Kubiak Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 edmund, Mój też jeszcze nie widział wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Właśnie zamówiłem takie cudo . Czekam na przesyłkę, a potem próby nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 bboobb przee przeee przeeee przeeepraszam a do czego to służy ? ? ? Ja wczoraj w Ostrowcu Św w biedronce znalazłem takie coś za całe 4,99 xD http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12ed151b0950402b.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 a wczoraj w Ostrowcu Św w biedronce znalazłem takie coś za całe 4,99 x fajna sprawa ale te 2 pudełka czy tylko to 1 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greenlife Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Kamizelka simms g3 Troche gum predator 3 na okonia i sandacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 fajna sprawa ale te 2 pudełka czy tylko to 1 ??? oba za 5 zł jedno jest idealne na moje paprochy a drugie jakoś zagospodaruje z czasem ;D greenlife fajne zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 30 minut temu dojechał do mnie Dragon Millenium Heavy Duty Kogut 1,9m 25-60g przydała by się jeszcze pelciona z 20-30 LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 bboobb, ciekawa koncepcja , daj znać jak efekty na te cudeńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Właśnie zamówiłem takie cudo Jakie to jest duże? W zeszłym roku obserwowałem jak można wymiatać okonie i płocie z mormyszką zainstalowaną na bacie, więc ten patent nie jest bez szans A w temacie Dziś przyszedł komplet bielizny termoaktywnej Zobaczymy jak się sprawdzi. Pierwsze wrażenie- cienkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Homegeon super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 tomek1 te główki, które kupiłem, to 7 gramów na haku 1/0 ale są mniejsze i większe. Na razie na próbę zamówiłem takie z myślą o okoniach. Zobaczymy co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 Do kompletu Graff-a kupiłem sobie jeszcze koszulę http://www.okonek.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=1583 będzie dobra na cieplejsze jesienne dni jak i pod kurtkę. ooo i jeszcze mocno uzupełniłem ogumienie w moich pudełkach, kilkanaście riperków mannsa będzie ok na jesiennego drapieżnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 18 Września 2008 Share Napisano 18 Września 2008 tomek1 te główki, które kupiłem, to 7 gramów na haku 1/0 ale są mniejsze i większe. Na razie na próbę zamówiłem takie z myślą o okoniach. Acha Ciekaw jestem jak Ci się sprawdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Dzisiaj uzupełniłem arsenał o 2 woblerki: i . Oprócz tego żyłkę do okoniówki AMUNDSON SPIN 0,16 Mistralla (ponoć nowość) i TEAM DRAGON Flex 0,20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Właśnie dostałem zamówione gumy - podobno niezłe na sandacza, ale o tym, mam nadzieje, przekonam się jutro. BASS ASSASSIN - Sea Shad 4" Glow/Chartreuse Tail BASS ASSASSIN - Sea Shad 4" Candy Corn http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/bass-assassin-sea-shad-g5-a173-p1045-k5504.html Walleye Sea Shad 4" - Chartreuse Pepper Walleye Sea Shad 4" - Chartreuse Silver Glt/Red Tail http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/bass-assassin-walleye-sea-shad-new-2008-g5-a173-p1045-k5500.html Niby to są 2 różne produkty ale ja nie widzę między nimi żadnej różnicy. Do tego główki jigowe Mustada o wadze 17, 20 i 25 gram na hakach 5/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Wpadłem dzisiaj do mojego ulubionego sklepu z zaufanym sprzedawcą po robaki a wyszedłem z kołowrotkiem: AbuGarcia Cardinal 103 FR z wolnym biegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 dawm84 jakie główki będą potrzebne do tych przynęt? Bo właśnie zamawiam, ale w opisie nie pisze nic o zalecanym rozmiarze haka... Te główki na hakach 5/0 to do tych przynęt? Są ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 wobler129, 5/0 będzie idealny. Na upartego możesz uzbroić je w 6/0 ale one są wtedy trochę za długie jak dla mnie. Mowa o hakach Mustada. Zaraz zrobię fotkę i wstawie to sobie porównasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 dawm84, dziękuję - będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 biła guma - hak 6/0 i pod nim sama główka na haku 6/0 żółta guma - hak 5/0 i pod nim sama główka na haku 5/0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 6-stka bardziej pod sandałka Dziękuję ślicznie za fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawm84 Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 6-stka bardziej pod sandałka Dziękuję ślicznie za fotki Może i masz rację? będę łowił na te i na te i wtedy zobaczymy. Marti mnie tylko czy tak przesunięty do tył hak nie będzie usztywniał przynęty. Nie znam tych gum i stąd moje obawy. W każdym razie jak będziesz miał jakieś wyniki na te gumy daj znać na priv. ja też się odezwę jak będę miał na nie jakiś kontakt z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 PowerPro 20lb żółta Klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odrzaninKapi Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 Ja dziś kupilem : Wobler 2 cm na jazie i klenie Wobler imitacja Ukleji KOszyczek Zanetowy 40 gr 2 paczuszki krętlikow i bata 7 m i peklo 230 zl ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi