śfagier Napisano 28 Maja 2010 Share Napisano 28 Maja 2010 W minioną sobotę byliśmy na cieszanowicach oprócz wysokiej wody i paru brań płotek nic ciekawego szczupak nie brał poza tym moczarki po pas a miejsca zeroooooo zrobiliśmy ze cztery kołka w koło i jedno miejsce fuksem. (byliśmy na nocce) teraz tylko sulejów pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z3ron3 Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Ktoś wie jak wygląda sytuacja nad zalewem?? Chciałbym się wybrać w weekend i nie wiem czy jest w ogóle sens... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
men Napisano 2 Czerwca 2010 Share Napisano 2 Czerwca 2010 Ktoś wie jak wygląda sytuacja nad zalewem?? Chciałbym się wybrać w weekend i nie wiem czy jest w ogóle sens... Pozdrawiam. Myślę że warto , jeżeli chodzi o białą rybe nie jest źle pływając łódką widziełem kilka brań a i z drapieżnikiem też sie polepszyło wczoraj dwa szczupaki po 60 cm dwa nie miarowe plus dwa garbusy wszystko z trola Pozdrawiam Krzysztof z Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z3ron3 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 A jak sytuacja z brzegu, czy podmyło go aż tak bardzo?? Wypływałeś na sam środek zalewu czy może gdzieś bliżej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
men Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 A jak sytuacja z brzegu, czy podmyło go aż tak bardzo?? Wypływałeś na sam środek zalewu czy może gdzieś bliżej?? Brzeg wyglada tak jak zawsze nic ta woda z nim nie zrobiła a do tego już opadła bo na wyspie na wprost stanicy w Barkowicach już stali wędkarze na noc. Tak pływałem po całym zalewie na dodatek mam info od znajomych ktorzy teraz są na wodzie i mam relacje na gorąco trzy bardzo duże okonie i pięć szupaczków takich po 30 pare cm. Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Witam. W ostatni weekend byliśmy na noc na betonach ,przez dwa dni nie złowiliśmy nic. Na sprężynę żadnego brania. Na żywca kumpel miał jedno branie, ale on nie umie i zaciął za wcześnie. Może następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 3 Czerwca 2010 Share Napisano 3 Czerwca 2010 Między piątkiem a niedzielą wybieram się nad Zalew. Będzie to mój debiut na tym zbiorniku. Na razie chciałem połowić z brzegu. Którą stronę Zalewu polecacie: Barkowice-Bronisławów czy Zarzęcin - Tresta.? W samochodzie będzie jedno miejsce wolne więc jak ktoś na ochotę to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 W czwartek wróciłem z nad zalewu ,BARTKOWICE w lewo na rozlewiskach. Woda opada i rybki idą z wodą,średnio 50cm jest mniej jak przyjechałem. Rano szczupaki sobie kolesie połowili a z łódek.Mnie się w nocy zerwał się lechu , jeszcze takiego nie widziałem nie wszedł do podbieraka ,ukręcił żyłkę przy haku. Do zobaczenia nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 jutro ruszamy na zalew zobaczymy co tam słychać pozdro ps browar tychy czyści kichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirius98 Napisano 4 Czerwca 2010 Share Napisano 4 Czerwca 2010 Byłem dzisiaj w Swolszewicach Dużych. Połów z brzegu. 0 brania 0 ryby ... różne metody i różne przynęty. To samo u innych wędkarzy. Chyba czas kiedyś wybrać się nad Zalew na łódkę. Żeby coś zlowić wybieram się jutro na łowisko Pacyfik koło Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boger88 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Byłem dzisiaj w Swolszewicach Dużych. Połów z brzegu. 0 brania 0 ryby ... różne metody i różne przynęty. To samo u innych wędkarzy. Chyba czas kiedyś wybrać się nad Zalew na łódkę. Żeby coś złowić wybieram się jutro na łowisko Pacyfik koło Łodzi Na zalewie jak bierze to wszystkim ,a jak nie to szanse są bliskie zeru. Trzeba trafić w odpowiedni czas. Chyba ,że ktoś ma zaprzyjaźnionego miejscowego ,który codziennie nęci w jakimś miejscu. Wtedy zawsze coś się wyłowi i można liczyć na ogromne ryby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z3ron3 Napisano 5 Czerwca 2010 Share Napisano 5 Czerwca 2010 Byłem dzisiaj od świtu w okolicach Barkowic. Dużo wędkarzy, pogoda dopisywała. Z mojej strony mogę pochwalić się sporym 40 cm Linem, na spinning niestety żadnego drapieżnika, ale panowie, którzy łowili z łódki wyciągali całkiem duże okazy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Byliśmy z soboty na niedziele jeden okoń na kępe czerwonych robalow poza tym bez brania chłopaki obok zero w czwartek pre leszczy połapali ponoć. poziom wody w normie znajomi pływali łodką z rana w niedziele ni pyknięcia.do następnego razu panowie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Gdzie teraz najlepiej pojechać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Na browarka i pogawędzić o rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 To widze, że nic się nie dzieje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konanik Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Na Szałe teraz nieźle leszcz bierze, ale to już wielkopolska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Efekt wczorajszej zasiadki w Barkowicach Mokrych to zero jakiegokolwiek brania. Wędkujący obok też bez brania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ebrusek Napisano 14 Czerwca 2010 Share Napisano 14 Czerwca 2010 Z tego co wiem to leszcz sie teraz trze na sulejowie i dlatego nie bierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norberetto Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Witam, Mam pytanko, gdzie można wykupić pozwolenie na jeden dzień na Pilicę. Będę w okolicach Inowłodza i chciałbym troszkę porzucać spiningiem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek_paw Napisano 1 Lipca 2010 Share Napisano 1 Lipca 2010 Spróbuj tu: Aqua. Sklep zoologiczno - wędkarski ul. świętego Antoniego 28, Tomaszów Mazowiecki tel: 44 724 75 60 ja u nich opłacam kartę - jest tam koło wędkarskie. Myślę że jednodniowe pozwolenie też mogą wystawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam panowie wiecie może czy coś się dzieje w Smardzewicach?? Pozdrawiam Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
śfagier Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 cześć ponoć spuścili wodę na sulejowie i naprawiają wały powodziowe prawda to ??? pozdrawiam śfagier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur1791 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 To jest prawda z tymi wałami ??? Prosił bym o potwierdzenie tej informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksandra Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Niestety prawda.Woda na zalewie ma poziom niższy ok 70cm.Wczoraj podawali,że się podniósł o 10cm,ale wcale tego się nie odczuwa.Na dodatek pokazują się już sinice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi