shaman1111 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 iNOWROCŁAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nokilek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 witam Bydgoszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureklumen Napisano 5 Września 2008 Share Napisano 5 Września 2008 Jestem z Bydgoszczy(Okole)-pierwszy raz na forum-(po prostu 'świeży") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrk Napisano 7 Września 2008 Share Napisano 7 Września 2008 ja jestem z okolic Ciechocinka fario1969 :mój Tata jeździ na pstrągi pod Bydgoszcz do miejscowości Ciele...to jest staw korporacyjny...wejście 8zł...kilogram pstrąga 13zł...poza pstrągiem są inne ryby:karpie,szczupaki,jesiotry,sumy,amury...ryby są wpuszczane nieraz co tydzień... w ostatni poniedziałek wpuścili 400kg pstrąga i kilka jesiotrów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartus87 Napisano 29 Maja 2009 Share Napisano 29 Maja 2009 Rydzykowo A tak na poważnie to Toruń Na pstrągi polecam Starą Rzekę koło Osia. Typowe łowisko komercyjne. Wstęp za free, płacisz tylko za złowione ryby 14zł / kg. A jak Ci się nie uda nic złapać to pani kasioekiem Ci wyciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 1 Czerwca 2009 Share Napisano 1 Czerwca 2009 Drutinio, - jeżdzę niedaleko warlubia na wakacje , wujek ma tam prywatne jeziorko we wsi Pięćmorgi . Niestety nie mam tam dobrych wyników , może podpowiesz coś na priv jak tam ryby łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gujoj Napisano 23 Czerwca 2009 Share Napisano 23 Czerwca 2009 Ja Z Janikowa (Niedaleko Inowrocławia) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Inowrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McOwer Napisano 24 Czerwca 2009 Share Napisano 24 Czerwca 2009 Jestem z Nakła n.Not. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek195 Napisano 31 Sierpnia 2009 Share Napisano 31 Sierpnia 2009 Inowrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desperado Napisano 7 Września 2009 Share Napisano 7 Września 2009 Włocławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sc102 Napisano 9 Września 2009 Share Napisano 9 Września 2009 Grudziądz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adi Napisano 2 Października 2009 Share Napisano 2 Października 2009 Chełmża witam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kompasiak12 Napisano 24 Lutego 2010 Share Napisano 24 Lutego 2010 Ja Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tommi Napisano 20 Marca 2010 Share Napisano 20 Marca 2010 BYDGOSZCZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawa_pl Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Włocławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziks403 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Włocławek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zlodar Napisano 11 Czerwca 2010 Share Napisano 11 Czerwca 2010 Białe Błota k. Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaśWędrowniczek Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Bydgoszcz i Bory Tucholskie (od maja do września). Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 26 Lutego 2011 Share Napisano 26 Lutego 2011 odswieżamy temat; torun sie kłania .tak pozatym czy kujawsko-pomorskie zasneło w sen zimowy ?czy opłaty was dobiły?jak tam u was przygotowania na nowy sezonik?co sądzicie o opłatach w torunskim?nieuwazacie ze robi sie coraz miej wedkarzy przez te opłaty?co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edmund233 Napisano 9 Marca 2011 Share Napisano 9 Marca 2011 Witam wszystkich.Ja jestem z Chelmna.Jestem poczatkujacy 2 sezon i szukam wlaśnie kolegi(cierpilwego)z ktorym będę wybierał się na wedkowanie.Ja mam 56 latek wiec chyba najlepiej w podobnym albo zblizonym wieku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swi_r Napisano 31 Sierpnia 2011 Share Napisano 31 Sierpnia 2011 Rypin/Toruń Wkoło Rypina tyle jezior a na haczyku jeden wędkarz z tego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zajac222 Napisano 6 Września 2011 Share Napisano 6 Września 2011 Swir a jak tam na kiełpinach?swego czasu jeżdziłem tam troche .Piekny leszcz,lin,ładny szczupak no i dorodny wegorz.Ajak teraz tam wygląda?Jeżdziłem też na Warpalice,wyrobiska Radziki,Długie .Zapewne rybak i kłusole zrobili swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jajko Napisano 3 Października 2011 Share Napisano 3 Października 2011 Nowy na forum, reprezentant Bydgoskiego Fordonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cavemann Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Witam wszystkich pragnę się przywitać jako nowy na forum, jestem z Bydgoszczy z Osowej Góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi