Gość Vasyl Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 kocur, uzywasz sprzetu York'a? Jakie masz opinie na temat tej firmy?? Daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Jeśli chodzi o kije bo w sumie tutaj mogę się wypowiedzieć to jest OK. Bolonka 6m; feeder i odległościówka sprawują się bardzo dobrze. Do testowania pozostały mi jeszcze krótsza bolonka 5 m i wyczekany match 4,5 m Jak tylko pogoda zacznie sprzyjać to przetestuję i dam znać Chyba że razem gdzieś skoczymy na Regalicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 kocur, jak tylko cos sie ozywi na moim terenie to dam znac. Ugadamy sie w jakies miejsce, Ty wezmiesz tego feederka, a ja popatrze jak sie sprawuje . Jestem pamietliwy, na pewno sie przypomne jak ploc/leszcz zacznie brac u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alo83 Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ja ostatnio zakupiłem kijek Shimano Catana BX 270 ML 5-20 i młynek Shimano Sienna 2500 FB Ps. A do tego Opla Vectre B KOMBI abym nie musiał wozić wędek na tylnym siedzeniu (w Matizie niestety tak musiało być do bagażnik był zarezerwowany na subwoofer JBL GT3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Ja dziś kupiłem sobie żyłkę Mistrall Amundson Carp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 a ja dzisiaj skladki oplacilem i zmienilem kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Poszedłem po kołowrotek dla kumpla a wyszedłem z okoniówką York Attacker Jig 2,4 m cw 7-14 W sobotę chyba kroi się okoniowa wyprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Ja dziś kupiłem swingery ESOX oraz zajefajne pudełko na przypony attack.Pudełko jest otwierane od góry ,od dołu i ze środka.czyli razem mamy 6 "paletek"na przypony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szotornik Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 zapodaj fotki ak to pudelczko dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 zapodaj fotki ak to pudelczko dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Fajna rzecz i cieszy, ile takie cudeńko kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Fajna rzecz i cieszy, ile takie cudeńko kosztuje nie drogo 29 złociszy,nawet jak sie z czasem zepsuje to sie kupi nowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav91 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Ja dzisiaj opłaciłem karte na ten rok oraz dokupiłem kilka cieżarków z krętlikiem do BT, spławiczek 4g na starorzecze oraz zyłke Mikado Sensual 0,14 na przypony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Kołowrotek Team Daiwa 2508 D - 430 zł A do tego żyłka Trabucco xp-line 0,16, 3 małe woblerki Kenarta (po 12 zł), 3-cm woblerek Gembali (9,50 zł), malutki, 1,5 cm powierzchniowy woblerek imitujący żuczka (10 zł) kilka gumowych żabek i twisterów z główkami. Pstrągi, klenie, jazie, okonie - drżyjcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Wędka Dragon Millenium Power Jig 2,55m 5-25g (wklejanka) 215zł Kupiłem z zamiarem łowienia sandaczy na koguty i gumy, a jak będzie w rzeczywistości to czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Wiadomości Wędkarskie i Wędkarski Świat - kwietniowe numery które zostały w sklepie żeby tego złodzieja na kasie co siedzi wywalili za to z roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Oooo, są już kwietniowe numery Kocur, kasjer rąbnął Ci WW z koszyka, czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Skasował i nie przełożył na taśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Wędka Dragon Millenium Power Jig 2,55m 5-25g (wklejanka) 215złKupiłem z zamiarem łowienia sandaczy na koguty i gumy, a jak będzie w rzeczywistości to czas pokaże. Chyba jajca sobie robisz ,wklejankę do kogutów. Ja tylko marną Infiniiti Q 2,7m cw-8-35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 kocur, ja się wystrzegam takich "bubli" MI WŚ przychodzi do domu. Jako gratis dostałem tym razem: kalendarz w formacie A4, jakieś gumki, i paczke haczyków VMC . Czyli wartość gratisów na 100% przekroczyła cenę numeru. Do tego kolejny zakup przed zbliżającym się wielkimi krokami sezonem: nowy top 4el. do trenda za 250zł, do tego gratis tuba, i 6 spławików Mavera Ale to jeszcze nie koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Od pół roku robię przymiarki do prenumeraty i ciągle zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Ryobi Zauber 3000 do feederka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Wczoraj na znanym serwisie aukcyjnym co to reklamuje się że jest dla "miłościwie nam kupujących" zamówiłem tubę 160 cm, średnica 10 cm. Ciekawe co to za ustroistwo będzie A tak BTW to żona już na mnie krzywo patrzy bo co chwilę coś przybywa, jest dosyłane lub donoszone... Edit: Wczoraj właśnie przyszedł zamówiony kręcioł MITCHELL BASIC MATCH 400 do nowej odległościówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian10010 Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Maniek ale jo jest wędka power jig. kilka lat temu łowiłem na taką od kolegi i dobrze się spisywała a ta to jest to samo tylko nowszy model. Kije od szczotki już mam i chce popróbować czegoś lżejszego. Moje koguty nie przekraczają 18gr a wklejana końcówka jest z włókna węglowego i nie jest taka delikatna jak by to się wydawało z opisu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 kocur, ja się wystrzegam takich "bubli" MI WŚ przychodzi do domu. od kiedy? strzelam że max 2 egzemplarze do ciebie doszły -zmysł detektywistyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi