Gość bifa Napisano 31 Sierpnia 2010 Napisano 31 Sierpnia 2010 Ja wlasnie tez lubie sobie pogadac.Ostatnio jak bylem w szczecinie to tak sobie pogadalem w jednym sklepie,wypilem kawke,wypalilem fajeczke, ze wrocilem do domu z Shimano BB-X i o tysiaka lzejszy...
Gość pyramidhead Napisano 12 Września 2010 Napisano 12 Września 2010 A ja potwierdzam to co napisał artone. Na turzynie "parking" na przeciwko bramy ostatnio budka po lewej stronie. Gość w okularkach śmieszny i podstrzelony. Chciał zostać muzykiem ale sprzedaje sprzęt. Zawsze daje rabat albo coś dorzuca bo "warto u niego kupować". Dziś np. kupiłem gumki Manss'a za 2zł sztuka A tak z sentymentu to kupuje jeszcze w wędkarskim na Kolumba - babeczka spoko bardzo pomogła mi przy starcie. A do Klenia niestety musiałem wrócić po pozwolenie na Regalice. Muły dwa nieprzyjemne i tak jak już było powiedziane panowie alfa i omega. Omijam
artech Napisano 13 Września 2010 Napisano 13 Września 2010 A do Klenia niestety musiałem wrócić po pozwolenie na Regalice. Wcale nie trzeba kupować pozwolenia na regalicę w kleniu http://www.rspregalica.pl/?plik=miejscasprzedazy&opis=o_zezwolenie lista punktów sprzedaży
Gość pyramidhead Napisano 13 Września 2010 Napisano 13 Września 2010 Tak wiem, ale blisko i jest gdzie zaparkować , a jedyne co miałem tego dnia w głowie to "jak najszybciej nad wodę :]
Gość pyramidhead Napisano 20 Września 2010 Napisano 20 Września 2010 Odwiedziłem dziś sklep na pogodnie U Krzyśka. Wyszedłem z kijem Polecam! Bardzo miły i sympatyczny gość. No i zamówiłem jeszcze jeden kij
FantasySpirit Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Witam , za jakis czas mam zamiar odwiedzić Szczecin na weekend , no i planuje też zakup wędki mianowicie - DRAGON Mystery XT Turbo Spinn 2,70m 10 - 35g . Myślicie ,że w jakims sklepie będzie ona dostępna? Ostatnio zaopatrywałęm się w sklepie na Batorego w gumy Dragona. Powinna znajdować się tam, ta wędeczka? No i jeszcze jedno pytanie , gdzie jest największy wybór wobków ? Na forum dużo szczeciniaków to licze na to ,że mi poradzicie
Gość bifa Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 No i jeszcze jedno pytanie , gdzie jest największy wybór wobków ? najwiecej wobkow maja chyba w Nemo na Wojska Polskiego.
Gość feeder Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 jeśli chodzi o wobki to nemo na wojska i wędkarz na krzywoustego ... co do kijka to Cie nie pomogę ale zobacz w wędkarzu bo tam mają kije dragona słyszałem że jest też opcaj sprowadzenia bodajże czeka sie dwa dni
FantasySpirit Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ok posprawdzam te sklepy , dzieki
martines Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Ja ostatnio w Nemo kupiłem fajny patyk. Dragon millenium perch i oprócz tego mieli jeszcze kilka spinów tej firmy. Na pewno można coś wybrać. Bardzo duży jest tam wybór kopyt i mają moje ulubione fischuntery, chyba jako jedyny sklep w Szczecinie.
Gość feeder Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 fishunter spotkałem w wielu sklepach ... kurde w nemo kije dragona kurcze nie tak dawno jak łaziłem za kijem to żadnego dragona nie widziałem .. same jaoxny yad cormoran konger mikado shimano itd ... ale dragonów żadnych ... hmm ta gum mają tam naprawdę dużo jak i błystek wachadłówek FantasySpirit tylko uważaj bo ja tam zawsze zostawiam więcej niż zamierzam
martines Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 feeder, no widzisz a ja dopiero fishuntery spotkałem tam no i fakt trzeba uważać w tym sklepie bo portfel szybko robi się cieńszy i lżejszy
FantasySpirit Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 FantasySpirit tylko uważaj bo ja tam zawsze zostawiam więcej niż zamierzam Dzięki, Będę uważał A co sądzicie o Sklepie na Batorego?
Jacek Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 A co sądzicie o Sklepie na Batorego? Domyślam się że chodzi Ci o sklep w pobliżu placu Batorego, czyli Kleń przy ul. Partyzantów? Jeżeli tak, to o Kleniu było już dość sporo w tym temacie. Niezłe zaopatrzenie, choć oczywiście z braku miejsca nieporównywalne z Nemo, zwłaszcza co do kijów i dodatkowego ekwipunku. Sprzedawca budzi kontrowersje - jedni go lubią, innych bardzo irytuje.
FantasySpirit Napisano 3 Października 2010 Napisano 3 Października 2010 Chyba tak , chociaż teraz zwątpiłem . Wiem ,że niedaleko był Empik - no i kilka minut drogi do Galaxy . No skoro w Wędkarzu mają Dragony to tam najpierw sie skieruje w poszukiwaniu tej wędki.
Gość grzechuce Napisano 4 Października 2010 Napisano 4 Października 2010 FantasySpirit, w nemo i kleniu tez sa Dragony ale jak na lekarstwo doslownie pare sztuk poza tym za kij np. przeplacasz od 50 do ponad 100 pln za ten sam model najwiecej wobkow maja chyba w Nemo na Wojska Polskiego. zalezy ktorych. gloogow ktorych maja reklame to jakos nie bardzo maja. sliderow salmo oraz Rapali maja duzo z innych modeli Perch, Whitefish, itd wedkarz ma wiecej. w wedkarzu jest mniej rapali ale za to konkrety. Dorado najwiecej jest w kleniu
martines Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 jeżeli mogę coś dodać na temat sklepu Kleń to wczoraj byłem tam po raz trzeci i ostatni. Ten sprzedawca jest tak irytujący, że aż nie do zniesienia. Wczoraj wszedłem z myślą kupna kija Team Dragon ale niestety nie miał go u siebie. Za mną wszedł jakiś gość po wędkę i kołowrotek na morze za małą kasę. Nie muszę chyba opowiadać co się działo. Ja dostałem kija do pomacania zupełnie innego ale o podobnym wyrzucie ( chciałem sprawdzić mniej więcej jak on wygląda ) i zostałem olany. Staruch nadskakiwał temu gościowi a na mnie tylko burczał. Jak się spytałem czy jest w stanie sprowadzić tego dragona co chcę i za jakie pieniądze to stwierdził, że już jest za późno i nie dowie się o cenę ( godzina była ok 16:30 ) Dodatkowo powiedział że to są badziewne kije i kruche i ma porządny kij oczywiście za 900 zł ( amerykański jak to on nazwał ) wciska mi go już po raz trzeci. Ja mu na to że jak bym chciał taki drogi kij to bym kupił HM80 a on na to że na pewno nie za takie pieniądze i że dużo drożej. Wszystkie kończyny mi już opadają do tego gościa i nie mam ochoty już go więcej oglądać. A teraz bardziej optymistycznie. Sklep wędkarz. Zanim go znalazłem to najpierw objechałem samochodem całe Krzywoustego w obie strony po czym zaparkowałem na parkingu i w dalsze poszukiwania udałem się na pieszo. W końcu odnalazłem ten słynny sklep i po wejściu do środka przeżyłem szok. Sprzętu mnóstwo i to dobrej jakości. Chyba najlepiej zaopatrzony sklep w Szczecinie. Obsługa pierwsza klasa no i najważniejsze frontem do klienta a nie jak "dupą" w kleniu. Pogadaliśmy trochę, oczywiście kijaszka nie było na miejscu ale cena została natychmiast sprawdzona. Po marudziłem dość sporo ok 1H i kija nie zamówiłem Zakupiłem tylko kilka gumek i kilka główek jigowych. Dzisiaj wróciłem ponownie do wędkarza i zamówiłem zupełnie inny kij niż wczoraj miałem zamiar. Sprzedawca a zarazem właściciel sklepu pan Marek o godzinie 17-tej bez problemu sprawdził cenę tego kijka i od razu zamówił dla mnie. Domówił do paczki zamawianej dzisiaj rano, na szczęście jeszcze jej nie spakowali i kijek dojedzie we czwartek. Podałem dwa przykłady podejścia sprzedawcy do klienta a wnioski możecie sobie sami wysunąć
wcizmowski Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 hej, ja tylko napiszę, że jeśli chodzi o Gdynię : to polecam sklep REX (ul. Batorego 23) towaru sporo i o rybach można porozmawiać.
Jacek Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 No, to może pan z Wędkarza czyta haczyka i wziął sobie do serca krytykę, której sporo było też w tym temacie, hehe. Nie byłem tam od prawie dwóch lat, wkurzony jego zachowaniem, ale może czas odsunąć na bok uprzedzenia i przekonać się czy coś się zmieniło... Pan z Klenia jest specyficzny, to prawda, ale można się przyzwyczaić. Zdarzało mi się z nim przyjemnie porozmawiać. Trzeba tylko dobrze wiedzieć, czego się chce. Irytuje mnie tylko upominanie się o paragon.
FantasySpirit Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 martines, Oglądałes może Dragony? Nie wiesz czy jest na stanie Mystery XT Turbo Spinn , bądz TEAM DRAGON SILVER EDITION - SPINN 2,70m / 14-35g? No i może wie może ktoś od której w soboty otwierany jest Wędkarz ?
martines Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 martines, Oglądałes może Dragony? Nie wiesz czy jest na stanie Mystery XT Turbo Spinn Z tego co pamiętam to w wędkarzu jest a jak nie było to we czwartek najprawdopodobniej pojawi się z nową dostawą TEAM DRAGON SILVER EDITION - SPINN 2,70m / 14-35g? Ten kij jest w kleniu i właśnie go macałem, cena bandycka 369 zł wręcz z kosmosu nie polecam
FantasySpirit Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Z tego co pamiętam to w wędkarzu jest a jak nie było to we czwartek najprawdopodobniej pojawi się z nową dostawą A kiedy jest nowa dostawa? Ten kij jest w kleniu i właśnie go macałem, cena bandycka 369 zł wręcz z kosmosu nie polecam O rany , na internecie z spinn.pl można zamówić widzę przecenioną z 275 na 215. Wędkarz jest otwarty w soboty od 9-14 ?
martines Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 martines napisał/a: Z tego co pamiętam to w wędkarzu jest a jak nie było to we czwartek najprawdopodobniej pojawi się z nową dostawą A kiedy jest nowa dostawa? Czytaj uważnie i ze zrozumieniem we czwartek Wędkarz jest otwarty w soboty od 9-14 ? Niestety tego nie wiem
FantasySpirit Napisano 12 Października 2010 Napisano 12 Października 2010 Dziękuje. Fakt , przepraszam ,źle przeczytałem.
Gość grzechuce Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 wcizmowski, nie to wojewodztwo kolego Wędkarz jest otwarty w soboty od 9-14 ?Niestety tego nie wiem raczej tak Ten kij jest w kleniu i właśnie go macałem, cena bandycka 369 zł wręcz z kosmosu nie tylko tego kijka sporo modeli zwlaszcza tych lepszych dragonow jest o ponad 100 drozszych niz gdziekolwiek indziej. czym to spowodowane? nie mam pojecia. do tego irytujace zachowanie jakby klient byl kara lub przymusem. swoja droga szukalem ostatnio na szybkiego kija Shimano o cw H i okazalo sie ze najlepsza cene w szczecinie mial Wedkarz. kijek ma juz wypad zaliczony
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.