Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 artech, może chcesz sprzedać nowo nabytego Milleniuma? Chętnie odkupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Niedużo się spóźniłeś, wczoraj jeszcze były. Został jeszcze w fishing- marcie millenium kogut 20-60g 1,9m za 85. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Chodzi mi o tego 10-42g Widziałem na Allegro jeszcze chyba były - to ten? Tylko pisze jerk... http://www.allegro.pl/item440496176_dragon_millenium_heavy_duty_zander_jerk_2_05m18_42.html Dziś doszły do mnie 2 plecionki PP: 8LB i 15LB w kolorze czerwonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 To inny sprzedawca. Fishing-mart to katanka22. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Tak, ale kijek ten sam? C.w. coś nie takie... No i ten "JERK"? Koniecznie muszę mieć ten kijek w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Artech skoro kijek Ci za bardzo nie odpowiadał to na prawdę go odkupię - czekam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 W ofercie Dragon millenium są tylko dwa kijki z opisem zander- jeden który odpowiada tym parametrom i drugi z wklejaną szczytówką. klik Myślę więc że to ten sam kij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 6gum mann's, głowki wreszcie udało mi się zdobyć orginalne mustad bo nie mieli wcześniej, jeden konger z antyzaczepen jutro wyprubuje, błystki Ular, przypony ale nie 10kg jak dotychczas tylko 5kg jutro nad rzeke póki świt razem 35zł i niech nikt mi nie mówi że wędkarstwo to niedrogi sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 wobler129, no przecież możesz go kupić w sklepie http://www.allegro.pl/item440496176_dragon_millenium_heavy_duty_zander_jerk_2_05m18_42.html to ten sam kijek. A przecież nie po to go kupowałem żeby go odsprzedawać bez sprawdzenia nad wodą. jak pociągnie 50 g to znaczy że się nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 artech czyli to ten sam kij? A dlaczego c.w. ma inne i ten tytuł "jerk" Ok więc rezerwuję go - jeśli mnie pamięć nie myli to jest to sklep mojego dobrego, zaufanego znajomego. Może jeszcze rabacik się trafi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 A dlaczego c.w. ma inne i ten tytuł "jerk jak inne cw?? Przecież mój kij też ma 2,05 m i cw 18-42g, tylko jest chyba ze starszej serii i dlatego inaczej się nazywa (logo Dragona jeszcze ze smokiem) mój nazywa się hevy duty kogut ale parametry ma identyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Więc biorę Potrzebuje sztywnego, lekkiego i dobrze przenoszącego drgania kija na sandacze na ciężkie gumy - 15g. Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 ciężkie gumy - 15g 15 g to są ciężkie gumy do takich gumek to Ci kij do 30 g wystarczy, ten Millenium na pewno się do tego nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 15 g to są ciężkie gumy :lol: :lol: Tak - jak dla mnie to są ciężkie gumy Chodzi o to, żeby kij był sztywny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 no to ten jest sztywny i to nawet bardzo. Ale na temat kijków to już nie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 26 Września 2008 Share Napisano 26 Września 2008 Siostra już kupiła. Rozmawiałem ze znajomym - wysyłka expresem - jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jarek 307h Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 hym no to ja fotek nie mam bo niestety nie posiadam aparatu ale planuje kupno a właśnie wróciłem ze sklepu i kupiłem tak rurki antysplątaniowe x 20 koszyczki 20 gram z dnem x20 stoperki s,m esek 5 sztuk a emek 4 sztuki podbierak taki za 30 złotych na linki leszcze i to było na tyle z gruntu teraz ze zestawu na spławiki to kupiłem 10 spławików experta 1,5 grama i to na tyle ze zestawu na spłąwik teraz spinning woblerki od 2cm do 11cm 11 sztuk przypony tytanowe fluocarbonowe wolframowe wszystkich po 6 sztuk gumy bassa asasinna nie wiem czy dobrze napisałem bassa ale te gumy kupiłem potem tak zwane portki z 2 wąsikami razy 30 bo te gumy najlepiej mi się sprawdzaja potem langierd typ shakier kręciołek okuma silwara pro rd acha no i jeszcze koguty 5 sztuk a teraz z żywca to tylko spławiki steropianowe i przypony i kotwice no i teraz baty do kupiłem york racer 7 metrów za 40 złotych i zestawy spławiki żyłki drabinki za zestaw baty czyli drabinki bat piórnik zostawiłem 150 złotych teraz zanęty star fisch na leszcza 5 x poo 3 kilo melase professa dodatki trofeum drobny robak zanętowy i dipy atraktory za wszystko w sklepie zostawiłem 600złotych i miałem rabat 70 złotych możecie nie wierzyć bo sporo tego ale mama przyjechała z niemczech i 800 złotych sie kapło ale moim zdaniem nawet to nie jest w stanie wynargodzić ki tej tęsknoty jednak rodzina to rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 27 Września 2008 Share Napisano 27 Września 2008 Po kilku dniowych próbach zacząłem dzisiejszy dzień od odwiedzenia Wacka i kupienia jeszcze cięższego Cralusso torpedo, tym razem 12g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexus Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 od piatku w porkrowcu shimano big baitrunner long cast... na prawde zadowolony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi1122spid Napisano 28 Września 2008 Share Napisano 28 Września 2008 Konger Corral Spin 215/10 I żyłeczka MISTRAL Champion Line. (po powiekszeniu zdjecia sa ok) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Dzisaij uzupełnilem pudełka o takie cudeńka i na dokladke jeszcze parenaście główek 10g z hakami nr 3 i 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 bboobb, co to jest ten nie slider?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 rapala shad rap? fajniutkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 Wobler na tym zdjęciu nie wygląda mi na oryginalną Rapalę Gdzie kupowany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 29 Września 2008 Share Napisano 29 Września 2008 artech, oryginalna Rapala ShadRap Perch kupiony w moim lokalnym sklepie wędkarskim za cale 22 PLZ, cena promocyjna gdyż właściciel zakupił cała tablicę Rapali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi