trini Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Ja to się nie potrafię procą obsługiwać - Tomek świadkiem Ale może znajdzie sie ktoś chętny na zlocie i mnie pouczy, to może będą jeszcze ze mnie ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Ale może znajdzie sie ktoś chętny na zlocie i mnie pouczy, to może będą jeszcze ze mnie ludzie Ja się piszę na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 A to dobre...: to kogo będziesz uczył, mnie czy bboobba - bo jeśli mnie to ja bardzo chętnie, ale zdecyduj się no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 big game na maj 12 cm to ma byc big game?? rozumiem Kopyto 6" ale te 12 cm to chyba na okonia hehehhe small big game aczkolewiek 6" to tylko 15 racja naprawdę big game to "pajki"po 40cm kopyta 20cm i karpie 40cm na suma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 wobler129, nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie mój cytat, a trini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 trini pewnie, że Ciebie Coś z cytowaniem znów nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 Domyśliłam się Dobra to jesteśmy umówieni, jakoś przed zlotem procę kupię i będziemy próbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 jakoś przed zlotem procę kupię i będziemy próbować Ja też swoją wezmę O ile dożyje do tego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 wobler129, nie wiem jak to zrobiłeś, ale to nie mój cytat, a trini już od jakiegoś czasu pojawiają się takie kwiatki na forum...tyle że to wina samego forum, było o tym w jakimś temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 17 Kwietnia 2008 Share Napisano 17 Kwietnia 2008 aczkolewiek 6" to tylko 15 dokładnie 15,7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Kolejna "porcja" szczupakowych wobkow . Niestety ,ze wzgledu na aure musza jeszcze poczekac .Fajne jest to,ze "ebay-owi" sprzedawcy dolaczaja zawsze jakis "gratisik".Oczywiscie nie jest to nic wielkiego( dodatkowy wobek,komplet swietlikow czy metalowe przypony) ale zawsze .Z marketingu lekcje odrobili . Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 Ładne te wobki Tak jakby główny wobek był wtopiony w plastik, co stwarza iluzję trójwymiaru - fajne naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 19 Kwietnia 2008 Share Napisano 19 Kwietnia 2008 13 gum, 13 główek, pudelko na to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DD-David Napisano 20 Kwietnia 2008 Share Napisano 20 Kwietnia 2008 A ja stalem sie dzis szczęśliwym posiadaczem bata Jaxon Digital tele pole 600 Oto fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobtainer Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 A o to moje cudeńka na 1 maja . Jutro wkleje woblerki z serii salmo, mają dojechać z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 szczytowka do DS i paczka bialych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzisiaj kupiłem stojak do wędki, zanęty, atraktory, aromaty, z lenistwa glinę , ochotka zamówiona więc przygotowany juz jestem. Teraz tylko przypony dowiązać, zestawy porobić, a w nd zawody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 a w nd zawody W takim razie powodzenia życze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lary Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Dzisiaj kupiłem stojak do wędki, zanęty, atraktory, aromaty, z lenistwa glinę , ochotka zamówiona więc przygotowany juz jestem. Teraz tylko przypony dowiązać, zestawy porobić, a w nd zawody Powodzenia ale stojak na zawody to chyba ci się nie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 W weekend odebralem spina - Pac Bay 2.9, 7-21, mod-fast i jest NIESAMOWITY ... Wykonanie powala na kolana, chodzi jak marzenie. Ogolnie ta wedka przeszla moje najsmielszne sny i chyba sie w niej zakochalem Ps. Nigdy wiecej seryjnego kija nie kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 A ja kupiłam sobie aluminiową małą skrzyneczkę na wędkarskie drobiazgi. Jest zabójcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Jest zabójcza Taaa, a zwłaszcza ten kolor przepiękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 no o to chodziło nie można życia odbierać zbyt poważnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 nie można życia odbierać zbyt poważnie, nie?Jasne jak sloneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESSOX Napisano 22 Kwietnia 2008 Share Napisano 22 Kwietnia 2008 Jest zabójcza Taaa, a zwłaszcza ten kolor przepiękny Jak bym był rybą i zobaczył wędkarza z takim różowym gratem nad wodą to na dwa tygodnie zakopał bym się w mule w najgłębszym miejscu łowiska Anka .......na kosmetyki .....zrozumiał bym , na miłosne listy od facetów również zrozumiał bym , ale na drobiazgi wędkarskie !!!!!!!! Zniszczyłaś moją wiarę w Ciebie . Takim walizom mówimy zdecydowanie NIE na tym forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi