bartek640 Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 wczoraj byłem na rybkach i ..... totalna porażka ................... 2 płotki takie cherlawe ..... nic u mnie nie bierze
Supersobi Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 przez te trzy dni złapaliśmy łącznie 34 szczupłe i kilkanaście okoni szkoda tylko że nie zrobiliście żadnego zdjęcia skoro tak brały ... dlaczego ???
Lary Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Mały wypad nad wodę z rodzinką pozwolił na dwugodzinne biczowanie wody za okoniem i szczupakim, niestety rybki nie chciały współpracować. Jeden okonoik 8cm i już.
Gość wobler129 Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Dziś nic nie złowiłem - zanęciłem starą miejscówkę i poszedłem testować nową miejscówkę
wojtek chudak Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 szkoda tylko że nie zrobiliście żadnego zdjęcia skoro tak brały ... dlaczego ??? zrobiliśmy tylko zdjęcia tej czterokilówce. Jutro poprosze kolege Wojtka aby mi je przesłał i wkleje.
Supersobi Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Dziś nic nie złowiłem - zanęciłem starą miejscówkę i poszedłem testować nową miejscówkę _________________ Wobler129 a co cię tak długi czas na haczyku nie było?? Zaginąłes na rybach czy jak??
Lesio Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Dwa dni nęcenia i pierwsza w sezonie zasiadka na białą rybę zaliczona: Wzdręga 25cm Lin 40cm/1kg
hexman Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Lesio, widze ze znowu zmieniłeś repertuar Były garbusy, węgorze, a teraz pora na liny widzę Gratuluje! Tytuł wędkarza haczyka jest Twój
tomek1 Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Lesio, widze ze znowu zmieniłeś repertuar Po tym poznać wędkarza uniwersalnego
Gość wobler129 Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Supersobi od paru dni zaglądam już regularnie Dziś nocka
chomik Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Dziś nocka Ja już mam chyba z 10 nocek za sobą w tym wczoraj i przedwczoraj na różnych zbiornikach i wielkie ECHOoo
Damianxtx Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Dziś złowiłem 4 liny takie około 30 cm zdjęcie wkleję w późniejszym czasie bo chwilowo nie posiadam kabla.
Robert_R Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Wczoraj rozmawiałem ze znajomym, który opowiedział mi sposób łowienia sumów pewnego starszego jegomościa. Ludzie zakładają na hak różne przynęty ale o tej nigdy nie słyszałem Ten owy starszy pan zakłada na hak a raczej jakoś montuje zdechłego kurczaka z fermy kur. Kurczak jest w piórach i najczęściej już śmierdzi. Ciężar takiego kurczaka dochodzi nawet do pół kilo i co najlepsze w tym wszystkim ma na to brania suma. Przechwalał się że złowił kilka ładnych sztuk po ok 5kg.
maniek Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Przechwalał się że złowił kilka ładnych sztuk po ok 5kgTo raczej nazwał bym "dzidziusiem"chyba że się pomyliłeś i nie dopisałeś zera ,tam gdzie sumy są przyzwyczajone do "drobiu" nie uświadczysz żadnej kaczki na wodzie i jedną z lepszych przynęt są właśnie młode kaczki ,oczywiście nie żywe .
Endrju Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Dzisiaj złapałem pierwsze karpie- zarazem moje pierwsze "grube ryby". Oba wzięły na pęczek białych z DSa. 40 cm 37 cm A taki los je spotkał po zdjęciach : Ale jestem uhahany
chomik Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Dzisiaj poszedłem nad rzekę z nastawieniem na okonia więc założyłem 3cm.twisterka i po kilku rzutach siedzi ładny szczupak ale wiedziałem że mam nikłe szanse na wyholowanie go na tego paprocha i tak się stało-pod samymi nogami się wypiął a miał 55-60cm.Jak to Polak-mądry po szkodzie założyłem obrotówkę i kawałek dalej skusiły się na nią 2 jazie-jeden ok.25cm.i drugi ok 35cm.Oprócz tego kilka okonków także coś sie działo
macias Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Lesio, widze ze znowu zmieniłeś repertuar Były garbusy, węgorze, a teraz pora na liny widzę U mnie też się ciągle coś zmienia. Było tak se, było ciulowo, a ostatnio jest .......
hexman Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Było tak se, było ciulowo, a ostatnio jest ....... Ino pozazdrościć Ja czekam na kilka dni deszczu, żeby zapora popuściła trochę "kurka" bo na wiśle ryba się skończyła, i potrzebna by była ingerencja siły wyższej (deszczu), aby coś się poprawiło, bo na wiśle w miejscach gdzie zawsze łowiłem jest teraz 50-80 cm wody Tak więc na razie pozostaje taniec deszczu, może pomoże . Ktos się przyłączy? Może Tomek albo bboobb Gratuluję tym którzy połowili! A ile to maleństwo waży Myślę, że nawet więcej niż 5kg
trini Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Gratuluje! Tytuł wędkarza haczyka jest Twój No nie wiem, a Tomek1? Tylko kurczę mało fotek wstawia, a takie karasie łowił w maju, że uch A jego wiosenne okonie? A zeszłoroczne osiągnięcia? Nie umniejszam niczego broń Boziu Lesiowi, ale do tego tytułu widzę też innych pretendentów
Lord Konrad I Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 Nie umniejszam niczego broń Boziu Lesiowi, ale do tego tytułu widzę też innych pretendentów zgadzam się, nie można przecież zbyt pochopnie oceniać Na pewno są haczykowcy, którzy się nie chwalą osiągnięciami, a podejrzewam że mają takie że hoho
galuch Napisano 3 Lipca 2008 Napisano 3 Lipca 2008 A ile to maleństwo waży Myślę, że nawet więcej niż 5kg A ja myślę że 4,5 Gratulacje dla wszystkich!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.