Gość naleśnik27 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 FantasySpirit, na allegro dostaniesz go za 180 z dostawa do domu ?!
Gość naleśnik27 Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 FantasySpirit, przepraszam ten kij to jest team dragon silver edition ale 2.60 i wyrzut 14-35 i kosztuje 179 zł z dostawa 197 bodajże ?!
martines Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 nie tylko tego kijka sporo modeli zwlaszcza tych lepszych dragonow jest o ponad 100 drozszych niz gdziekolwiek indziej. czym to spowodowane? nie mam pojecia. a ja wiem dla czego tak jest. Sprzedawca "stary dziad" myśli, że wszyscy co do niego przychodzą to idioci którzy nie mają internetu i nie znają drogi do innego sklepu. Dla tego ceny ma takie a nie inne. Po prostu jest to naciągacz i tyle a do tego klienta traktuje jak kompletnego głupka któremu można wszystko wcisnąć i za każdym razem próbuje udowodnić, że to on ma rację. Podczas każdej rozmowy z tym dziadem padało stwierdzenie, że jak chcę taki kij to nie w tym przedziale cenowym i taka wędka musi kosztować minimum 1000 zł ale ma on bardzo dobry amerykański kij za 900 zł. Masakra
Gość bifa Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 ma on bardzo dobry amerykański kij za 900 zł. a co on ? lamiglasy sprzedaje???
martines Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 ma on bardzo dobry amerykański kij za 900 zł. a co on ? lamiglasy sprzedaje??? Nie wiem, nie oglądałem bo nie byłem tym sprzętem zainteresowany
Gość grzechuce Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 bifa, kiedys pokazal mi st. croixa ktorego wciska gdy ktos zapyta o sprzet powyzej 400 pln albo szuka czegos bardziej wyszukanego. ale po tym jak zaczal kopac w wedkach i wyjal go z tego stosu to nie wiem czy znajdzie sie odwazny majac na uwadze ceny rynkowe i to ze st. croixy sa tez w nemo
Gość bifa Napisano 13 Października 2010 Napisano 13 Października 2010 grzechuce,a nie wiesz czy ktos w szczecinie ma lamiglasy (xmg 50 lub indian river) albo g.loomisy?swoja droga to dziwne ze w nemo maja st.croix bo z tego co wiem od producentow tych marek ,ze jesli chce sie od nich kupic na sklep to trzeba po 1 sztuce z kazdego modelu .to wychodzi kolo 100szt.watpie ,zeby nemo tyle mialo.no chyba ze sprowadzaja z usa na wlasna reke i ze sklepow. ale i tak wpadne tam obstukac te croixy...
Gość pyramidhead Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Czy ktoś wie gdzie można naprawić kołowrotek w Szczecinie??? Blokada obrotów wstecznych nie zaskakuje zawsze odrazu... nie chce sam kombinować bo skończy sie tragicznie
mvp1984 Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 Ja naprawiłem sprężynę w kołowrotku w sklepie wędkarskim na rynku na Pogodnie. Kosztowało mnie to 10pln i odebrałem młynek następnego dnia.
Gość pyramidhead Napisano 18 Października 2010 Napisano 18 Października 2010 O super jutro tam podjadę w takim razie. Dziękuję!
luk1234 Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Witam. Gdzie w Szczecinie zakupie haczyki do dropa NA SZTUKI? Jako, ze dopiero zaczynam przygode z dropem chce kupic po kilka sztuk roznych rozmiarow do wyprobowania.
luk1234 Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 Eh, a bardziej w centrum? Na pewno nie ma u Prezesa na Turzynie Jak ostatnio patrzyłem to mieli tylko paczkowane i to chyba tylko jeden rozmiar A nie chce mi sie latac po sklepach bo we wtorek z rana chce kupic i od razu pojechac porzucac.
Gość feeder Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 w Nemo masz paki cormorana po 10 sztuk za 9 coś .... mają równierz Jaxona tańsze po 5 sztuk w paczce tylko ich nie polecam .... jesli chodzi o haki cormorana mam nadzieję że zrobili dostawę bo o ile pamiętam mieli tylko dwa rozmiary dla każdego modelu a było ich aż dw ... mają też mustady ale nie wiem w jakiej cenie ... gamaki są dobre ... mustada mają te z obważnikiem ... tylko nie widzę zastosowania do dropa albo tylko tak mi się wydaję
luk1234 Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 No to chyba czeka mnie podróż właśnie tam
Gość feeder Napisano 29 Października 2010 Napisano 29 Października 2010 powiem że jesl chodzi o akcesoria i przynęty do dropa to tylko w nemo kupuje .... mają tego dużo a i przynęty nie mają takich cen kosmicznych jak gdzie indziej
ziuta Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Jak już będziesz w Nemo to spójrz na paczkowane OWNER-y PIN HOOK model 50922, równie dobre a tańsze od tych z przeznaczeniem do drop-shota.
Gość feeder Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 dobrze Ziuta mówi do dropa nie koniecznie muszą być haczyki wyłącznie o tym przeznaczeniu no ale haki ofsetowe też musisz jednak mieć do zbrojenia rybek i wormów .... zauważyłem że na wormy zbrojone zwykłym haczykiem było mniej brań i więcej pustych ... szczególnie tyczy się tych długich ale jest na to sposób... poprostu przebijasz worma w środkowej części za bok lub grzbiet .... jeżeli wiesz że w łowisku jest duży okoń to możesz go przebić za koniec obojętnie z której strony ... duzy okoń nie będzie miał problemu z zassaniem przynęty aż po sam haczyk ... co do zbrojenia rybek to jednak na ofsetach miałem najlepsze wyniki ... rybka uzbrojona na ofsecie jest bardziej atrakcyjna i lepiej pracuje niż zbrojona prostym hakiem .... do połowu szczupaka polecam haki do dropa które wyglądają tak że są podobne do ofseta ale mają dwa oczka jedno do wiązania górne a drugie do przepuszczenia żyłki ... haki te sosuję do robienia zestawów ze stalką i zbroję nimi przeważnie większe gumy ... znalazłem ten patent na necie bo co miałem szczupala to mi ciął zestaw ... a mówią że szczupak na dropa zacina się za koniuszek pyska tak samo jak piszą że na dropa jak masz branie to czekasz 3 sekundy i tniesz hahaha robiłem tak i nie wiem co za geniusz tak radził ogólnie jesli chodzi o dropa to masz dużo tego na stronach niemieckich ... a jak będziesz w Nemo i jakbyś mógł to zobacz jakie mają haki i napisz mi bo muszę zakupić kilka ... i jak możesz spytaj się czy mają ciężarki do dropa i w jakiej gramaturze i po ile
artech Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Panowie, trochę zbaczacie z tematu
Gość feeder Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 sorka ale chciałem troche lukowi przybliżyć moje spostrzeżenia co do haków do dropa
luk1234 Napisano 30 Października 2010 Napisano 30 Października 2010 Dzięki za odpowiedzi Żeby nie było, że nie wnosze nic merytorycznego do dyskusji, to niedawno kupowałem kilka gum i główek na Turzynie na straganie i powiem, że ceny atrakcyjne całkiem, jak marudziłem, ze drogo to był rabaty Stoisko umiejscowione jest zaraz przy wjeżdzie na Turzyn wjeżdzając od strony akademika "Kordecki". Przykładowo kupiłem kopyta Manss'a 8 cm za 2.5 to chyba dobra cena
rybosz Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 Polecić mogę sklep w Stargardzie Szczecińskim, to jest w TESCO przy wyjeździe na Szczecin. Mają tam też zoologiczny. Porządny sklep, dobre zakupy zawsze robię.
rafaZST Napisano 7 Lutego 2011 Napisano 7 Lutego 2011 nie wiem czy taki porzadny (jak dla mnie) hehe. jest bardzo drogi do reszty naszych sklepow
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.