i kołowroteczek

hpim3381wc4.th.jpg . hpim3382wz2.th.jpg

hpim3384jn6.th.jpg . hpim3385hh0.th.jpg

Okularki kosztowały 50 złotych, a kołowrotek 60 :D z wolnym biegiem, na moje karpiki wystarczy :D