Skocz do zawartości
Dragon

Targi Sprzętu Wędkarskiego NA RYBY 2008

artech

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 304
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
P.s Robal jeszcze idzie nie wiem o której ale idzie ;p

Nie idę tylko jadę tramwajem lub autobusem :lol:

Mam kursy od okolo 10 do 13 w sobote targi są do 17, w niedziele do 16. W sobotę przybede okolo 14-15. Bedziecie jeszcze?

Napisano
Tomek, a nie dasz rady dłużej?

Następna opcja to wyjazd o 20.34 i o 3 rano w domu. Nie mówię, że taka opcja odpada, ale poczekajmy aż ustalimy coś odnośnie planu działania, bo jak się okaże, że wszyscy się zwiną o 16 to nie będę siedział jak dudek w poznaniu do wieczora :wink:

Napisano

Wszystko zalezy co i jak ale planujemy wyjechac z plocka o 6-7 w niedziele w sobote raczej nie da rady bo kumpel bedzie mial wielki bol glowy :)

Napisano

witam!

jeszcze z P-nie ustalłem godziny wyjazdu ale myśle ze godzina 9-9.30 będziemy!!!

bo jak się okaże, że wszyscy się zwiną o 16 to nie będę siedział jak dudek w poznaniu do wieczora

ja zostaje do niedzieli w poznaniu :mrgreen:

Napisano
Myślę, że z Wrocławiakami spotkamy się w pociągu o 8.25
Mówisz o tym co ma odjazd z Wrocław Główny 8-35nr poci.48101 :?: ,bo jest jeszcze o 8-15 więc pytam
Napisano
Ja tu osobiście nic nie widzę

fakt :???:

Ja będę we Wrocławiu 7:18
Jak poczekasz godzinkę to pojedziemy razem :cool:
Napisano
Ja będę we Wrocławiu 7:18
Jak poczekasz godzinkę to pojedziemy razem :cool:

No to czuję się zaproszona :mrgreen:

Napisano

Kochani ja mam jeszcze jedno głupie pytanie :oops:

Ostatni raz jechałam pociągiem jakieś 15 lat temu, więc wybaczcie.

Otóż cena wg strony z rozkładami z Kłodzka do Pozka (przesiadka we Wrocku) wynosi 25 zeta.

Bilet z Wrocka do Poznania 34 zeta..... zajrzałam z ciekawości (to samo połączenie).

Teraz jak ja mam to rozumieć, że im dalej tym bilet tańszy?

Zgłupiałam, teraz tylko patent polega na tym, żebym nie została gdzieś sama bez kasy na trasie :roll:

Napisano
Bilet z Wrocka do Poznania 34 zeta..... zajrzałam z ciekawości (to samo połączenie).

A jaką date wstawiłaś podczas przeglądania?zwykły dzień roboczy czy wekendowy ,bo istnieją bilety wekendowe ,ale zaraz sprawdze aby gafy nie walnąć.

Sprawdziłem faktycznie mi też pokazuje 34pln ,ale to nie jest cena biletu wekendowego ,tylko normalna.W zeszłym roku płaciłem coś około 17pln.do Poznania.

Napisano

Hmmm data jest targowa. Już się naumiałam. Tylko teraz tak: nawet jeżeli przesiądę się do pośpiesznego we Wrocku, to wg ichnych wyliczeń taniej się wychodzi kupując bilet w Kłodzku, niż jadąc najpierw do Wrocka z jednym biletem, a potem do Pozka z drugim kupionym we Wrocku. Trochę zamotane.

Nie kumam i tyle. Ale to chyba na to wychodzi, mam tylko nadzieję, że cena obowiązuje na całej trasie.

zadzwoń na informację i się zapytaj najlepsze rozwiązanie :)

Muszę dopaść jakiś numer stacjonarny na informację, wszystkie są czterocyfrowe....

Na PKS się dodzwonię z komórki, ale na PKP już nie :sad:

Napisano

A w sumie co Cię obchodzi - będziesz mieć tańszy bilet wystawiony przez PKP - to mogą się ugryźć...

Tylko wszystko zależy od tego czy nie ma błędu w cenie na stronie... i czy to nie jest np. 52 zeta...

Napisano
Trochę zamotane.
Bo sama ,trochę motasz , :mrgreen: kup bilet w Kłodzku do Poznania z tym ze zaznacz że od Wrocka jedziesz pośpiechem i proste a najlepiej kup od razu bilet powrotny ,bilet masz ważny całą dobe ,To gdzie cię szukać w sobotę. :???::cool:
Napisano
Trochę zamotane.
Bo sama ,trochę motasz , :mrgreen:

Tak wiem, bo ja już zapomniałam ja pociąg wygląda :lol::lol::lol:

kup bilet w Kłodzku do Poznania z tym ze zaznacz że od Wrocka jedziesz pośpiechem i proste a najlepiej kup od razu bilet powrotny ,bilet masz ważny całą dobe

No proste tak zrobię, tylko muszę się dowiedzieć ile mnie to wyjdzie, jutro będę dzwonić z budki.

To gdzie cię szukać w sobotę. :???::cool:

Na dworcu :lol: tylko nie wiem na którym, na Głównym czy na innym jakimś, gdzie mańku masz bliżej?

Napisano
tylko nie wiem na którym, na Głównym czy na innym jakimś
Nie stety pośpiech nie zatrzymuje się na tych innych ,więc będziem się szukać w sobote,ale damy rade.Tomek[prośba] proszę mi zająć przedział dla palących :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Napisano

Czyli mam rozumieć, na Głównym?

Do mnie trzeba jak krowie na rowie, w dodatku jestem chora, na lekach by w sobotę być "dysponowana" :twisted:

Napisano

to napiszcie mi jeszcze o której mam być na dworcu coby was powitać....

i fajnie by było się jakoś zdzwonić (jak co to na priv) - bo nie wiem czy was rozpoznam- chyba że będziecie wysiadać w haczykowych czapeczkach :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.