eVok Napisano 29 Sierpnia 2008 Share Napisano 29 Sierpnia 2008 dziś kupiłem kurtkę oddychającą Rona Thompsona i polarek Scierry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Z myślą o późno jesiennych i grudniowych zasiadkach szczupakowych zakupiłem dziś komplet zimowy Wintermann'a oraz rękawice neoprenowe, kotwiczki żywcowe w rozmiarach 3/0, 2/0, 1/0, haki od 4/0 do 1/0, 2x spławiki żywcowe 10gr. oraz 2x 15gr., 20 metrów plecionki o wytrzymałości 13,6kg, oliwki 35, 45 oraz 60gr., igłę do zbrojenia trupka długa, kilka kopyt 10cm, kilka kopyt 14cm Mitchella, oraz sporo twisterów w różnych kolorach głównie fiolet, perła, biel, motor-oil, żółte z czerwonym ogonkiem 3,5 oraz 5 cm, plus pałeczki tyrolskie w gramaturze 4 oraz 8 gr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Sprawiłem sobie dzisiaj nowy komplet Graffa Kamizelka, spodnie i kurtka. Wyglądają solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Sprawiłem sobie dzisiaj nowy komplet Graffa No no zaszalałeś Mógłbyś zdradzi cene? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 30 Sierpnia 2008 Share Napisano 30 Sierpnia 2008 Mógłbyś zdradzi cene? komplet tzn kurtka, spodnie i kamizelka tylko 699 pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 quote] komplet tzn kurtka, spodnie i kamizelka tylko 699 pln to jest tylko a co na to twoja zona jak jak jej takie zakupy tumaczysz:>:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 a co na to twoja zona jak jak jej takie zakupy tłumaczysz hahaha po prostu kupiłem jej płaszcz i buty no i wszystko gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 a co na to twoja zona jak jak jej takie zakupy tłumaczysz hahaha po prostu kupiłem jej płaszcz i buty no i wszystko gra Suma sumarum to drogo wyszło cię ten komplet ,a tak swoją drogą zapytam jaki komplet kupowałeś Grafa zimowy czy letni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 jaki komplet kupowałeś Kurtka http://www.graff.cil.pl/cms_inc/cms_galeria_show_2.php?lang=pl&foto=foto_4104e07b1c81c.jpg Spodnie http://www.graff.cil.pl/cms_inc/cms_galeria_show_2.php?foto=foto_41090ec6b6382.jpg Kamizelka http://www.graff.cil.pl/cms_inc/cms_galeria_show_2.php?lang=pl&foto=foto_424d0864df095.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 31 Sierpnia 2008 Share Napisano 31 Sierpnia 2008 tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 więc tak kupiłem łódz corsiwa 420 echosonde sea to sea 2 spinningi jeden na szczupaka i jeden na sandacza do tego shimano katane 2500 fa i 2500ra i rod poda kongera 3 markety wielką prce komplet gum kongera 200 twister na alegro i 2 karpióweczki i jeszcze zanęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ja dzisiaj kupiłem długopis ... do szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzyna92 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ja dzisiaj kupiłem długopis ... do szkoły Ja tez ale zna końcu ma plastikowego karpia wydałem całe 3,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek1988 Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Ja dzisiaj małe zakupy 2 obrotówki Jaxon nr.1 i 2 obrotówki DAM nr.0 oraz szczypce wędkarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorek Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 Trochę przesadziłem z tą żyłką, na szczęście nie była droga. Jest miękka i nie ma pamięci. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 no i jeszcze kupilem sobie melase 5,50 i zanęta dragon magnum standard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 mepps comet 00, i 2 błystki mniej znanych firm, oszukana ,,2" i naprawiłem karpiówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 1 Września 2008 Share Napisano 1 Września 2008 to jest jaxon Mini - genialne obrotówki. kręcą się lepiej niż niejeden mepps, a cena dwukrotnie niższa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 [glow=olive]Rapala Sportsman's Superflex Fillet Knife[/glow] [shadow=black][/shadow][glow=red][/glow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Homegeon, na dorsze się wybierasz? Świetny kindżał A ja dzisiaj zobaczyłem w sklepie kijek Shimano Nexave BX, spodobał mi się i kupiłem do testów 3m 10-30g. Jak na tanie Shimano robi obiecujące wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVok Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 Benchmade Monochrome i sztycę 3 metry do podbieraka węglową.fajna tyle że dopiero teraz w domu sprawdziłem i siatka ma mniejszą średnicę śruby myślałem że wszystkie są takie same :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 hehe, nie pod plecionkę już się od dłuższego czasu nastawiałem na ta kose polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 a ile tak kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVok Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 nożyk?140zł.normalna cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 2 Września 2008 Share Napisano 2 Września 2008 za tego dałem akurat 54 pln, ale są rożne modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi