maniek Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Artur czy kupiłeś tą co pisałeś czy inną bo nie piszesz jaką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artur Napisano 5 Sierpnia 2006 Share Napisano 5 Sierpnia 2006 Artur czy kupiłeś tą co pisałeś czy inną bo nie piszesz jaką. witam Kupiłem tą co pisałem powyżej Piranha max10 portable- ściągnąłem sobie ze stanów i nie zwróciłem uwagi że jest to wersja na stany czyli pokazuje głębokość w stopach a temperaturę w fahrenheit-ach, no ale dzieli się mniej więcej przez 3 i wychodzi na polskie . Gdyby ktoś z Was chciał kupić takie urządzenie to niech zwróci uwagę czy jest international, jeśli będzie international to będzie miał obsługę w języku polskim i europejskie skale miar. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magoo2 Napisano 10 Sierpnia 2006 Share Napisano 10 Sierpnia 2006 Witam wszystkich forowiczów Co do przerobienia to jest gość co to robi, ale się ceni W razir pytań zapraszam na pw pozdr magoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fkuzi555 Napisano 21 Sierpnia 2006 Share Napisano 21 Sierpnia 2006 witam mam sonde Eagle Fish Elite 500c. jest to sprzet wyposazony w odbiornik GPS. polozenie znajduje bezproblemowo, ale chcialbym wgrac mapy Polski, a w szczegolnosci polskich jezior. sprzet przyjechal z USA i caly nasz kraj, to jedna wielka plama... sprzet posiada tez slot na karty SD/MMC. czy ktos z Was wgrywal mapy do sondy?? jesli tak, to prosze o pomoc z gory dziekuje. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Witam wszystkich!!! Czy ma ktoś instrukcję do echosondy apelco fishfinder 460? Szukałam w internecie jednak nic nie znalazłam, pomocy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 20 Września 2006 Share Napisano 20 Września 2006 Ja mam Alelco, tylko nie wiem, który model ... tak często jej używam Jutro poszukam instrukcji po szafkach o dam Ci znać. Dodam, że mój to stary hebel ... z lat osiemdziesiątych Napisz, jakie ma funkcje a postaram się objaśnić ich zadania i dzialanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Super by było jak byś znalazł. Na tym moim jest kilka przycisków: 1. range 2. sens 3. w-line 4. zoom 5. b-lock 6. contr 7. chart spd 8. alarm 9. set up 10 mode i trzy czarne koło wyswietlacza. Jak mozesz to opisz kazdy z nich w kilku zdaniach . Dzięki i pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Funkcje sa praktycznie identycznie NIe pamiętam już, ale jest tam taka krzyżówka przycisków, które jeśli sie naciśnie jednocześnie odpalaja jeszcze jakieś dodatkowe funkcje typu fish locator, range fish itp. To wszystko pisze w instrukcji w j. angielskim. Mam dla Ciebie dobrą wiadomość ... prawdopodobnie mam jeszcze na jednym z HDD skany tej instrukcji i prawdopodobnie przetworzone na .doc, bo kilka lat temu już komuś ją wysyłałem. Teraz tylko pozostaje mi poszperać w 360 GB i już ... będziesz uleczona / uleczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 To wspaniale, że masz ją przeskanowaną. Daj mi znać jak znajdziesz to napisze mojego maila i mi wyślesz. Rewelacja dzięki pozdrawiam pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 21 Września 2006 Share Napisano 21 Września 2006 Mam, znalazłem W jakim formacie sobie zyczysz? .doc, czy .jpg Moja starucha jest ... łoooooooooo taka: Co prawda dokonała już żywota, ale papiery zostały Ale ... nie tak prosto będzie. Musisz spełnic moje dwa warunki 1. przedstaw sie precyzyjnie, włącznie z numerem butów tutaj: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1249 2. wyslij mi na PW swoją @ I już Proste, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Warunki spełnione A jeśli chodzi o format to nie mam wymagań. Pozdrawiam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Warunek nr 1 nie spełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 22 Września 2006 Share Napisano 22 Września 2006 Warunek nr 1 spełniony. A maila mojego masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 23 Września 2006 Share Napisano 23 Września 2006 Warunek nr 1 spełniony. Potwierdzam A maila mojego masz. Taaaakkkkk? Mówisz o tym w stopce? Hmmm, to w takim razie Ty masz mojego. Wyślij mi w takim razie na niego jakiś załącznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 ja wysłałam swojego maila do ciebie jako wiadomosc prywatna. To znaczy ze nic nie doszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 Skoro nie doszło ... ani na PW, ani na @, znaczy, ze nie wysłałaś NIC. Nie ma innej mozliwości Zresztą to Ty potrzebujesz instrukcji i to własnie Tobie powinno na niej zależeć. Za stary jestem na zabawę w kotka i myszke Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 Ja tez nie mam za miaru bawic sie w kotka i myszke, bo po prostu mnie to nie bawi. Nie jestem takim komputerowcem jak ty. Przykro mi. Jak mozesz to ty wyslij mi swojego maila i ja wtedy odpisze i bedzie po sprawie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 27 Września 2006 Share Napisano 27 Września 2006 Chciałbym Ci Izo bardzo podziękować, że pozwoliłaś mi do siebie wysłać instrukcję i że śmiałem zapytać Cię, czy dotarła Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję i przepraszam za kłopot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iza Napisano 28 Września 2006 Share Napisano 28 Września 2006 Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba25 Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Witam kolego wedkarzy,mam takie skromne pytanie!! jestem posiadaczem echosndy x125,mam ja od niedawna i chciałbym sie dowiedziec jakis szczegołow w ustawieniach echosondy,głownie chodzi mi o odczyt dna(typu karcze krzaki oczywiescie tez ryby ktore tez sie przy nich znajdują) i chciałbym sie dowiedziec czy korzystacie z funkcij ,,Łuki,,zawnymi banany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Witam Funkcje fish locator mam wyłączoną i nie interesuje mnie to, co w toni pływa. Konfiguracja dna jest dla mnie ważna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba25 Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Witaj morzesz troszke bardziej temat rozwinąć!! Zgory wielie dzięki to sa moje poczatki tu klikaniu pozdrawiam łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Co tu rozwijać, prace doktorskie miżna by na tym zrobić i jeszcze inni mogli by sie na tym temacie doktoryzować. Pewne jest jak śmierć, że ryby trzymaja się górek i znacznych spadków. Jeśli takie miejsca znajdziesz, znajdziesz i ryby, bez wzgledu czy białe, czy zebate. Jedne za drugimi podążaja Nie ma się co teoretyzować, tylko zapinaj sonde do krypy i na wodę ... ucz się czytać obraz sondy. Tego Ci nikt nie wytłumaczy, to trzeba samemu .... . To tak, jakby kazano Ci wytłumaczyć komuś, jak sie jeździ na rowerze bez kółek bocznych samemu utrzymując równowagę. Umiałbyś? Sorki, ze tak lakonicznie, ale taka jest prawda i jak zacznę pisac Ci farmazony o odbiciach fal, babelkach powietrza w toni, to Ci tylko w głowie namieszam. Sondę i nad wodę uczyć się ... tylko bez wedki, bo będzie CIę korcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba25 Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 witaj piotrze:) dzięki za wszelkie informacje widze ze tu troszke cie pnisło z filozofaniem ale spoczko nie jestem z pierszej ładpanki jak to sie czasem mowi,to pytanie było takie z czystej ciekawosci,i ewentualnie dowiedziec sie czegos dodatkowego o tej zabawce , Pozdrawiam i miłego Weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shogun_zag Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 widze ze tu troszke cie pnisło z filozofaniem Hmmm, a konkretniej ... ? nie jestem z pierszej ładpanki jak to sie czasem mowi,to pytanie było takie z czystej ciekawosci Z pytania można wywnioskować co innego ... że jesteś zielony jak liść wiosną To może ja się czegoś od Ciebie dowiem ... napisz mi prosze, jak rozpoznac rybę przyklejoną do dna od np. korzenia. Za skarby świata ... nie wiem. Czternaście lat sie tym bawie i nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi