kocur Napisano 27 Kwietnia 2009 Share Napisano 27 Kwietnia 2009 rafaloo, ja tam zawsze daje jednego feedera i odległościówkę także na 2 kije jest niezła zabawa. Często mam lepsze efekty od tyczkarzy i innych stoperów A wystarczy przegruntować lekko zestaw i już masz wolne spływanie zestawu. Czasami tez prąd jest bardzo leniwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 28 Kwietnia 2009 Share Napisano 28 Kwietnia 2009 Wiadomo komuś gdzie można pobawić się z Boleniami na początku maja? Bo ciężko będzie wytrzymać do 15nastego bez zabawy z tymi zbójami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 co slychac w szczecinie panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 co slychac w szczecinie panowie? hehe, zależy gdzie ucho przyłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaloo Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 heh wszedzie gdzie można kija zamoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 panowie a jak wyglada temat płoci na Cegielince, Kocur wypowiedz sie uczciwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 Uczciwie to nie wiem bo do 15 jak wiadomo rybska mają tam teraz sexisko Ale po 15 to już nic mnie nie zatrzyma żeby tam pomoczyć kije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 4 Maja 2009 Share Napisano 4 Maja 2009 wszedzie gdzie można kija zamoczyć Na "Płoni" dalej stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 wiem wiem ze do 15 maja sa niedostepne, ja takze po 15 zaatakuje ten odcinek wody, oby tylko jeszcze ryba chciala wspolpracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 oby tylko jeszcze ryba chciala wspolpracowac Podobno najstarszy sum z Cegielinki wyprzedał już wszystkie miejscówki rybom na nowy sezon A tak serio to mam nadzieję że już białoryb wytarł się i od 15 będzie można rozpocząć walkę Ciekawe jaki stan wody jest teraz w Regalicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Ostatnio (tj. niedziela) stan wody na Regalicy w okolicach Podjuch był bardzo niski (woda oddała jakiś metr brzegu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Stan wody nad Regla bardzo niski. Co nie sprzyja lowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Tak czy siak od 15 maja będzie atakiren na Cegielinkę żeby otworzyć regalicki sezon płociowo-leszczowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Kocur widze ze jestes nastawiony na Cegielinke tak samo jak i ja, takze aby tylko ryba byla to z reszta sobie poradzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 6 Maja 2009 Share Napisano 6 Maja 2009 Nie inaczej, damy rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord Konrad I Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 atakiren auf den Fluss desantieren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Ale tylko pod komendą Klossa A wracając do tematu to dzisiaj w wędkarskim usłyszałem ciekawą teorię że leszcze w Regalicy najlepiej biorą na kukurydzę firmy na "B" niż tą z Pudliszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 kocur, tubylcy mowili ze juz leszcz bierze? Najlepiej biora na kukurydze naturalna, ktora samemu sie gotuje. Z dodatkiem miodu i wanilii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 7 Maja 2009 Share Napisano 7 Maja 2009 Tak coś przebąkiwali że już nieśmiało zaczynają skubać, ale sam wiesz ile w opowieściach jest prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 Kocur strzelam w ciemno ze bedziesz atakował pomosty na Cegielince, jesienią tamtego roku pieknie ryba wspolpracowala na pomostach, tyle ze bardzo krotko, bo pozniej przeniosla sie blizej mostu. A propo kukuryku to jesli ktos ma taka z pola to proponuje zabrac, łopaty ją uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 8 Maja 2009 Share Napisano 8 Maja 2009 cichy, masz rację zeszły rok był na pomostach bardzo ciekawy ale niestety trwało to za krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Byl ktos ostatnio na Regalicy?? Ja dzis wieczorem bylem na jednym z kanalow Regli i to co mnie spotkalo, to szok. Przez 3h ani brania na splawiczek . Zawsze bral tam ladny garbus, lin a nawet karp, a teraz pusto. Spotkalem miejscowego aborygena. Mowil, ze dzieje sie tak tam od 2 tygodni. Na samej Regalicy bylem z feederami tydzien temu. Polowic - polowilem. Leszcza niestety jeszcze ni ma. Kolejna ciekawostka, rok czy dwa lata temu to sezon lopatowy zaczynalem pod koniec marca. Czyzby zima byla naprawde w tym roku taka dluga... Piszcze koledzy co tam u Was . Kocur, stary trepie, walisz na Cegielinke 15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Maja 2009 Share Napisano 10 Maja 2009 Obowiązkowo następny weekend melduję się na Cegielinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Obowiązkowo następny weekend melduję się na Cegielinkę Rany, już sobie wyobrażam co tam się będzie działo w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Mam zamiar być już o 5 rano nad wodą albo nawet o 4.30 żeby mieć miejsce zabukowane bo inaczej to będzie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi