Skocz do zawartości
tokarex pontony

Regalica szukam rady

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

hehe, nie martw sie Kocur jeszcze odbijesz sobie :wink:

rafaloo dobra uwaga na temat poziomu wody-czyli z białorybem może być gorzej teraz, ale nie łamcie sie panowie na nastepny wekend zapowiadaja słonce i 5 na plusie :lol:

Supersobi a gdzie te sandałki wyhaczyłeś :?:

Napisano
mroźno, wietrzno, wszyscy w domach przed kompami siedzą :wink:
Nie wszyscy ,nie wszyscy Maniek się nie poddaje i właśnie rusza na nocne łowy :cool::wink::mrgreen:
Napisano

hehe, Supersobi trafna uwaga, chyba wszyscy czekaja na sygnal do ataku :wink: , Kocur melduj co na Cegielinku słychać :?: woda spadła czy nie

Napisano

Nie byłem i nie wiem czy w tym roku wyskoczę jeszcze :???: Przyszły tydzień spędzam na poj. drawskim i biję się z myslami czy chociaż spina nie zabrać :roll::mrgreen:

Napisano

Jako że to temat o Regalicy to odpowiadam że tam nie pierdzę w stołek bo łowiąc odległościówką raczej na siedząco nie da rady :P

Napisano

Witam, co na Regalicy słychać? Kocur co na Cegielince, pytam bo w Kamieniu jest totalna kicha :evil: i chyba nam została w tym roku tylko Regalica :neutral:

Napisano
Witam, co na Regalicy słychać?

Jako że zakaz spinningowania w centrum od 1go grudnia proponowałbym wyskoczyć na sandałka z filetem... Po kilku dniach "dania mu spokoju" przez kłusowników i spinningistów, powinien dobrze przygryźć...

Napisano

Supersobi a jak z tematem białorybu :?: jesli chodzi o kłusoli to nie wypowiadam sie bo odrazu ciśnienie mi rośnie :evil:

pozdro

Napisano

Byłem na poligonie więc wiadomo nie dało rady ale jak jechałem dzisiaj mostem to widać było że coś tam taszczą na spławik ;)

Napisano
Supersobi a jak z tematem białorybu :?:

Jest dużo płoci leszcza i rozpióra.. często zdarza się że zaatakują gumę.. częściej że zatnie je jakiś szarpak za grzbiet..

Napisano

rafaloo z przykroscia musze to powiedziec ale lapiemy na Cegielince tylko do konca roku, bo jakis madrala wymyslil ze to ostoja ryb i wprowadzil zakaz wedkowania od 1stycznia do 15 maja- to jest chore :oops::evil: . A byles moze teraz tam :?:

Napisano

Witam wszystkich, na Regalicy jest totalna kicha, bierze płotka w przedziale 10-15cm :cry: , byłem dzisiaj i sprawdziłem, gdzie ta ryba sie podziała :?::mad:

Napisano

No właśnie nic się nie dzieje jakby ryba na zimę jeszcze nie weszła, ja ostatnio w Podjuchach na Regalicy byłem i też Kiszka

Napisano
rafaloo z przykroscia musze to powiedziec ale lapiemy na Cegielince tylko do konca roku, bo jakis madrala wymyslil ze to ostoja ryb i wprowadzil zakaz wedkowania od 1stycznia do 15 maja- to jest chore :oops::evil:

Z jednej strony szkoda, a z drugiej to dobrze bo to bardzo rybne miejsce i faktycznie rybska muszą mieć trochę czasu na tarło i oddech przed sezonem :wink:

Wczoraj byłem tam i jest totalna kicha, na łowienie w przedziale od 6.45 do 15.30 4 chimeryczne brania i żeby nie dyżurne okonki i jazgarze to nic by się nie działo kompletnie :evil: Potwierdza się tylko że płoć jeszcze krąży po zalewie i nie ma zamiaru wchodzić do rzek :roll:

• 3 weeks later...