macko Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 hmm na czas świąteczny można by zmienić nazwę działu: co dostałem od gwiazdora/ mikołaja/ dziadka mroza/ od aniołka/ pod choinkę/od króla nr 1, 2, 3 ( niepotrzebne skreślić w tytule posta). opracowaniem definicji mogę się zając po akceptacji MODA szkoda że mi nie chcą dać władzy, tak to już w PL bywa Wesołych wszystkim i taakiej rybki w 2012r. ja od dzisiaj starszy o rok ;/ co do tematu dostałem kołpaki i filtr paliwa może rano aniołek coś przyniesie pod choinkę (palę w piecu więc mikołaj ma prze****) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 hmm na czas świąteczny można by zmienić nazwę działu: co dostałem od gwiazdora/ mikołaja/ dziadka mroza/ od aniołka/ pod choinkę/od króla nr 1, 2, 3 ( niepotrzebne skreślić w tytule posta). opracowaniem definicji mogę się zając po akceptacji MODA szkoda że mi nie chcą dać władzy, tak to już w PL bywa Wesołych wszystkim i taakiej rybki w 2012r. ja od dzisiaj starszy o rok ;/ co do tematu dostałem kołpaki i filtr paliwa może rano aniołek coś przyniesie pod choinkę (palę w piecu więc mikołaj ma prze****) Maćku proponuje alufelgi a nie zabawe z kołpakami jak tam twój 6 osobowy sevelor 360z komorami stab i fajnymi dodatkami, z silnikiem minkota 30 lbs i jak się spisują twoje wodery? Seferiel teraz wszystkie szczupaki są twoje z takimi przynętami a jest tam 4 moje ulubione przynęty co mam najlepsze brania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michcio Napisano 25 Grudnia 2011 Share Napisano 25 Grudnia 2011 Przez osttanie 2 miesiące sporo woblerków się zameldowało w moim arsenale: - 4 sztuki woblerów pstrągowych 5 cm z Roztocza - 4 sztuki Siek bzyk - 8 sztuk Stork 4 cm - 7 sztuk Stork 3,5cm - 2 sztuki Stork 5 cm - 1 sztuka Stork 6 cm - 2 krakuski 4cm - 4 sztuki boleniówek od Artecha - 10 jugolków 3-5cm - 2 sztuki Dorado Invader 4 cm - 2 sztuki boleniówek J.Pawłosa - 2 sztuki Gloog hermes Do tego kupiłem smary do kołowrotków, pokrowiec na kołowrotek Niebawem zakup żyłek, kotwiczek i plecionek oraz krętlików z agrafkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Madmax Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Ze względu na to że byłem niegrzeczny dostałem od Mikołaja rózgę... prawie cztero metrową rózgę... TEAM DRAGON SILVER EDITION FLOAT 3,90M cw. 10-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 29 Grudnia 2011 Share Napisano 29 Grudnia 2011 SPRO Gold Arc na imieniny sam sobie sprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dawido, koniecznie opisz o tym kołowrotku coś wiecej. Chciałem go kupić ale że to nowość wole poczekać na opinie i jakieś testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawido Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dziara, śpieszę ze zdjęciami i kilkoma pobieżnymi wiadomościami: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?p=216545#216545 Pozdrawiam Dawido Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 30 Grudnia 2011 Share Napisano 30 Grudnia 2011 Dziś prawie stówka zostawiona w wędkarskim. Z myślą o przyszłym sezonie komplecik kotwiczek do 8 woblerów które odkupiłem na aukcji za dobra cenę (niestety miały pordzewiałe kotwice i kółeczka łącznikowe). Obecnie po odnowieniu wyglądają jak nóweczki do tego opakowanie kółeczek łącznikowych. Poza tym kupiłem ok. 30 gum większość mannsa i relaxa. Jeszcze po nowym roku dokupię następne 20-30 gum i przynęty na wiosnę b ędę miał pokompletowane. W kwietniu zostanie tylko do dokupienia świeża żyłka na wszystkie 3 spinningi + kilka główek do gum i wolframy. Z takim arsenałem będzie można zaczynać nowy sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 3 Stycznia 2012 Share Napisano 3 Stycznia 2012 Dzisiaj zakupiłem wędkę z myślą o pstrągach, na które niedługo się wybiorę - Konger Arcus spin 2,70m 5-20g. Do tego żyłkę dragona HM69 0,20, kotwice Gamakatsu 10, agrafki spinwala. Gratis dorzucono mi woblerka japońskiej firmy Qi-Cai-Fish, i chyba przez pomyłkę drugą paczkę agrafek. Potem wizyta w wędkarskim i dokupiłem woblerów trociowych: Kenarty, Gloogi i jakieś hand-made. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 dzisiaj tez kupiłem pare kenartów gloogów i hand made:) i w tym 2 takie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suhhar Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 a do mnie doszła lornetka 16x45, mistrall magic spin 2.4 cw do 20gram kupilem tez wobka dorado banana i jaxona odblaskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro1956 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 suhhar, szkoda ze nie dales znac ze chcesz kupic lornetke bo u mnie lezy nieuzywana lornetka bushnell 10 80X 80 zuum,oddal bym za 100zl Spining nowy dragona mystery 2.40 z pokrowcem shakespeare tez sie kurzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wedkarzyk Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Nowy sezon zaczne z nowymi zakupami: Shimano bairunner aero GTE 5000B Shimano super baitrunner 5000 x-tea Shimano Super 4000 gt-rb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 22 Stycznia 2012 Share Napisano 22 Stycznia 2012 Jakiś czas temu,ale jeszcze nie uzywałem 2x Okuma salina SA80 2x Dragon Heawy Milenium kije traiłem baaardzo okazyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 23 Stycznia 2012 Share Napisano 23 Stycznia 2012 Ja postanowiłem zainwestować trochę $ w sprzęt podlodowy. 1. wędka pod kołowrotek + kiwok W7 | kolor: zielony 2. wyczynowa bałałajka W17 3. kiwok wyczynowy KWS/3 4. kiwok wyczynowy KW2,5/4 | rodzaj: 1 5. kiwok ŁAWSAN KWS/2 6. zanęcarka podlodowa Z3 | kolor: żółty 7. rosyjski świder TONAR SWT-130 8. opakowanie termiczne P1 9. profesjonalna żyłka SLR ŻSLR50 | rozmiar: 0.07 10. zanęta zimowa NYSZTAL ZW1 11. ziemia bełchatowska ZW4 12. czapka ICEARMOR 13. dremelki DA6 14. gumki silikonowe DA1 15. kolce bezpieczeństwa + gwizdek DA5 16. pudełko na mormyszki dwustronne PM4 17. nakolanniki A14 18. wyczynowy fluo MWY100/S/świecący tygrysek | kolor: biała, rozmiar: mała 19. wyczynowy fluo MWY100/S/świecący tygrysek | kolor: żółta, rozmiar: mała 20. wolfram wyczynowy MWY100/LUSTERKO | rozmiar: 2,7 -4mm, kolor: miedź 21. wolfram wyczynowy MWY84/KULKA | rozmiar: mała - 3mm, kolor: ołów 22. wolfram wyczynowy MWY100/DYSK | kolor: ołów 23. wolframowa dyskoteka MWD30/2 mała | kolor: srebro 24. wolframowa dyskoteka MWD30/2 mała | kolor: miedź 25. wolframowa dyskoteka MWD30/2 mała | kolor: złoto 26. wolfamowa gruszka srebrno-czarna MW35/12 27. wolframowa biedronka z cyrkonią MWC35/1 mała | kolor: biały-fluo 28. wolframowa dyskoteka MWD30/9 średnia | kolor: złoto 29. wolframowa dyskoteka MWD30/9 średnia | kolor: miedź 30. wolframowa dyskoteka MWD30/9 średnia | kolor: srebro 31. wolframowa rybka fluo MW45/13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 2x Okuma salina SA80 2x Dragon Heawy Milenium kije traiłem baaardzo okazyjnie Pochwalił byś się co i jak? Chętnie bym skorzystał... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marienty Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Przygotowania do nowego sezonu. Kupiłem 6 woblerków Pana Lipińskiego z myślą o kleniach: http://allegro.pl/show_item.php?item=2071860791 (bromba 30 mm) http://allegro.pl/show_item.php?item=2071860819 (bromba 33mm) http://allegro.pl/show_item.php?item=2056496763 (insect smużak 26mm) I jeszcze 4 sztuki: http://allegro.pl/woblery-rzeszowskie-hand-made-pstrag-klen-brzana-i2073286237.html (4,5 cm, pływające, hand made z lipy) Mam nadzieje, że już tradycyjnie wiosna w dolnośląskie zawita wcześniej i będzie można wypróbować je w boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tench Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Ja postanowiłem zainwestować trochę $ w sprzęt podlodowy. Kolega już się zbroi na nowy sezon czy liczy że w tym jeszcze lód będzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Trochę pierdół na suma: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyś xD Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Krzyś xD napisał/a: Ja postanowiłem zainwestować trochę $ w sprzęt podlodowy. Kolega już się zbroi na nowy sezon czy liczy że w tym jeszcze lód będzie;) U mnie 5 cm lodu jest, wyczekałem do ostatniego momentu zakupy... W sobotę i niedziele będę testował/trenował, bo jeśli będzie lód w lutym to nastawiam się na mistrzostwa okręgu, wczoraj byłem na zebraniu okręgu w Tarnobrzegu i jest ustalone przedwstępnie na 19 lutego. ps. co więksi hardkorzy już wczoraj siedzieli na lodzie z niezłymi efektami w postaci okoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 2x Okuma salina SA80 2x Dragon Heawy Milenium kije traiłem baaardzo okazyjnie Pochwalił byś się co i jak? Chętnie bym skorzystał... . Dwa kije w cenie jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wernicjusz Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Dwa kije w cenie jednego Ale w którym sklepie? Na mieście czy z netu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borat Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 wernicjusz, odbierz pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekk890 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 A ja zamówiłem od jednego z kolegów z forum 8 woblerków kleniowo-jaziowych ) Robione przez niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dobekfooto Napisano 26 Stycznia 2012 Share Napisano 26 Stycznia 2012 Team Dragon Millenium HD Pike 2.9m 10-35g Shimano Catana 2500RB Power-Pro 0,16 Przypony wolframowe Spinwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi