0ktopus Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 W Niedzicy też mieli ale 12zł za godzinę sobie krzyczą Moja łódka stoi we Erydmanie i czasem ją pożyczam znajomym jak nie pływam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezorator Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Czyli cena zaporowa. U nas na Przeczycach za 12 zł to łódka na pół dnia jest. Podobnie jest w innych stanicach wędkarskich. W weekendy np na Dziećkowicach 3,5 zł godzina, a w tygodniu 12 zł za 12 godzin. Straszna drożyzna w Niedzicy. Pewnie Górale tak dobrze zarabiają, że ich stać na takie luksusy, jak łódka za 12 zł / godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apsik35 Napisano 7 Lipca 2013 Share Napisano 7 Lipca 2013 Pewnie Górale tak dobrze zarabiają, że ich stać na takie luksusy, jak łódka za 12 zł / godzinę. Trafione 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Ja płaciłem w zeszłym roku 50 zł za 12 h za łódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezorator Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Ja płaciłem w zeszłym roku 50 zł za 12 h za łódkę. A w którym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niktważny Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Kluszkowce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezorator Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Kluszkowce. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Znajomy wypożyczał łódź w zajeździe ,,Cicha woda" za tydzień 1000 za dwa 1500 , cena za łódź z silnikiem bez 50% tego .Łodzie z wyglądu bardzo ładne, wyglądające na stabilne , duże , ale nie pływałem .kolega twierdzi ,ze horror .Mnie inna rzecz rozczarowało dojście do łodzi kupę metrów w dół można ,,z góry na pazurki ale nie polecam a tka idzie się serpentynami w dół .Ja tego z sprzętem wędkarskim nie wyobrażam sobie. Innych miejsc nie znam zbytnio w Frydmanie maja chyba jeszcze podobno w Czorsztynie i w Niedzicy , ciekawi mnie tam w Kluszkowcach chyba ja odwiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezorator Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Znajomy wypożyczał łódź w zajeździe ,,Cicha woda" za tydzień 1000 za dwa 1500 Za taką kwotę to można już sobie kupić łódkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 O tym samym pomyślałem, powinni karać za takie ceny, rozbój w biały dzień. Już wolałbym trolingować wpław przez cały zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Oktopus wyłapał tam wszystkie konkretne ryby,mówię wielkich rybach minimum metrowiec.Zostawił same jak on to zwie same "pyrtki" i nie ma po co na nie jechać A na marginesie to warto mieć swoją łajbę bo wyprawy z pożyczaniem od kogoś to Norwegia taniej wyjdzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0ktopus Napisano 9 Lipca 2013 Share Napisano 9 Lipca 2013 Znajomy wypożyczał łódź w zajeździe ,,Cicha woda" za tydzień 1000 za dwa 1500 , cena za łódź z silnikiem bez 50% tego .Łodzie z wyglądu bardzo ładne, wyglądające na stabilne , duże , ale nie pływałem .kolega twierdzi ,ze horror .Mnie inna rzecz rozczarowało dojście do łodzi kupę metrów w dół można ,,z góry na pazurki ale nie polecam a tka idzie się serpentynami w dół .Ja tego z sprzętem wędkarskim nie wyobrażam sobie. Innych miejsc nie znam zbytnio w Frydmanie maja chyba jeszcze podobno w Czorsztynie i w Niedzicy , ciekawi mnie tam w Kluszkowcach chyba ja odwiedzę. Ja z tym nie mam problemu...łódeczka stoi na wózku podjeżdżam pod nią samochodem przepakowuję wszystko z auta i wpycham na wodę, to wszystko Samochód zostaje pod opieką właściciela przystani tak że jest bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Znajomy wypożyczał łódź w zajeździe ,,Cicha woda" za tydzień 1000 za dwa 1500 , cena za łódź z silnikiem bez 50% tego .Łodzie z wyglądu bardzo ładne, wyglądające na stabilne , duże , ale nie pływałem .kolega twierdzi ,ze horror .Mnie inna rzecz rozczarowało dojście do łodzi kupę metrów w dół można ,,z góry na pazurki ale nie polecam a tka idzie się serpentynami w dół .Ja tego z sprzętem wędkarskim nie wyobrażam sobie. Innych miejsc nie znam zbytnio w Frydmanie maja chyba jeszcze podobno w Czorsztynie i w Niedzicy , ciekawi mnie tam w Kluszkowcach chyba ja odwiedzę. Ja z tym nie mam problemu...łódeczka stoi na wózku podjeżdżam pod nią samochodem przepakowuję wszystko z auta i wpycham na wodę, to wszystko Samochód zostaje pod opieką właściciela przystani tak że jest bezpieczny W innych miejscach tak akurat właściciel odmówił mu tej wygody.... Mnie tam inna rzecz wkurza 20zł (+/-) za zwodowanie łódki .Dal mnie to jest dopiero rozbój. Fakt po części rozumie tych ludzi , zarobek itp. jeden tłumaczy się ,ze został ze skrawkeim ziemi i musi płacić horrendalny podatek itp. A najbardziej mnie się podoba obsadzenie krzakami zatoki w Falsztynie. To się nazywa zmniejszanie miejsc do zjazdu i wędkowania. Zagospodarowanie tego jeziora jest najgorsze jakie dotychczas widziałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0ktopus Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 We Frydmanie biorą 10zł za wjazd na przystań z łódką,pływasz cały dzień a samochód zostawiasz pod opieką właściciela przystani.Tańszego parkingu nigdzie nie znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 20 Lipca 2013 Share Napisano 20 Lipca 2013 Wróciłem właśnie z wakacji i muszę powiedzieć że zbiornik prezentuję się bardzo dobrze choć przerażają śmieci na brzegach. Co do brania ryb to przez pierwszy tydzień nie złapałem nic większego dopiero po załamaniu pogody zaczęło się coś dziać i dopiero wtedy trafiały się ładne sztuki leszczy i płoci. Największy leszcz złowiony przeze mnie miał 64cm a płoć 46cm tylko że była strasznie gruba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 19 Czerwca 2014 Share Napisano 19 Czerwca 2014 Wie ktoś jaki jest aktualny stan wody za zalewie No i jak wygląda sytuacja z braniami ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 5 Lipca 2014 Share Napisano 5 Lipca 2014 Powie mi ktoś czy na nocce na rosówkę można złowić jakiegoś węgorza albo suma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piniu81 Napisano 7 Lipca 2014 Share Napisano 7 Lipca 2014 Ja się z tym gatunkiem ryby tam nie spotkałem, a i nie słyszałem aby występował tam sum, a tym bardziej węgorz prędzej ci tego robaka okoń ogryzie, bo jest go tam naprawdę sporo no chyba, że się jakiś sandaczyk wcześniej napatoczy to masz takową szansę.Następna sprawa wędkowanie na tym zbiorniku z brzegu to całkowite nieporozumienie no, ale to tylko moje zdanie No a jeśli chodzi o stan wody to są kamerki internetowe i możesz śledzić z tym jest różnie wahania są.A z rybami różnie jak trafisz zresztą jak wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiandg Napisano 19 Lipca 2014 Share Napisano 19 Lipca 2014 No to właśnie powróciłem z wakacji nad tamtym zbiornikiem i powiem tak leszcza i płoci to chyba połowiłem za wszystkie czasy co dzień komplet i praktycznie leszcze same powyżej 50cm. Kilka razy wybrałem się na spining z brzegu i tylko kilka samdaczyków takich po 35cm i kilka szczupaków też takich po 35-40cm jeden miarowy 52cm. Okonia złapałem tylko jednego i w dodatku pisklaka 20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 3 Października 2014 Share Napisano 3 Października 2014 Gdzie dokładnie byłeś , jaka miejscowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz90 Napisano 7 Sierpnia 2015 Share Napisano 7 Sierpnia 2015 Podobno to potwierdzona informacja od 1 września 2015 roku ma być całkowity zakaz wędkowania do odwołania na Czorsztynie. Powód? Niski stan wody . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 6 Czerwca 2016 Share Napisano 6 Czerwca 2016 Witam Mam zamiar wybrać się góra na dwa dni nad owy zalew proszę napiszcie jaki jest koszt zezwolenia na dobę gdzie mogę go kupić oraz jakie pole namiotowe było by najlepsze do wędkowania. Dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antex03 Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Frydman Camping za 10 zł a łódka jak już pisali koledzy cena że lepiej kupić swoją. Ja nocuje u znajomych za 20 zł ze śniadaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antex03 Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 Poziom wody już jest normalny na Czorsztynie wystarczy zadzwonić do Cichej Wody i zapytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz1 Napisano 17 Czerwca 2016 Share Napisano 17 Czerwca 2016 antex03 do tej Cichej Wody bo nie rozumiem tam zezwolenie kupię? Można jakiś tel. prosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi