stu6-60 Napisano 1 Sierpnia 2007 Share Napisano 1 Sierpnia 2007 Plecionka Quattron 0.08mm. Juz przetestowana na kanalku pod blokiem. "Skrzypi jak kazda ,poza tym "daje rade.Pozdr-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 2 Sierpnia 2007 Share Napisano 2 Sierpnia 2007 Karpióweczka KONGER OLIMPIA CARP przyjdzie w przyszłym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Wczoraj kupiłem: wędka: Konger Salva Tele Picker 3,00m, do 40g kołowrotek: Konger Team Carp 530 SV, 5 łożysk pokrowiec: 3-komory żyłka: feeder 150m, 0,16mm 3,00kg, firmy MAX koszyczek zanętowy 20g i sprężyna 20g dwie wymienne szczytówki stopery gumowe przypony 0,14mm na haku nr 6 zanęta Dragon Heavy Feeder barwione pinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Nowy zestaw do wędki spławikówki jak i lekkiego feederka Dragon Super Mimicry 0,18 (3,8kg) Kołowrotek Okuma Spectrum SPR 520 5.0:1 4BB+1Rb szpula 0.15/190, 0.18/140, 0.20/110 i standardowo duże rzepki Dragona (które są niezastąpione przy wędkach 3-częściowych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 By sobie z wami "pohaczykowac" kupilem "ksiazke" http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/10678a80d587b1a3.html Nie pytajcie jakiej uzylem" przynety" aby przekonac "polowe" . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 kupilem "ksiazke" No fachowa Nie pytajcie jakiej uzylem" przynety" aby przekonac "polowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 A ja zakupiłem dziś: Haczyki kamatsu 12 na płotki/jazie i inne dranie 2 woblerki ,,ruskie'' 2 obrotówki nr 3 w kolorach zółto czarnym i zółto czarno czerwonym Żyłka mistrala 0,24 Traper uniwersalna Traper fedder Traper leszcz 2 pudełka pinki 3 podpórki kamaxa Takie lekkie uzupełnienie akcesoriów. Niedługo może dokupie reszte najbardziej potrzebnych rzeczy i będzie cacy (myśle tu o pokrowcu 3 komorowym, wreszcie jakis podbierak, i jakies 2 pudełeczka na woblery/twistery/kopyta/rippery/obrotówy no i jeszcze jeden kij fedder + kołowrotek i żyłka). Myśle, że do końca tego roku wszystko zakupie. Z zakupów 2 tyg temu to 6 koszyczków 15-30 gr 5 rurrek antysplontaniowych, 3 paczki jakichs tam haczyków, 5 wolframów, 2 te takie 2-gie do spina, zyłki 0,24 i 0,22, 1 podporka, 2 sygnalizatory brań, fedderek 3,60, krzesełko. = ] Prawie jak wędkarz ;D Krzyś = ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 By sobie z wami "pohaczykowac" kupilem "ksiazkeFajna ta twoja "książka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Sierpnia 2007 Share Napisano 4 Sierpnia 2007 Fajna ta twoja "książka" A ile ma stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 A ile ma stron Podobno troche ma , ale u mnie oywiera sie ciagle na jednej i tej samej .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ale u mnie oywiera sie ciagle na jednej i tej samej I tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord adam39 Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 ja kupiłem podbierak no i jeszcze zanęty na ryby , białe robaki i gazetę wędkarską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszWrock Napisano 5 Sierpnia 2007 Share Napisano 5 Sierpnia 2007 heh ja wczoraj 200 paproszkow 3 paczki chaczykow na troka 6 30 oliwek - 3 i 4 gramowych na troka zylke siglona 14 , 2 pudelka jaxona na paproszki i 20 glowek na chaku 6 - 3 gramowych kongera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 ale u mnie oywiera sie ciagle na jednej i tej samej Ico tylko tytułową czytasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Ico tylko tytułową czytasz Dobrze ze sie nie skonczylo na okladce .Wykorzystalem starszego "szkodnika" to troche mnie "naumial" .Pozdro-Radek. P.S. poniewaz nie ma nic za "free"(no moze pare rzeczy jest ) to za lekcje pobral mi Nikona Coolpixa S5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Cholerka drogie te korepetycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 2 wobki Gębskiego i agrafki do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Dzisiaj przyszła wędeczka KONGER OLIMPIA CARP # 3,3m / 2,75lbs # do tego zakupiłem kołowrotek Okuma Spectrum SPB 40 z wolnym biegiem , przypony karpiowe , zanętę Traper Big Carp smaku miodowym no i latarka na głowę Jaxona i w nocy wyprawa na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 Cholerka drogie te korepetycje Nie ma "bolu", i tak chcialem go zmienic bo "nie mial oka" . A upatrzylem juz sobie Canona. Pozostaje tylko przekonac "polowe" .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pio Napisano 6 Sierpnia 2007 Share Napisano 6 Sierpnia 2007 a rozpoczynam poszukiwania feedra Kongera Corbomax 3,6 i cw do 120..wszedzie czekaja na dostwy albo nie ma.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 A upatrzylem juz sobie Canona. Pozostaje tylko przekonac "polowe" Też upatrzyłem sobie parę rzeczy, niestety moja "połówka", po moich ostatnich zakupach, nie da się już do niczego przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 a rozpoczynam poszukiwania feedra Kongera Corbomax 3,6 i cw do 120..wszedzie czekaja na dostwy albo nie ma. Podpowiedź- sklep Szczupak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cops Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Pio ewentualnie proponuję zakup na allegro ja swoją karpiówkę Kongera właśnie tam zakupiłem i nie mam powodu do narzekania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Kongera Corbomax 3,6 i cw do 120Proponuje jednak co innego ,ale może wpierw zanim podejmiesz dezyzje ,rekonesans ,nad wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 7 Sierpnia 2007 Share Napisano 7 Sierpnia 2007 Proponuje jednak co innego W tych pieniądzach (75 zł) nie znajdzie nic lepszego. Naprawdę porządny kij i dosyć mocny, na rzekę powinien się nadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi