karpen Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Witam. Poszperalem w płytkach i znalazlem kilka swoich zdjęc z ryb... Oto zdjęcie małego Amura A oto Karp zdjęcie także sprzed kilku lat... ważył coś okolo 5 kg. sprzed bodaj 2 lat... oczywiście wszystko wraca do wody Kolejny Karpik Raz wybrałem sie na nocną zasiadkę w styczniu. Nic nie zlowilem, (rano na wodzie był juz lód, a w nocy było -8 stopni C) ale i tak było fajnie Wedki w styczniu To narazie tyle... jakbym miał jakieś aktualniejsze fotki to pochwale sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Wybacz karpen ale żadnych fotek nie widzę. Coś z tym zrób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpen Napisano 22 Sierpnia 2006 Share Napisano 22 Sierpnia 2006 Ehhh... nie wiem dlaczego nie działa... na poczetku było widać, ale teraz i u mnie nie działa zaraz się tym zajme. Sorki za offtopa Poprawiłem mam nadzieje ze juz teraz bedzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Działa jest ok. gratuluje rybek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
keri Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 Ładne rybki Ale gdzie w styczniu miałeś taki zbiornik nie pokryty lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpen Napisano 24 Sierpnia 2006 Share Napisano 24 Sierpnia 2006 To byl prywatny staw, jakies 45 km od Bialegostoku, Świdziałowka A te zdjecie to z zeszlego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Gratuluję rybek. A nocka w styczni przy -8 to już zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpen Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 To nie zoczenie to przygoda... a w dzien byla ladna pogoda i siwecilo slońce:-) tylko w nocy byl mróz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 27 Sierpnia 2006 Share Napisano 27 Sierpnia 2006 Dobrze juz dobrze, winni się tłumaczą Znamy to z autopsji Gratulacje za rybki i wytrwałości w gwieździstą noc A Wy co? Nigdy Wam śpik do brody nie przymarzł, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MagnuM Napisano 28 Września 2006 Share Napisano 28 Września 2006 HeHe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Taak,a galeria świeci pustkami ,co z wami nikt nic nie łapie . To wbrew opiniom że "Busz nie lubi hop-coli ",ja zapodam , Standardowe odrzaniskie 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shark Hunter Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 Gratuluje złapania pięknych leszczyków. Jeśli te są standardowe to nie wiem jak muszą wyglądać te nie standardowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 dawno nie zamieszczałem zdjęć na forum ponieważ mam zepsuty aparat (uszkodzony wyświetlacz) jednak udaje mi się czasami wykonać dobre zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 29 Września 2006 Share Napisano 29 Września 2006 maniek lechole mam rozumieć to tylko przyłów no piękne, oraz widzę co wypad to inna koszula też zajefajna tylko gdzie czapeczka 'haczyk.pl" czyżby ci do wody niechcący wpadła przy podbieraniu kolejnego przyłowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 30 Września 2006 Share Napisano 30 Września 2006 Andi to nie przyłów tylko zamierzone łowienie ,tydzień nęcenia makaronem i podeszły takie jakie mi najbardziej smakują tz ok2,5 kg ,miały być wędzone ale poszły w "biksy".A czapeczka owszem na głowie tylko coś nie widać ,ale zmienie fotke to może będzie bardziej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Te zdjęcie zrobiła mi żona wczoraj na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 Darłówko 2006 - październik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1 Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 Piękne zdjęcia Tomaszek. Kocham tamte strony........ Z niecierpliwością czekam na opis twoich morskich przygód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 To jest jedna z ryb złowiona przez moją drugą połowe podczas pobytu w Norwegi z tego co wyczytałem w necie jest to przysmak wielu kuchni na świecie my też ją zjedliśmy i była smaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomaszek Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 To zębacz!!? Na co został złowiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 Takie śliczne rybki też łowiliśmy ale one wracały do wody są niesmaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiesławek Napisano 16 Października 2006 Share Napisano 16 Października 2006 To zębacz!!? Na co został złowiony? został zlowiony na filet z siei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 Kiepskie fotki bo było zimno.A tak wyglądał naprawde ,szkoda Na moje oko 5-6kg szkoda bo to samica i w tym roku już drugą sztuke znalazłem martwą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi64 Napisano 1 Grudnia 2006 Share Napisano 1 Grudnia 2006 maniek nie kumam co to za fota w dodatku bez komentarza może tylko ja, nie wiem zresztą, ale ten patyk to już sajgon, chyba że u mnie z oczami kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi