Gość wobler129 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 bboobb sliderka na zaczepie ciężko zerwać Wchodzi płytko pod wodę - chyba że jest tonący. Pływającego zerwiemy raczej na drzewie / trzcinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 wobler129, W sumie to masz racje bboobb tez Jako ze chcialem sie przekonac co woblery potrafia to kupilem tańszego narazie . Jak cos poszaleję to sie porwę i nazbieram na sliderka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homegeon Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 za te 12-13 pln można kupić świetne Siek-m lub wobki Gębskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 Sorki za jakość zdjęć. To nie wszystko bo już mi się rozkładać nie chciało. Część już dziś wypróbowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stocha Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 To nie wszystko bo już mi się rozkładać nie chciało ta kolekcja robi wrazenie Mam nadzieje ze i mnie kiedys bedzie na tyle cacuszek stac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 ak wypróbujesz to daj znać jak sie sprawuje, też noszę się z zamiarem kupna takowego kijka, ewntualnie Shimano Hyperloop. Mi ta Catanka "leży", nie będę pisał wywodów na ten temat. Jest dla mnie wypasiona i nie jeden jest zadowolony z tej wędki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 20 Października 2007 Share Napisano 20 Października 2007 jmk81 dzieki za informację, sprawdzę w sklepie może mi też przypasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Wczoraj w nocy na e,bay-u aparacik Olympus 550.Trafilem go w niezlej cenie to bedzie jak znalazl do "spreparowania" konkursiku "Czyje to oko" .Pozdro-Radek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
element52 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Sorki za jakość zdjęć. To nie wszystko bo już mi się rozkładać nie chciało. Część już dziś wypróbowana. Obrazek Obrazek Obrazek Z tego co Ty teraz kupiłeś, to mój sprzęt sie przy tym kładzie Nawet z wędką i kołowrotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Z tego co Ty teraz kupiłeś, to mój sprzęt sie przy tym kładzie Nawet z wędką i kołowrotkiem Po wolusiu. w Twoim wieku to nic nie miałem. Wracajmy do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KACZMARSKI S. Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 Ostatnio to siatka pva której narazie jeszcze nie wypróbowałem ale na wszystko przyjdzie czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szyszek Napisano 21 Października 2007 Share Napisano 21 Października 2007 jmk81, a pokaż zdjęcei kołowrotka i kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Oto dzisiejszy zakup : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 twister możesz mi powiedzieć dokładnie co to za kręcioł bo zdjęcia nie da się powiększyć a ja mogę tylko się domyślać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Oto dzisiejszy zakup : Fajny niech Ci dobrze kręci.Napisz coś o nim jak go trochę po testujesz. Jestem ciekaw czy to Shimano jest warte tych parę stówek. wobler129 to Shimano Technium 2500 FA, przecież to widać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 jmk81, a pokaż zdjęcei kołowrotka i kija którego kołowrotka?? Pokazywałem jak byłem mały, teraz się wstydzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 twister możesz mi powiedzieć dokładnie co to za kręcioł bo zdjęcia nie da się powiększyć a ja mogę tylko się domyślać Wpisz w www.google.pl Shimano Technium 2500 FA i wszystkiego sie dowiesz Napisz coś o nim jak go trochę po testujesz.Jestem ciekaw czy to Shimano jest warte tych parę stówek. Tego dowiem się jutro i napisz jak się sprawuję Jak na razie niczego sobie, żadnych luzów i w miarę cichy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sandacz Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Zycze ci zeby byl tak dobry jak szimance z przed kilku lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 twister podejrzewałem tak, że to ten kręcioł. Bo widziałem tylko napis Technium. A z widzenia nie pamiętam tego kręcioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 22 Października 2007 Share Napisano 22 Października 2007 Teraz nawijałem plecionkę i żyłkę na szpule (2 Aluminium)chodzi bez zastrzeżenia, gładko jak po masełku, jak wspomniałem żadnych luzów i jest cichy... pierwsze wrażenie super Znajomy ma takiego tylko 4000 od 3 lat i łowi nim trocie(w roku ok. 15 wyjazdów)i chodzi jak nowy więc jestem dobrej myśli Tak na marginesie kręciłem też Super 2500 GT-FA i chodził o wiele gorzej od Techniuma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twister Napisano 25 Października 2007 Share Napisano 25 Października 2007 Napisz coś o nim jak go trochę po testujesz. Byłem ostatnio nad Wisłą i sprawuję sie dobrze.Brak jakichkolwiek luzów,stuków, ale trochę szumi...Łowiłem na blaszki od nr 1 do 4, gumami 15 g i żadnej różnicy,chodzi bardzo gładko.Niestety nic nie złapałem, wiec nie powiem czy dobrze działa hamulec, jak chodzi na rybie itp.Mam pytanie:Kołowrotek jest na gwarancji i nie mogę go rozkręcić, czy da się coś z tym zrobić Czy po trochę dłuższym łowieniu ten szum może ustąpić Może to jest wada konstrukcyjna i nic się zrobić już nie da... :Nie jest to szum bardzo głośny, ale jest.Nad wodą to zbytnio nie przeszkadza, ale jak kręcę w domu to mnie trochę wkurza(tylko proszę bez odp. nie kręć nim w domu) Jak bym go oddał to by to naprawili Ten szum może być powodem nie nasmarowania w wewnątrz kołowrotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Mimo, iż ostatnio kupiłam sobie nowy sweterek (właściwie znalazłam sponsora) to dziś poszalałam - 4 duże gumy - szczypce 18cm - 2 paczki przyponów wolframowo - tytanowych 10kg/30cm/2PCS - 5 blach szczupakowych - 5 blach okoniowo - kleniowych Na razie to tyle, czekam na reakcję mojej połowy jak wróci z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hexman Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Na razie to tyle, czekam na reakcję mojej połowy jak wróci z pracy No to my nie pytamy co się będize działo ... Jeżeli będziesz mogła to jeszcze wpadnij na haczyk A tak poważnie to ja poważniejsze zakupy robie dopiero przez zimie i przyplywie gotowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wobler129 Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Na razie to tyle, czekam na reakcję mojej połowy jak wróci z pracy Mam nadzieję, że pochwali i ucałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 31 Października 2007 Share Napisano 31 Października 2007 Ja się tylko cieszę, że więcej kasy ze sobą nie wzięłam, byłoby gorzej Jeżeli będziesz mogła to jeszcze wpadnij na haczyk Wpadnę, spoko Mam nadzieję, że pochwali i ucałuje No zobaczymy czy to czasem ja nie będę musiała ucałować żeby udobruchać P.S. Fotek nie będzie bo kabel "ist kaputt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi