Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Gość wobler129
Napisano

artech, może chcesz sprzedać nowo nabytego Milleniuma? :mrgreen: Chętnie odkupię :mrgreen:

przynęty na klenia   Dragon
Gość wobler129
Napisano

Tak, ale kijek ten sam? :wink: C.w. coś nie takie... No i ten "JERK"? :oops: Koniecznie muszę mieć ten kijek w tej cenie :twisted:

Gość wobler129
Napisano

Artech skoro kijek Ci za bardzo nie odpowiadał to na prawdę go odkupię - czekam na priv :wink:

Napisano

W ofercie Dragon millenium są tylko dwa kijki z opisem zander- jeden który odpowiada tym parametrom i drugi z wklejaną szczytówką.

klik

Myślę więc że to ten sam kij.

Napisano

6gum mann's, głowki wreszcie udało mi się zdobyć orginalne mustad bo nie mieli wcześniej, jeden konger z antyzaczepen jutro wyprubuje, błystki Ular, przypony ale nie 10kg jak dotychczas tylko 5kg jutro nad rzeke póki świt razem 35zł i niech nikt mi nie mówi że wędkarstwo to niedrogi sport

Gość wobler129
Napisano

artech czyli to ten sam kij? A dlaczego c.w. ma inne i ten tytuł "jerk" :mrgreen::?:

Ok więc rezerwuję go - jeśli mnie pamięć nie myli to jest to sklep mojego dobrego, zaufanego znajomego. Może jeszcze rabacik się trafi? :mrgreen:

Napisano
A dlaczego c.w. ma inne i ten tytuł "jerk
jak inne cw?? :???: Przecież mój kij też ma 2,05 m i cw 18-42g, tylko jest chyba ze starszej serii i dlatego inaczej się nazywa (logo Dragona jeszcze ze smokiem) mój nazywa się hevy duty kogut ale parametry ma identyczne.
Gość wobler129
Napisano

Więc biorę :wink: Potrzebuje sztywnego, lekkiego i dobrze przenoszącego drgania kija na sandacze na ciężkie gumy - 15g. Dzięki za info.

Gość wobler129
Napisano
15 g to są ciężkie gumy :lol: :lol: :lol: :lol:

Tak - jak dla mnie to są ciężkie gumy :wink: Chodzi o to, żeby kij był sztywny.

Gość wobler129
Napisano

Siostra już kupiła. Rozmawiałem ze znajomym - wysyłka expresem - jutro :mrgreen:

Gość jarek 307h
Napisano

hym no to ja fotek nie mam bo niestety nie posiadam aparatu ale planuje kupno a właśnie wróciłem ze sklepu i kupiłem tak

rurki antysplątaniowe x 20

koszyczki 20 gram z dnem x20

stoperki s,m esek 5 sztuk a emek 4 sztuki

podbierak taki za 30 złotych na linki leszcze

i to było na tyle z gruntu

teraz ze zestawu na spławiki to kupiłem 10 spławików experta 1,5 grama i to na tyle ze zestawu na spłąwik teraz spinning

woblerki od 2cm do 11cm 11 sztuk przypony tytanowe fluocarbonowe wolframowe wszystkich po 6 sztuk

gumy bassa asasinna nie wiem czy dobrze napisałem bassa ale te gumy kupiłem potem tak zwane portki z 2 wąsikami razy 30 bo te gumy najlepiej mi się sprawdzaja potem langierd typ shakier kręciołek okuma silwara pro rd acha no i jeszcze koguty 5 sztuk

a teraz z żywca to tylko spławiki steropianowe i przypony i kotwice

no i teraz baty do kupiłem york racer 7 metrów za 40 złotych i zestawy spławiki żyłki drabinki za zestaw baty czyli drabinki bat piórnik zostawiłem 150 złotych teraz zanęty

star fisch na leszcza 5 x poo 3 kilo melase professa dodatki trofeum drobny robak zanętowy i dipy atraktory

za wszystko w sklepie zostawiłem 600złotych i miałem rabat 70 złotych

możecie nie wierzyć bo sporo tego ale mama przyjechała z niemczech i 800 złotych sie kapło ale moim zdaniem nawet to nie jest w stanie wynargodzić ki tej tęsknoty jednak rodzina to rodzina

Napisano

artech, oryginalna Rapala ShadRap Perch kupiony w moim lokalnym sklepie wędkarskim za cale 22 PLZ, cena promocyjna gdyż właściciel zakupił cała tablicę Rapali :grin: