madi Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Madi nie koniecznie,masz własna firme łapie cie zas słowo Nie bardzo rozumiem Dziś zakręcona jestem i jakoś mi zimno, mogę nie łapać Jakie piwo jest najlepsze na grzańca, gorzkie, które możemy wzbogacić np. miodem, czy słodkie jak Warka Strong, albo typowo mocne? Macie jakieś patenty na dobrego grzańca na zimowe wieczory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Jakie piwo jest najlepsze na grzańca, gorzkie, które możemy wzbogacić np. miodem, czy słodkie jak Warka Strong, albo typowo mocne? Macie jakieś patenty na dobrego grzańca na zimowe wieczory? polecam dębowe mocne..... moim zdaniem jak dodasz miód i goździki i przyprawę korzenną to nic lepszego na zimowy katarek nie znajdziesz.... polecam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stu6-60 Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 Macie jakieś patenty na dobrego grzańca na zimowe wieczory? To w prawdzie nie piwo ale moja malzonke rozgrzewa "do bialosci" . Jedna miarka soku pomaranczowego, taka sama soku z ananasa.Stolowa lyzka Malibu(kokos)-tylko dla zapachu.Stolowa lyzka Campari-tylko dla koloru.Calosc dopelniamy Rumem Bacardi.Pomimo "niewinnych"skladnikow dwa drinki powinny Cie rozgrzac .Pozdro-Radek. P.S.Maja jeszcze te przewage(nad piwem) ze nie biegasz noca do wc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madi Napisano 28 Października 2007 Share Napisano 28 Października 2007 polecam dębowe mocne..... moim zdaniem jak dodasz miód i goździki i przyprawę korzenną to nic lepszego na zimowy katarek nie znajdziesz.... Dobrze, że zima już blisko.... Ale przeprawa korzenna jest naprawdę niedoceniona To w prawdzie nie piwo ale moja malzonke rozgrzewa "do bialosci" . P.S.Maja jeszcze te przewage(nad piwem) ze nie biegasz noca do wc No to rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Dlamnie grzaniec to tylko na chorobe. Ochydne jest grzane piwo. Ale proponuje cos takiego nalac goracej wody do wanny. w lodówce dwa piwa schłodzone. Przenosimy do łazienki, siedzac w wannie zaczynamy sobie pociagac. Po 5 minutach czujemy ze pot zalewa oczy, samo zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bboobb Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Ochydne jest grzane piwo. Zgadzam się całkowicie, też go nie lubię. Dla mnie piwo musi mieć odpowiednią temperaturę - musi być zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaross Napisano 11 Listopada 2007 Share Napisano 11 Listopada 2007 Zgadzam się całkowicie, też go nie lubię. Dla mnie piwo musi mieć odpowiednią temperaturę - musi być zimne. I ja sie do tego przykładam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galuch Napisano 12 Listopada 2007 Share Napisano 12 Listopada 2007 I ja sie do tego przykładam A ja nie:P Nie ma to jak dobre grzane piwko z korzonkami jak 4litery na śniegu zmarzną LATO - ZIMNE ZIMA - ZIMNE (lub GORĄCE) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds-fan Napisano 13 Listopada 2007 Share Napisano 13 Listopada 2007 A ja nie:P Nie ma to jak dobre grzane piwko z korzonkami jak 4litery na śniegu zmarzną Jak d....a w zimie zmarznie to najlepsze jest grzane winko korzenne!!lub herbata z prądem (właściwie prąd z herbatą) Piwo musi być zimne!! Ne ma nic gorszego niż ciepłe piwo i zimne kobiety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słowik Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Myślę,że jest to teraz temat na czasie Święta Co do piwa to osobiście smakuje mi warka. :razz:Chciaż te upodobania się zmieniają. Odnośnie piwa w Polsce to mam wrazenie,że każda nowo wyprodukowana partia piwa ma inny smak.Pozdrawiam. P jestem za Na rybach unikam alkoholu Nie ma sensu pic i wedkowac (nauczyla mnie tego kiedys jedna madra osoba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielony Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Nie mam swojego numeru jeden jezeli chodzi o browarek natomiast do czołówki naleza m.in leszek wareczka i zywiec oczywiscie schlodzone i tylko ze szklanej butelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słowik Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 Zgadzam się Zielony jeżeli piwo to tylko schłodzone i tylko z butelki nie lubię piwa grzanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bogdan39 Napisano 5 Lutego 2008 Share Napisano 5 Lutego 2008 Mówicie panowie schłodzone z butelki. A dlamnie kufelek zmrozony w lodówcenie w zamrazalniku grube szkło taka halba z rączka i do tego piweczko lech albo żywiec jeju gdy bardzo grzeje to niema nic lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patbaj Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Do moich ulubionych należą czerwona warka, wrocławski piast, tyskie i żubr. Prawie zawsze piję je schłodzone - nie zmrożone, bo aromat się minimalizuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 warka tylko z piwiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 warka tylko z piwiarniChyba z "beczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Hmm co do piwa to konsumuje często ...bo je BARDZO lubię Teraz właśnie popijam moje ulubione Dębowe,kiedy mam ochotę na smak a nie moc to jest to Leszek zielony,czasem Żuberek,a z bardziej egzotycznych to Brok Sambor,który obecnie nazywa się chyba Export.Całkowity kosmos to jak dla mnie Amsterdam Navigator i jego ponad 11koni.Po wypiciu kilku takich włącza się ładna nawigacja P.S.Lubię swoja pracę gdzie można wypić nawet ostro z brygadami bo żaden bhp,hse,operator,supervizor czy kierownik do spraw nieistotnych nic nam nie zrobią bo praca jest ciężka i nie znajdą nikogo na nasze miejsce więc nawet nie próbują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 z bardziej egzotycznych to Brok Sambor,który obecnie nazywa się chyba Export. kolego chomik, póki sambor był samborem (a że mieszkałem w byłym koszalińskim województwie to było dostępne) był jednym z browarków jakie naprawdę lubiłem... ale odkąd zrobili wersję export cóż... pić się tego nie da całkowity kosmos to jak dla mnie Amsterdam Navigator i jego ponad 11koni. wszystko powyżej 8 karatów to już nie piwo... "trąci" spirytem i jak dla mnie kłóci się z ideą picia piwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chomik Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Twoje zdanie-rzecz święta.Pozwól je wyrazić innym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sinus Napisano 9 Lutego 2008 Share Napisano 9 Lutego 2008 Twoje zdanie-rzecz święta.Pozwól je wyrazić innym... ależ ja nikomu niczego nie zabrniam, nie każę ci również zmienić twojej opini.. podałem swoje subiektywne spojżenie na poruszony przez ciebie temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adas Napisano 10 Lutego 2008 Share Napisano 10 Lutego 2008 warka tylko z piwiarniChyba z "beczki" a beczka jest w piwiarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retro Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Mi najbardziej podchodzi Lech i ewentualnie Heineken, poza tym regionalny Leżajsk. Z ciekawych piw piłem Bass i White Shield (angielskie specyfiki) i piwo produkowane i bezpośrednio sprzedawane w barze CK Browar w Krakowie (najlepsze ciemne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daTeo00 Napisano 25 Lipca 2008 Share Napisano 25 Lipca 2008 Wszystko co dobre, wyraziste smaku i tłuczące, ponad to lubię piwa gorzkie, żadnej tam Warki Strong czy innych wynalazków.. Ulubione: Okocim Mocne, Okocim Palone, Okocim Zagłoba, Dębowe Mocne, może być Carlsberg może być Żubr, a już najbardziej może być piwko FRATER, ale też dość ciężko jeszcze ze znalezieniem tego piwka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 ja Tatra, nasza lubelska Perła no i może być leszek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
retro Napisano 26 Lipca 2008 Share Napisano 26 Lipca 2008 No Perełka chmielowa jest pyszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi