janoxyz Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Byłem w zeszłą sobote ludzi dużo jak to po zarybieniu które było w piątek , auto zostawiłem w preczowie koło mostu troszkę porzucałem ale zero kontaktu z rybą u reszty też lipa pojechałem na tz. patyki to ta spokojna woda przed tamą pare rzutów i na tapsa w kolorze potokowca uwiesił się 41cm teczak... do 12ej biczowanie wody i nic. Pod koniec pojechałem pomachać muchówką niestety bez rezultatów... jak będę w domu to wkleje zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 witam gdzie to łowisko jest dokładnie panowie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Łowisko licencyjne „Czarna Przemsza” to odcinek rzeki Czarna Przemsza od tamy zb. Przeczyce do ujścia potoku Pogorianka. Nie wiem czy o to Ci chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 ok o to dzięki.nie wiesz jak na Przeczycach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 Na przeczycach dopiero od czerwca zaczynam spinning z łódki więc nie mam zielonego pojęcia czy coś się ruszyło , jest wątek na forum pewnie tam coś chopy więcej piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwojjtas Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Po co wogole tam jezdzic...pieniadze wyrzucone w bloto,ludzi wiecej niz ryb. W dzien zarybien wszystkie ryby sa wylawiane do odtatniej wpuszczonej tego dnia sztuki...widzialem nie raz. Jesli ktos lowi tam rybe w inny dzien jak pietek to jest ona stara...niestety wedlug mnie to lowisko sie skonczylo,a do tego jeszcze ta okropnie nie mila Pani w sklepie....ehhh jak ja slysze po przejechaniu tylu km ze nie ma ona licencji w sklepie to mnie ch*j strzela,jesli zobowiazala sie do prowadzenia tego burdelu z licencjami to musi je miec. Dla mnie to logiczne...koncza mi sie to dzwonie do pzw i mowie ze sie koncza i ze trzeba przyslac wiecej,a ona dzowni jak juz dwa dni nie ma. Sam bylem kiedys swiadkiem jak robila wedkarzy w ch*ja biorac kase na licencje i wystawiajac jak to powiedziala zaswiadczenia na zwyklym kawalku papieru...pamietam pisalo tam ze jest zaplacone,ale za co i komu to juz nie;d nie wiedzacy o co wogole chodzi wedkarze lowili z takim swistkiem papieru zamiast licencji i...natrafili na kontrole ktora niestety nie chciala akceptowac owych wypocin Pani ze sklepu;d, Łukasz odpusc sobie ta wode bo sa inne piekniejsze i duuuzo rybniejsze wody z kropkami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 Wojtas wierzę ci że są i co po niektóre poznałem z Twoja pomocą;p trzeba zacząć znów wspólne wyprawy;p A wracają do tematu , to fakt ta woda już dawno swą świetność ma za sobą gdyby nie to że nie jechałem tam sam to pewnie od rana siedział bym w lodowatej wodzie na odcinku muchowym który jest o niebo bardziej interesujący , rybny i spokojniejszy po zarybieniu... co do licencji panią w sklepie że tak powiem piernicze wole podjechać do jeża i w miłej atmosferze uzbroić pudełko i kupić licencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wwojjtas Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 No ja juz jestem aktywny wiec jak cos to wal jak w dym, czas sie znajdzie jak bedzie trzeba, sezon pstragowy juz rozpoczalem. Masz moje gg wiec pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janoxyz Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 http://img694.imageshack.us/img694/3835/20120324071238.jpg' alt='20120324071238.jpg'> Uploaded with ImageShack.us Obiecane zdjecie ;p pozdro chopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reallyman Napisano 7 Listopada 2012 Share Napisano 7 Listopada 2012 Panowie jak teraz wygląda Czarna Przemsza powiedzmy od Marianek ?? Można tam pojechać pouczyć się łowienia na muchę ?? Jest nadzieja na jakiegoś pstrąga ?? Aha i najważniejsze. Opłata jest czy może zlikwidowali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Byłem dzisiaj pospacerować nad Czarną Przemszą w okolicach Ratanic i Marianek no byłem zaskoczony sporo wędkarzy tam dziś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Dowiedziałem się też że mają ten odcinek zarybiać niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyl1313 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Wędkarzy sporo bo w piątek zarybiali pstrągiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 1 Marca 2015 Share Napisano 1 Marca 2015 Wędkował ktoś z was ostatnio na Przemszy w Będzinie były jakieś brania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Same kiełbie przynajmniej w okolicy zamku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 6 Marca 2015 Share Napisano 6 Marca 2015 Słyszałem że ładne jazie oraz okonie gdzieś tam też biorą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kokon89 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 chyba świecące... w tej wodzie nie ma prawa nic normalnego przetrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 7 Marca 2015 Share Napisano 7 Marca 2015 A widziałeś to stare ale jare http://bedzin.naszemiasto.pl/artykul/bedzin-do-rzeki-czarnej-przemszy-wypuszczono-150-kilogramow,1606859,artgal,t,id,tm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak79 Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 panowie,co tam sie dzieje koło mostu w Siewierzu przy trasie?ludzi co niemiara około 20stu dzisiaj ich tam było jak przejeżdżałam,tak by ryba brała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 20 Marca 2015 Share Napisano 20 Marca 2015 Płoć tam bierze zaczyna na tarło się szykować, dlatego oblężenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 9 Kwietnia 2016 Share Napisano 9 Kwietnia 2016 Wie ktoś może czy jeszcze bierze ryba na rzece przed dopływem do Zalewu Przeczyckiego? Pytam bo ponoć ostro woda opada z powodu naprawy tamy i dużego spustu wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi