dawm84 Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzisiaj odebrałem nowego spina na klenie i bolki na lekko - Lamiglas 2.9 m., 3-11 gr. - pierwsze wrażenie - SZOK. W weekend pierwsze testy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Ja wczoraj zakupiłem 2 woblerki klenio/jaziowe oraz żyłke yorka ( pierwszy raz kupuje cos tej firmy... ) 0,16 33 zł baj baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 hehe 6kg gliny wiążącej, kolendra, wanilia, pinka i 40zł baj baj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 13 Sierpnia 2009 Share Napisano 13 Sierpnia 2009 Kijek 3,8m, młyneczek, haczyki, 2 kolejne spławiki, świetliki, żyłeczka 0,20, 6 kg różnorakiej zanęty, główki jigowe, kotwiczki, kółka łącznikowe............ itp. Nawet nie chcę podliczać ile poszło "baj baj" Ale bardzo mnie ucieszyła książka Dariusza Duszy "Sekrety mistrzów spinningu", którą to se dostałam w prezencie. Mam nadzieję, że ta lektura będzie skutecznym lekarstwem na dzisiejsze bezrybie, ew. w pewnej mierze delikatnym środkiem zaradczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 16 Sierpnia 2009 Share Napisano 16 Sierpnia 2009 Nowe echo Humminbird pirhania max 220 z montazem do lodzi jak i z mozliwoscia wyrzutu przy pomocy wedziska, stojak scienny rapala, kilka blaszek i wobkow rapala, w tym bardzo fajne clack'n'rap 25g, stopery gumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 18 Sierpnia 2009 Share Napisano 18 Sierpnia 2009 Daiwa infinity 3-18 dziś dostała grubszą siostrzyczkę 7-28. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 19 Sierpnia 2009 Share Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzisiaj zamówione: Konger Carbomaxx Iron Carp 650 + Videotronic VRC + Opaski z rzepem na wędkę Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja sobie zakupiłem koleżanki http://foto.onet.pl//52p1p,wwsok804k4s0,jx8ew,u.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro5000 Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Wczoraj kupiłem Konger Carbomaxx Bolognese 600. Już nie mogę się doczekać a ż wypróbuje nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Ja sobie zakupiłem koleżanki hehehe Kupiłem świetliki, dzwoneczki, robaczki, kuku, zanętę i można jechać na nockę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 21 Sierpnia 2009 Share Napisano 21 Sierpnia 2009 Do sygnalizatorów elektronicznych Videotronic "koneser" kv2,dokupiłem 2xTransmitery RC1 oraz centralkę CV1(4 diody) +etui na centralke ,transmitery i sygnalizatory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 22 Sierpnia 2009 Share Napisano 22 Sierpnia 2009 Zakupy w Kołobrzegu: 3 black fury, jedna aglia (te na dole) reszta jakieś takie, może coś się na to uwiesi, w dalszym ciągu nie mogę nigdzie znaleźć woblerka RAPA, który był niesamowicie łowny u mnie na rzeczce.. 106 zł baj baj ;D a no i kupiłem jakieś pierdoły na straganach w okolicach promenady kołobrzeskiej ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 23 Sierpnia 2009 Share Napisano 23 Sierpnia 2009 3 kołowrotki Shimano Super Baitrunner XTEA 10000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 takie mini zakupki + prezent na urodzinki w postaci gumek ,,sandaczowych'' oby mi przyniosły szczęście ;D pozdrawiam świerzo upieczony 21latek ;D hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik poznan Napisano 25 Sierpnia 2009 Share Napisano 25 Sierpnia 2009 Dzisiejsze zakupy zanęta Samet płoć zielona X2 zanęta P.Lorenc extra uniwersalna 1,9kg wagglery 4+3 i 3+4 expert (chyba trochę za kolorowe) wagglery 5,5g expert rurki antysplontaniowe X3 krętliki wypychacz drgające szczytówki x2 przypony stalowe ołów śruciny balsax ołów śruciny jaxon haki z przyponami owner karp nr10 haki z przyponami owner leszcz nr 10 haki z przyponami kamatsu feeder nr12 wodery lexpo Czekam na przesyłkę z wagglerami i do końca tego sezonu z drobiazgów już wystarczy. Chyba że późną jesienią sprzęt na lód W piątek wpadne jeszcze po stopery nitkowe i robale kuku pinka i od piątku do niedzieli na rybki nad moje ulubione jezioro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 26 Sierpnia 2009 Share Napisano 26 Sierpnia 2009 Kolejne mini zakupki, obszedłem wszystkie sklepy w Kołobrzegu, Ostrowcu świętokrzyskim i nigdzie nie spotkałem woblera RAPA Trudno, ostatnią nadzieją przed niedzielnymi spinningowymi zawodami jest wyjazd w piątek do Wawki, min. jakiś lekki spinning zamierzam kupić, no i może wreszcie trafie na woblerki RAPA PS. może ktoś orientuje się, gdzie mogę dostać RAPY w Warszawce, ew. namiary na jakiś fajny market wędkarski najlepiej gdzieś w okolicach stacji metra ew. gdzieś w centrum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dzis zrobilem male zakupy na allegro.pl 1* sygnalizator brań SWINGER Jaxon 2* Jaxon- portfel na haki z przyponem 45 cm 3* SYGNALIZATOR BRAŃ Konger -wejscie do euroswingera o tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 1* sygnalizator brań SWINGER Jaxon To masz pecha ,tak jak ja ,wytrzymały jedna zasiadkę i sie połamały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrochemik Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Dobrze, ze maniek napisales tego posta. Wymienilem tego swingera na jeszcze jeden sygnalizator. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 Wymienilem tego swingera na jeszcze jeden sygnalizator. I bardzo dobrze zrobiłeś ,ja te Jaxony będę chciał reklamować ,tylko problem ze nie mam paragonu ze sklepu i nie wiem czy sie uda ,zaraz wstawię fotkę ,kumplom też sie połamały Ten plastik co sie połamał w Fox-ie jest 4-5 razy szerszy+grubszy , Odradzam zdecydowanie ,miałem napisać w testach sprzętu ale nie ma zbyt dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Sierpnia 2009 Share Napisano 27 Sierpnia 2009 A ja dzisiaj po ostatnim urywaniu dokupiłem trochę przynęt na jazio-klenie Wszystkie wirówki w rozmiarze 1, wobek dorado ma 18mm, ten drugi ok 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubiak Napisano 28 Sierpnia 2009 Share Napisano 28 Sierpnia 2009 Dzisiaj małe zakupy w pobliskim wędkarskim: Skrzynka wędkarska Plastica Panaro 370/222/197mm kolor zielony. 70 złociszy "baj baj" Skrzynkę kupiłem tylko dlatego, że w starej już się nie mieściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 combo, w skład którego weszlo Abu Garcia Diplomat #5/6 2 częściowe Abu Garcia Diplomat 56 Podkład Sznur pływajacy jednostronnie dociążony WF6F #6 Przypon koniczny kilkanaście muszek..... teraz tylko łowić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 30 Sierpnia 2009 Share Napisano 30 Sierpnia 2009 Zestaw sygnalizatorów Videotronic XRC plus centralka CX2 Pokrowiec karpiowy Nash Apache Speed 5 5 kompletów ochraniaczy na kije Nash Tip Tops Torba Nash Carryall Zestaw trzech pojemników na akcesoria Chuba(od najmniejszego do największego) Zestaw Chub Greedy Pig Session Set Tylne podpórki ESP Trochę pop-up'ów Mainline,gumek Gardnera,pianki do wyważania zestawów Nasha w różnych kolorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 spodniobuty Lemigo....nareszcie można pobrodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi