Robal Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 wszystko do bocznego troka krętliki, pełno przynęt gumowych, haki, zanęte 2.5kg, białe x 3, troche klasyki:gnoma, alge, morsa, 2 blystki, na woblery nie starczylo pieniedzy jutro na 2 tygodnie nad jezioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 portfel na przypony z Colmica, oraz kilka spławików uklejowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 9 Sierpnia 2008 Share Napisano 9 Sierpnia 2008 No no panie kudłaty czyżbyśmy się za bolki chcieli zabrać? kiedyś trzeba "ugryżć" nowy temat to coś Ty za plecionkę kupił??? a jakąś deczko lepszą (firmy nie pamiętam),coś ok 60zł/100m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Właśnie godzinkę temu przyszedł do mnie kijek, o którym wcześniej pisałem - kij w stanie idealnym, nie ma żadnej ryski Za nowy zapłaciłbym około 240zł. Ja zapłaciłem 114,50zł Teraz tylko muszę znaleźć porządny multik, bo wcześniejsza oferta została odwołana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj udało mi się kupić 8 obrotówek Mepps za nie wiarygodnie niska cenę 10 zł+ dwie Tatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudłaty Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Dzisiaj udało mi się kupić 8 obrotówek Mepps za nie wiarygodnie niska cenę 10 zł+ dwie Tatry no ,kurcze Ty to masz farta powiedz gdzie i już jadę ze skrzyneczką bronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 no ,kurcze Ty to masz farta powiedz gdzie i już jadę ze skrzyneczką bronka hehe akurat tak się złożyło że znajomy który zupełnie sie nie zna na wędkarstwie znalazł pudełeczko z tymi blaszkami ale nie wiedział i nie wie że za jedną wziąłby co najmniej 10 zł A że koleś lubi piwko i nie tylko to mu zależało żeby szybko sprzedać i mieć na winko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 W końcu wybrałem: Abu Ambassadeur Pro Max-L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes D. Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Woblerki Kenart imitacje ploci 7 i 10 cm i kilka wolframkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DareczeK Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 przypon karpiowy Tandem Baits Combi Rig haczyki karpiowe Ownera nr 2 ziarno zanętowe x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maju Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzisiaj pojawił się zastrzyk gotówki więc postanowiłem zakupić parę rzeczy Zanętę sensas 3000 Bremes Haki kamatsu( 3 paczki) rosówki, białe itp.. koszyczki 50g plecionkę konger Kevlon Podwójne haki VMC (do łapania na trupka w sam raz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 to coś Ty za plecionkę kupił??? pewnie standardowa power pro tez kupuje po 88 zł a zdziwiło cie to bo kupujesz tansze czy drozsze??? za taką kasę to możesz na allegro kupić 300yd oryginalnej PP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biwo Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Kupiłem se jeden wobler i 5 kopytek. Oraz gazety wędkarskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Przed chwilką kupiłem żuczka na klenie zobaczymy czy na Wiślanego klenia się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Tomek1988 żuczka od Pana J. Pawlosa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Tomek1988 żuczka od Pana J. Pawlosa? Tak od Pana J.Pawlosa a co? Złe są??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 14 Sierpnia 2008 Share Napisano 14 Sierpnia 2008 Dzisiaj z większych zakupów to siatka Colmica o długości 250cm, oraz średnicy 60cm , ale i tak znowu poszło prawie 200 zeta , jak dla mnie wędkarstwo jest za drogie... Ale ochotka oraz wszytskie potrzebne rzeczy na sobotnie zawody są kupione, więc tylko jechać i łowić PS. zamienię wędki na sprzęt do joggingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Tak od Pana J.Pawlosa a co? Złe są??? Są ok, a na kiełże miałem nawet bolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 5 kg pszenicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 5 kg pszenicy Trzeba było do mnie przyjechać dałbym Ci za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 hehe, jeśli masz białą to nie omieszkam skorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 hehe, jeśli masz białą to nie omieszkam skorzystać heh mam tylko zwykłą ale płocie na nią także biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 mam nadzieję, bo tylko taką dostałem zobaczymy czy coś wreszcie złowię na rzece. * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Czy zapomnieliście jaki temat tu omawiamy. Dalsze posty nie na temat ,będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 spoko, założyłeś nowy temat i tam się przenieśliśmy Dziś jeszcze proca wędkarska do ziaren, haczyki 10 i 2m przyponówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi