Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj przyszła moja paczuszka a w niej:

-team dragon silver edition spinning 2.13m.cw.5-21gr.

-kołowrotek dragon manta z przeceny :smile:

-3 pudełka na przynęty i drobiazgi

-2xplecionka sufix gyro

-3xżyłka dragon camou

-10 obrotówek

-dzwoneczki

Jak dobrze że z pewnego internetowego sklepu można brać na raty i nie wymagają zaświadczeń,chociaż piszą że niby tak :wink:

Jutro test spina :twisted:

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano
-3xżyłka dragon camou

Żyłeczka była super, ale coś w niej zmienili i jest do niczego... :sad:

Na początku nazywała się nawet inaczej i potem zmienili jej nazwę...

Napisano

A ja dzis kupilem

Kolowrotek:Cormoran Match Master Rodeo

2x zylka colmic,jedna do match-owki,druga do feedera

2 opakowania haczykow colmic nr 10 i 12

4 splawiki typu waggler

przyponowke colmic-a

5 koszyczkow zanetowych+5 rurek antysplataniowych

Fotel

To chyba bylo by tyle :wink:

Napisano
Dzisiaj kupiłem kołowrotek Shimano Catana 2500 RA i wędzisko ABU GARCIA DIAMOND CREST SPIN 240/32 GR

wypróbujemy za tydzień :mrgreen:

a ja dzisiaj kupiłem mieszkanie

to kiedy parapetówa :wink: ?

a ja kupiłem 3 łomżaki bezsterowce-boleniowce :mrgreen: wreszcie dorwałem orginałki :grin:

Napisano
To chyba najważniejszy zakup w życiu> Moje najszczersze gratulacje, nie ma to jak na swoim. Ja w swoim mieszkam już dwa lata i nadal wykańczam :lol::lol: Skarbonka bez dna :wink:
Gość wobler129
Napisano

W tym temacie piszemy tylko o wędkarskich nabytkach:

A wiec, jak w temacie. Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby? Kije , kolowrotki, zylki, przynety itd. :cool:
Napisano
W tym temacie piszemy tylko o wędkarskich nabytkach:

mieszkanie możemy uznawać za wielką wędkarską skrzynke w której trzymamy nasz wędkarski dobytek :wink:

Napisano
kupiłem 3 łomżaki bezsterowce-boleniowce :mrgreen: wreszcie dorwałem orginałki :grin:
gdzie dorwałeś ? mów szybko :mrgreen:
Napisano

na allegro koleszka wystawia ten co produkuje dzwoniłem mówi ze on je robi i ze orginałki 50 sztuk juz poszło nie wiem czy dorwiesz;p

Napisano
koleszka wystawia ten co produkuje
A czy ten "koleszka"( :lol: ) nazywa się Tomasz Siudakiewicz?? Bo jeżeli nie to wątpię aby miał oryginały.
Napisano

artech Tomasz Siudakiewicz wyrabia siudaki, a łomzynskie bezsterwoce to calkiem inne woblery tez o tym nie wiedzielam ale Roman Gawlas mi o tym powiedział, siudaki są z pianki, łomzaki z lipy

Gość wobler129
Napisano
wobler129, nie przesadzaj :roll: Lepiej napisać, że się kupiło dwie główki 2g i 3 krętliki :?:

Kiedyś Tomik [chyba] upominał o to samo. Już parę razy tak było :wink:

Napisano
na allegro koleszka wystawia
daj mi link do gościa na priv.

A pierwsze Łomżyniaki bezsterowe na mój stan wiedzy były z ręki T. Siudakiewicza.

siudaki są z pianki, łomzaki z lipy
siudaki dzisiaj są z pianki kiedyś były lipowe.
Napisano

właśnie się dowiedziałem, że na leszczach mam być do czwartku, więc będę musiał się już w poniedziałek zaopatrzyć w więcej :P;)

0,5l pinki, białe i traper leszcz 2,5kg :lol:
:lol:
Napisano

A ja kupilem dzis dwie weteczki:

- Daiwa infinity Q 2,90 5-40g ( nie moglem sie oprzec cena to w przeliczeniu jakies 220 zeta ze wzgledu na brak futeralu:-)

- Daiwa powermesh 2,40 10-35g ( ok.100 zeta i jak wyzej brak oryginalnego futeralu )

Do pelni szczescia kupilem tez za grosze dwa futeraly zeby wedki mi dlugo i dobrze sluzyly :mrgreen:

Napisano

Dzis troche zanet, nie moglem znalzec tego co chcialem wiec zmuszony bylem kupic:

-traper GS Select, Lorpio Extra lin-karas, dagon XLL karp