maniek Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Coby te jego sumy też do nas przypłynęły Przywiązałem za ogony do drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Przypłyną i będą robiły sex z naszymi A wracając do tematu to w sobotę śmigam nad wodę testować nowe kije i fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supersobi Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Przypłyną i będą robiły sex z naszymi nie nie nie.. będzie tak:przypłyną... ale to nasze będą je seksiły .. a z drzewem na ogonie, to one naszym nie uciekną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 5 Marca 2009 Share Napisano 5 Marca 2009 Dzisiaj bylo cieplutko i slonecznie . Lod pewnie juz calkiem stopnial, a to znak ze okon bedzie bral . Jutro jade kupic jakas plecionke na sobote, pare glowek i blach. Nie moge sie juz doczekac soboty i wyprobowanie jednej z mojej Catanki Shimano. Ten weekend to spin, za tydzien ruszam z feederkiem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 Panowie mamy temat "umawialnia" w "zachodniopomorskie". Może raczycie, tam się przenieść z dyskusją na temat soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 6 Marca 2009 Share Napisano 6 Marca 2009 panowie przeskakujcie do umawialni to ustalimy szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Jak na razie na Regalicy woda martwa, a w niej dalej panuje zima. Bierze co prawda ploc, ale ta niewielka/srednia. Glownie na splawik. Morskiej ploci nie widac, nie slychac. Obawiam sie, ze w tym roku jej nie bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 11 Marca 2009 Share Napisano 11 Marca 2009 Oj chyba będzie bo późną jesienią kręciła się i na początku zimy czy jakoś tak więc jest szansa że połowimy płocie przez duże P W tym roku planuję potestować na nie konopie na haku chociaż z drugiej strony kukurydza jest niezawodna Do robali zniechęcają jazgarze i okonki symulujące leszczowe brania Vasyl, a w Twoich rejonach masz problemy z tą drobnicą bo w okolicach Cegielinki mięso na haku równa się łowienie tych małych gówien niewiele większych od haka. Czasami jak wejdzie duży leszcz to przegoni to bydło ale tak to sobie można czekać do usranej śmierci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 czolem chlopaki....moge sie pochwalic...ze po pokazaniu miejsca przez Vasyla na regalicy...niewytrzymałem i po pracy o 20,30 pojechalem sprobowac cos zlowic...i w dwie i pół godziny złowiłem 6 rozpiurów . ok 10 płoci i dwa klenie z czego wyladowałem tylko jednego ....sezon sie zaczyna...huraaa ...dzieki Vasyl za cynk.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 kocur, kiedys jazgarkow bylo u nas duzo. Teraz zdecydowanie mniej (a szkoda bardzo lubie ta rybke). Na robaka lowie bardzo czesto i naprawde rzadko wieszaja sie te stworzonka. To jest jedna z moich tajnych broni. Ludze nie zakladaja robakow, bo boja sie jazgarkow, a ja na czerwone holuje leszczyki po 3-4kg.2 Patryk, na Regalicy konopie na przynecie nie spisuja sie. Jedynie jako dodatek do zanety. Na mojej Regalicy cos zaczyna sie ruszac. Bierze ploc - ale ta z zalewu, a nie morska. Dzis jadac do miasta widzialem tlumy na Odrze w centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 Vasyl, no to panie podawaj namiar na miejscówkę skoro zalewowa chodzi i jeszcze te leszcze na czerwonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 13 Marca 2009 Share Napisano 13 Marca 2009 Po dobrym cynku jutro jade z feederkiem i pickerem nad Regalice. Zakupilem moja tajna bron plociowa i heja na plocie . Mam tez nadzieje, na niespodzianke w postaci jakiegos obudzonego leszczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Dzis bylem z DS na Regalicy. Polowalem na płocie i liczylem na pobudke leszcza. Rano nad woda zerowala drobnica, a za nia uganialy sie bolki. Złowilem srednia ilosc płotek i co cieszy najbardziej 2 leszczyki po ok 0,5kg kazdy. To oznacza, ze jeszcze tydzien-dwa i zacznie sie sezon na lopaty. Generalnie woda juz powolutku budzi sie z zimowego letargu. Brania wiekszych płoci i tych 2 leszczykow byly w innym miejscu niz sie tego spodziewalem. Zawsze o tej porze roku owe wieksze plocie i leszcze lowilem na plytkich zatoczkach, a teraz grubsza rybka zerowala tylko i wylacznie dosyc sporo od brzegu. To oznacza, ze w wodzie dalej wczesne przedwiosnie, ale jak juz pisalem - sezon coraz blizej . Nad woda bylo tez 2 innych wedkarzy i grupka menelkow. Niestety nie widzialem zeby cos zlowili. P.S Znalazlem z kolega łowne miejsce z pstrazkami. Zaloze sie o milion baniek, ze nie wie, ze zyje tam kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 14 Marca 2009 Share Napisano 14 Marca 2009 Nic tylko pogratulować ja niestety nie mogłem wyrwać się dzisiaj ale może jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Wlasnie odebralem telefon od kolegi po spinie. Zaczelo sie cos u nas ruszac na Regalicy. Polowil sporo okoni, a pare naprawde sporych. Ja uderzam w okoniowa miejsciowke jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Vasyl gdzie łowisz na Regalicy??? Ja mam urlop od 28 marca i chyba tez zawitam w moje rodzinne strony na jakieś rybki . Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 Artur1791, miejscowka zalezy od tego na co sie szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 21 Marca 2009 Share Napisano 21 Marca 2009 aha.A nie wiesz co tam sie dzieje na regalicy w Podjuchach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 aha.A nie wiesz co tam sie dzieje na regalicy w Podjuchach To jest wlasnie moje glowne lowisko. Jak na razie nedza. Ploci z morza nie ma, leszczyk jeszcze nie bierze, a drapieznika ani widu ani slychu. Mozna jedynie sprobowac sily z plotkami i drobnica, ale to tez w okreslonych miejscach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 ok wielkie dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
korkir Napisano 23 Marca 2009 Share Napisano 23 Marca 2009 Dla zaintersowanych mogę podać na PW kilka "bankowych" letnio-jesiennych namiarów na sandacza,szczupaka i okonia (miedzyodrze).Zaznaczam:trzeba mieć środek transpotu i to zarówno drogowy jak i pływający. Droga dośc daleka, dostęp trudny ale presja znikoma i ryby godne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk/szczecin Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 chłopaki..nie jest żle...byłem kilka razy na regalicy ale dopiero po 19,30 do 21,00 i niezle sie bawiłem...z bolkami..kleniami i leszczykami...oczywiscie nie ma jeszcze płoci po 25-30 cm.... mozna polowic..tylko co 15 minut trzeba zmieniać grunt.. za chrobe klenie nie chca brac na spina...tylko na splawik i bialego robaka...jest tez okon...ale tez tylko na bialego...zapomnij o spinie i czeronym robalu...siedzi cala masa gruntowcow ale jakos bez emocji...a na splawik to super..polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vasyl Napisano 25 Marca 2009 Share Napisano 25 Marca 2009 Potwierdzam slowa Patryka. Z gruntu ryba bierze slabo. Na splawik w odpowiednich miejscach mozna polowic ladne plotki i leszczyki. Wybieram sie w piatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Witam i jak panowie ruszyła sie już ta morska płoć na Regalicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 27 Marca 2009 Share Napisano 27 Marca 2009 Ruszyła już prawie tydzień temu z tego co lokalsi znad wody twierdzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi