Gość bifa Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 ...no i nie wytrzymalem...chodzilem,sprawdzalem,macalem az wybralem japonczyka do lekkiego castingu: kijek Gamakatsu Luxxe Surmis 666-H regular action M-power 6'6ft 7-24.5gr nawet instrukcje obslugi dali ...po japonsku wygral z st.croix,g.loomis i (minimalnie) lamiglasem. do tego multiplikator: Daiwa Vento L i na zmiane Daiwa Megaforce 100 TSHL (tanszy niz casting Jaxona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 Shimano STRADIC 3000S GTM-RB 50 kopyt relaxa 50 dragonowych gumek bandit reno killer i lunatic 30 głowek dragona 25-30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 50 kopyt relaxa 50 dragonowych gumek bandit reno killer i lunatic 30 głowek dragona 25-30g Sandacze już czują strach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 50 kopyt relaxa 50 dragonowych gumek bandit reno killer i lunatic 30 głowek dragona 25-30g Sandacze już czują strach w pon ma u mnie byc 2 st ,nieprzepuszcze tego dnia ;D to juz chyba ostatnie zakupy w tym roku ,chyba?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 1 Grudnia 2010 Share Napisano 1 Grudnia 2010 2 kije karpiowe St Croix Avid Carp . Trzeci wkrótce do nich dołączy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyramidhead Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Dzieki uprzejmości jednego z forumowiczów nabyłem: Spro Drop Shot Vertical 210cm 10-28gr Shimano Solstace 2500FI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość feeder Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 na tego Spro też już się czaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ErJot Napisano 7 Grudnia 2010 Share Napisano 7 Grudnia 2010 Brolly Fox Oval Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 7 Woblerkow ,siek-m ,sendal ,dorado ,bonito. 16 Blaszek Jaxon Lukris Mini przygotowania do nowego sezonu powoli W nastepnej kolejnosci Milenium Zander Jerk Team Dragon do 35g Team Dragon do 18g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Wpłaciłem zaliczkę na wyjazd do Norwegi"sezon 2012" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hm62 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Wpłaciłem zaliczkę na wyjazd do Norwegi"sezon 2012" Chyba 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Chyba 2011 Ten zapłacony we wrześniu 2009 Tak tam ciężko z miejscami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 slowik, Nie chcę cię martwić, ale w 2012 jest koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slowik Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 w 2012 jest koniec świata To tam pewnie będzie dużo ciekawszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek1395 Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 No na pewno. Ostatnie chwile spędzone nad wodą A wracając do tematu też się zastanawiałem nad takim wyjazdem. slowik, Możesz mi podesłać na pw z jakiej firmy lub biura ten twój wyjazd i jakie ceny ? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 16 Blaszek Jaxon Lukris Mini przygotowania do nowego sezonu powoli Dobry wybór , ja je jeszcze tuninguje mam na nie niesamowite efekty , świetnie pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 6 woblerkow Jozków Głowki Mustad Classic 1 [5-10-12,5g] 50szt Cd zbierania pierdoł na nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Fotel z obrotnicą do pontonu. Niby fotel jest z kajaka, obrotnica do łodzi a ja zamontuję to do pontonu Tzn nie kupiłem tylko Mikołaj dostarczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 Niby fotel jest z kajaka, obrotnica do łodzi a ja zamontuję to do pontonuCiekawa koncepcja ,pochwal sie jak ci się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 maniek, to dopiero po świętach jak złożę bo prezent musi wylądować pod choinką Chyba że Mikołaj obdarzy jeszcze czymś Muszę wynegocjować z Mikołajem żeby wydał wcześniej. Powołam się na forum haczyk.pl, niby ze ludzie czekają na zdjęcia albo coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 10 Grudnia 2010 Share Napisano 10 Grudnia 2010 maniek, to dopiero po świętach jak złożę bo prezent musi wylądować pod choinkąSpoko jest czas ,a i niech mikołaj ma radochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 Nie ladnie offtopowac..... Wklejanka na okonie, czy z pracowni czy cos gotowego nie mam pojecia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 11 Grudnia 2010 Share Napisano 11 Grudnia 2010 ostatnio sporo tego było choćby 15 Storków kleniowych 5 sieczków 3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michorn Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Kupiłem prenumeratę Wędkarskiego świata. Kiedys prenumerowałem inne wydania potem przestałem, teraz dla odmiany to Może czasem się coś przeczyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy177 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Kołowrotek Mistrall Galaxy FD 20 Kołowrotek Mistrall Pro CARP X4 POWER 3000 2 szt Feeder Konger Spirado 360 do 120 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi