artech Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 I słusznie trzeba wspomagać polskich hodowców trzody chlewnej Tylko że ta maciorka trochę holenderska jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Kupiłem dziś federa Mikado Evergreen 3,6 cw do 110 zdaje się Medium + trochę żyłek i innych drobiazgów do metody gruntowej. Niestety Okumę Elektrę ETR-30 - zakup z przed dwóch dni póki co straciłem. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=49587#49587 widocznie do siebie niepasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 widocznie do siebie niepasująHe,he a co pogryzły sie.W Evergrenie uwazaj na szytówki ,ich przelotki są bardzo wrażliwe ,choć sam kijek spisuje się nieżle ,u mnie "orany"non-stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Po ostatniej wyprawie, gdzie zerwałem parę zestawów, musiałem uzupełnić sprzęt, kupiłem więc kilka koszyków, krętliki, stopery, haczyki, przyponówkę, itp. Mam nadzieję, że do końca tego sezonu wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exorcist Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 DRAGON MILLENIUM Wobler 2.40 m 10-35 g, na który odkładałem wszelką gotówkę, z urodzin, kieszonkowego itd... Został po prostu przejechany przez mojego ojca samochodem... Chciałem się powiescić. Lecz babcia, która rozumie mój zapał do wędkarstwa dała mi gotóweczkę i sprawiłem sobie MIKADO Competition Zander Spin, żadna rewelacja, ale nie było funduszy. Do tego zakupiłem kilka woblerów, żyłkę, twistery i haczyki z główkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Został po prostu przejechany przez mojego ojca samochodem Lecz babcia No to raczej staruszek powinien wycelować gotóweczkę A jeszcze pewniej powinien dostać połamane patyki i zgłosić się z nową wędką najdalej następnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exorcist Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Odpuściłem mu już, bo zawsze dorzucił do kołowrotka itd... a'propos kołowrotka, całe szczęscie, że po nim nie przejechał... a dziś właśnie ide wypróbować kijaszek i woblerki, w poszukiwaniu szczupłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Sierpnia 2007 Share Napisano 15 Sierpnia 2007 Exorcist a nie możesz dać wędki do pobliskiego wędkarskiego? W niektórych wędkarskich są takie serwisy i za max 50zł. zrobił by Ci te wędzisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Exorcist, to gdzie Ty tą wędkę kładłeś, że ją Tobie ojciec autem rozjechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Został po prostu przejechany przez mojego ojca samochodem No to raczej staruszek powinien wycelować gotóweczkę A jeszcze pewniej powinien dostać połamane patyki i zgłosić się z nową wędką najdalej następnego dnia Jaka wina ojca !!! Wędki nie kładzie się byle gdzie , a zwłaszcza w trawie lub tam gdzie ktoś może na nią stanąć lub przejechać samochodem . Tomaszek gdybyś przejechał komuś wędkę położoną na ziemi to uznał byś swoją winę ? Czy raczej padły by słowa .........." Patrz baranie na drugi raz gdzie kładziesz kija " ........... Wędki szkoda ale to ewidentna wina wędkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 A ja wczoraj dostalem od rodzicow za Oceny w szkole taki sprzet ( nie posiadam aparatu ale podam linki od odpowiednikow ) Xenon Picker 3.0 m http://www.robinson.pl/2007/?id=pickery Browling 4,2 ( na zdjeciu jest 3 ,9 ) http://arnal.w.interia.pl/1101.jpg Daiwa Regal 1500 Xi-AB ( na zdjeciu jest 3500 ) http://e-wedkarski.pl/product_info.php?products_id=73&osCsid=bc2c319bccad42423823a2f6aa1f1c20 Do tego żyłki haczyki podporke pod picera itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Styper91, To dobre oceny musiałeś mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camel77 Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 Pokrowiec na wedki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styper91 Napisano 16 Sierpnia 2007 Share Napisano 16 Sierpnia 2007 artech, Nop niezle nie zebym sie chwalił srednia 5.1 i dostalem sie do liceum z 1wyboru jak ktos jest w temacie to wie . Bylem juz na rybkach z tym sprzetam i powiem krotko Bajka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Ja właśnie kupiłem sygnalizatory brań, bo nocki mam przerąbane, już mnie oczy od świetlików bolały i bąbek O to one: oraz Opis można na allegro odnaleźć. Nie podaję linków wiadomo dlaczego. Koszt tych 2 to około 100 zł. Mam nadzieję, że się sprawdzą w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Witam po dłuższej nieobecności , dzisiaj uzupełniłem swoj już mocno przestarzały arsenał, mianowicie: - Cormoran pro carp BR 10000, 6 łożysk - DS Konger, 360L, cw do 180gr Jutro sprzęt będzie przechodził test Fotki wyszły straszne, prawdopodobnie to wina kompresji, postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 No widze Woitt zbroisz się nie na zarty ,sprzęcior jak się patrzy na Odre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtt Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 Ano Maniek, w końcu muszę porządnie zaatakować , DS z myślą o leszczach, a kołowrot będzie przypasowany do kija od szczotki z myślą o sumach, zobaczymy co z tego wyjdzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 17 Sierpnia 2007 Share Napisano 17 Sierpnia 2007 myślą o sumachNo no ,to widze poważne plany,leszcz pomału wykazuje współprace w wiadomym miejscu ,ale na dobre to zacznie się za ok 2 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Exorcist Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Panowie, już wyjasniam, o co chodziło z ta wedką, tego felernego dnia mieliśmy wybrać się z ojcem na szczupaka, wedkę oparłem o samochód i poszedłem po resztę sprzętu: siatke, podbierak itd. Ojciec chciał jechac innym autem, który stał zablokowany tym samochodem, o który właśnie ja oparłem swoja ukochaną wędkę i wtedy... wycofywał i... A co do zaniesienia do serwisu, to juz to zrobiłem... Dzięki za rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turbo Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 A ja mam wreszcie swój nowy kijek st.croix 258cm dłgości cw do 20g ! Piekna sprawa teraz tylko kołowrotek trzeba wybrać z wysokim przełożeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sebek Napisano 21 Sierpnia 2007 Share Napisano 21 Sierpnia 2007 A ja dziś kupiłem cos starego: Trzy młynki klasyka gatunku perełki do mojej kolekcji,zakupione na bazarze za śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Weglowke Konger Aviator Spin 2.70/20 kolowrotek Konger Colt RD 510 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 Wizyta w kraju sprowokowała mnie do zakupów w moim ulubionym sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Sierpnia 2007 Share Napisano 22 Sierpnia 2007 o byeś w kraju i nie zajrzałeś na zlot? Szkoooda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi