Skocz do zawartości
tokarex pontony

Regalica szukam rady

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

rafaloo, ja tam zawsze daje jednego feedera i odległościówkę także na 2 kije jest niezła zabawa. Często mam lepsze efekty od tyczkarzy i innych stoperów :twisted:

A wystarczy przegruntować lekko zestaw i już masz wolne spływanie zestawu. Czasami tez prąd jest bardzo leniwy :roll:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 1,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Napisano

Wiadomo komuś gdzie można pobawić się z Boleniami na początku maja? Bo ciężko będzie wytrzymać do 15nastego bez zabawy z tymi zbójami :mrgreen:

Napisano

Uczciwie to nie wiem bo do 15 jak wiadomo rybska mają tam teraz sexisko :mrgreen:

Ale po 15 to już nic mnie nie zatrzyma żeby tam pomoczyć kije :twisted:

Napisano

wiem wiem ze do 15 maja sa niedostepne, ja takze po 15 zaatakuje ten odcinek wody, oby tylko jeszcze ryba chciala wspolpracowac :wink:

Napisano
oby tylko jeszcze ryba chciala wspolpracowac :wink:

Podobno najstarszy sum z Cegielinki wyprzedał już wszystkie miejscówki rybom na nowy sezon :mrgreen:

A tak serio to mam nadzieję że już białoryb wytarł się i od 15 będzie można rozpocząć walkę :wink:

Ciekawe jaki stan wody jest teraz w Regalicy :?:

Napisano

Ostatnio (tj. niedziela) stan wody na Regalicy w okolicach Podjuch był bardzo niski (woda oddała jakiś metr brzegu).

Gość Vasyl
Napisano

Stan wody nad Regla bardzo niski. Co nie sprzyja lowieniu.

Napisano

Kocur widze ze jestes nastawiony na Cegielinke tak samo jak i ja, takze aby tylko ryba byla to z reszta sobie poradzimy :lol:

Napisano

Ale tylko pod komendą Klossa :mrgreen:

A wracając do tematu to dzisiaj w wędkarskim usłyszałem ciekawą teorię że leszcze w Regalicy najlepiej biorą na kukurydzę firmy na "B" niż tą z Pudliszek :roll::mrgreen:

Gość Vasyl
Napisano

kocur, tubylcy mowili ze juz leszcz bierze?

Najlepiej biora na kukurydze naturalna, ktora samemu sie gotuje. Z dodatkiem miodu i wanilii.

Napisano

Kocur strzelam w ciemno ze bedziesz atakował pomosty na Cegielince, jesienią tamtego roku pieknie ryba wspolpracowala na pomostach, tyle ze bardzo krotko, bo pozniej przeniosla sie blizej mostu. A propo kukuryku to jesli ktos ma taka z pola to proponuje zabrac, łopaty ją uwielbiają :smile:

Gość Vasyl
Napisano

Byl ktos ostatnio na Regalicy??

Ja dzis wieczorem bylem na jednym z kanalow Regli i to co mnie spotkalo, to szok.

Przez 3h ani brania na splawiczek :o. Zawsze bral tam ladny garbus, lin a nawet karp, a teraz pusto. Spotkalem miejscowego aborygena. Mowil, ze dzieje sie tak tam od 2 tygodni.

Na samej Regalicy bylem z feederami tydzien temu. Polowic - polowilem. Leszcza niestety jeszcze ni ma. Kolejna ciekawostka, rok czy dwa lata temu to sezon lopatowy zaczynalem pod koniec marca. Czyzby zima byla naprawde w tym roku taka dluga...

Piszcze koledzy co tam u Was :).

Kocur, stary trepie, walisz na Cegielinke 15? :)

Napisano
Obowiązkowo następny weekend melduję się na Cegielinkę :mrgreen:

Rany, już sobie wyobrażam co tam się będzie działo w weekend :wink: