Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Telewizory samsunga to wielkie niedomowienie,
Polecam LG :wink:

Szkoda tylko, że mają też matryce od Samsunga tak samo zresztą jak Sony :twisted::twisted:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Z tego co się orientuję, to Samsung robi jedne z lepszych wyświetlaczy LCD i jak napisał artech, wiele firm wykorzystuje je we własnych wyrobach.

Napisano
Z tego co się orientuję, to Samsung robi jedne z lepszych wyświetlaczy LCD i jak napisał artech, wiele firm wykorzystuje je we własnych wyrobach
Szkoda tylko, że mają też matryce od Samsunga tak samo zresztą jak Sony :twisted: :twisted:

tylko koledzy jak kupisz telewizor z plakietką LG, albo sony to niezależnie od tego jaką ma matrycę i inne podzespoły w każdym większym mieście jest co najmniej jeden autoryzowany serwis.... a jak zepsuje się samsung, to na pytanie o naprawę lub serwis odpowiedzią jest śmiech.....

Napisano
na tej stronie nie wygląda to źle

kurcze nie wiem jak gdzie indziej, ale sprawdzałem poznań i jestem w szoku.... serwis na składowej prowadzi chłamsunga chyba od niedawna, bo znam ten serwis, wcześniej prowadził LG, sony i philipsa.... być może się z samsungiem poprawiło.... kto wie

Napisano

W związku z zimą- taką czapkę

299fb196d64d114fm.jpg

Przy okazji Poczta Polska pobiła rekord przesyłka priorytetowa szła ponad tydzień :shock:

Napisano
W związku z zimą- taką czapkę

Tomku wiela to? Się właśnie zastanawiam nad takim kaszkietem co by mi na Odrze we Wrocku nie gwiździło. U nas takich rzeczy nie ma (znaczy u mnie), pewnie allegro, co?

Napisano
tomek1, toż to Flektran Bundeshwery
:mrgreen:
Kupię jeszcze taką i będę miał komplet
Czyli jak się spotkamy to pomyślą, że my bracia :wink::lol:
Tomku wiela to?
20 zł na allegro, nowe, nie używane. Czy się sprawdzi? Sprawdzę dzisiaj- na zdjęciu wygląda na cieplejszą niż na żywo, ale jak mówię życie pokaże. :wink:
Napisano
a do mnie właśnie doszły nowe perfumy Givenchy Very Irresistible for Men 100ml

Homegeon, czy to jakiś dopalacz do zanęt :?::mrgreen::grin:

Napisano
a do mnie właśnie doszły nowe perfumy Givenchy Very Irresistible for Men 100ml
A u mnie rano kupili chleb i 3 bułki.
Padlem !! :mrgreen::mrgreen::lol::lol::mrgreen::lol:
Napisano
600 koni

599.99

A tak na serio dostałem od znajomego :)

leżał 10 lat w szopie :)

Teraz się remontuje :) myśle że we wtorek będe już mógł jeździć :)

tylko potem trzeba go zrobić estetycznie :)

a na wiosne czarny mat ;]

Będzie czym na rybki jeździć

PS, sztornik, coś Ci się nie podoba w tym kadecie :) ?

Zbiornika nie ma bo sie czyśći w domu :mrgreen:

Napisano
a jak zepsuje się samsung, to na pytanie o naprawę lub serwis odpowiedzią jest śmiech.....

Mam lodówkę Samsunga, niestety stało się tak, że po pół roku musiałem skorzystać z serwisu. Zadzwoniłem opowiedziałem o co mi chodzi a pan grzecznie zapytał czy wizyta serwisanta o 18:00 mi odpowiada :shock: Był za 5 szósta, wymienił pęknięty wiatraczek i na wszelki wypadek całą wiązkę kabli od wiatraczka. Po trzech dniach zadzwoniła do mnie pani z Samsunga z pytaniem czy zadowolony jestem z serwisu.................... byłem zadowolony :cool:

Napisano
Co nowego nabyliscie w ostatnim czasie do naszego ukochanego hobby?

Więc prosiłbym skoncentrować się na tym.

Napisano

To ja kupiłem do naszego ukochanego hobby wczoraj

-lakier domalux

-farbe biała nitro

-3 lakiery do paznokci... :lol::lol::lol:

-kleje super glue i wikol bo distalu nie było :???:

Oczywiscie wszystko do produkcji woblerow :mrgreen:

Jutro zaczynam z tym wszystkim działac :cool:

Napisano

3 blaszki podlodowe bo zima nam kwitnie i na loda trza będzie iść. Tylko warunek - co najmniej kilkanaście centymetrów lodu bo ponad kwintal ważę. A i dodatkowo na łowy morskie pilkera Tobiasza 150 gr w żółtym kolorze.

Napisano

KOŁOWROTEK ABU GARCIA CARDINAL 305fr - 2sztuki

WĘDKA KONGER CARBOMAXX CARP 360 - 2sztuki

zakupione na allegro czekam na odbiór :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Już są :mrgreen::mrgreen::mrgreen: