Skocz do zawartości
Dragon

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ide na mietusy do siebie na rzekę. Zobaczymy co z tego bedzie...

Powinieneś już tam siedzieć ze 4 godziny :mrgreen: a nie pisać na kompie .

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Przynęta była rosówka ale lipa. Brania słabe a i ryby nie te co chcialem;/ Jakas brzanka,certa i kleń. To wszystko...ide spac :)

Napisano

kleń 0

jaź 0

okoń 1

boleń 4 :mrgreen: dzisiaj pierwsze bolenie w życiu dwa kolo 30 cm jeden 41 cm i największy na zdjęciu 48 cm, na 3,5cm Kenarta w kolorze sandaczyka. NAstawiałem się na jazika i klenia atu taki prezent.

Oczywiście C&R

img0123ut6.th.jpgthpix.gif

Napisano

Dzisiaj w Świnoujściu zero również, liczylem na sandacza na gumy a nawet brania, w rezultacie 2 okonie na paprochy czyli też beznadzieja.

Napisano

Michcio, a gdzie byles??

chodzisz czasem na skalki??? sa tam jakies rybki?

jak przyjade do rodzicow to sie zastanawiam czy brac wedki ze soba? a jak jest w kryspinowie?

pozdrowionka

Napisano

dzisiaj krotki wypadzik ze spinem. wynik? hmm okonie, ktore na zywca byly by za male :shock: , do tego 2 w okolicach 20cm. i to wszystko :wink: . Ryb jak na lekarstwo, ale liczy się wypoczynek, a ten sie udał ;)

Napisano

Mi sie zdaje że to Skawinka była . Poznaje po tym drzewie - znajomie wygląda ta miejscówka :roll::wink:

Napisano

Kostek88 za sandałem w szcz teraz dawaj pod most długi ;) Ile razy bylem nie zdazylo sie ani razu zebym nie mial chociaz brań :)

Napisano

Holik, rację masz, Skawinka jeżeli znasz to miejsce to dobrze, ale ja nie powiem gdzie to dokładnie :razz: Jutro zamierzam pobić mój rekord Bolesława.

Napisano

Hmm ... :wink: zadam tylko jedno pytanie . Jakby patrzeć w dół z biegiem Skawinki to po prawej czy lewej stronie :!::grin:

Napisano

U mnie wczoraj krótki wypad ze spinningiem i pierwsza od wielu lat ryba na Algę :mrgreen: Czasem dobrze wrócić do starych rozwiązań. :lol:

Przy kolejnym rzucie, niedaleko brzegu chybiony atak szczupaka. Szybki rzut 5 metrów za to miejsce i tym razem na moich oczach piękne uderzenie :razz: Litera "C" o której w książkach piszą :mrgreen: Po sekundzie wyskok a to wszystko dosłownie pod nogami. Łowienie szczupaków tez ma swój urok :cool:

f5d60de27513d7c5m.jpg

Napisano
za sandałem w szcz teraz dawaj pod most długi
...w te ścieki??? :???:

A poza tym co to za wędkowanie,ludzie się kręcą,auta hałasują,smród i brud . :roll:

Zero przyjemności(przynajmniej dla mnie).

Napisano
Łowienie szczupaków tez ma swój urok
Zdradziłeś sandacze :shock::???: no niech się dowiedzą :wink: .

a u mnie kolejna lekcja pokory ,wiele brań a ryby zero ,już mnie wkurzają te koguty. :evil:

Napisano

dzisiaj dla odmiany odległościówka i spławiczek na prywatnym stawie trzy karpiki około kilogramowe kilka karasi trzydziestaków i wzdregi kilka ponad 30 cm.... jutro jednak znowu spin i kolejna nadzieja na życiówke sandacza :cool:

Napisano
luk1234 napisał/a:

za sandałem w szcz teraz dawaj pod most długi

...w te ścieki??? :???:

A poza tym co to za wędkowanie,ludzie się kręcą,auta hałasują,smród i brud . :roll:

Zero przyjemności(przynajmniej dla mnie).

Dokładnie wole pójść w miejsce gdzie poćwierkają ptaki jakiś dzik przebiegnie drogę i nic nie złapać niż łapać dużo w miejscu gdzie ludzi jak na targu i to co płynie tym korytem ciężko nazwać wodą.

Napisano

ja dzis nad wisełką duzo okonków, bolonków i szczupaczek wszystko wporzo tylko na koncu zepsół mi caly dzien widok kłusoli wyciągających sieci, wytargali cały wór nie wiem moze 80 kg ryby i jeszcze pytają sie mnie perfidnie jak polowy :evil: skandal w biały dzień :cry:

Napisano
Zdradziłeś sandacze :shock::???: no niech się dowiedzą

Chwilowo :twisted: Ileż można kochać miłością nieodwzajemnioną :?::mrgreen::lol: A poważnie to lubię jesienią chwycić za spina :wink:

Napisano

Dzisiaj po cmentarzu wyskoczyłem w śluzę porzucać na 1,5 godzinki :grin: złowiłem jednego szczupaczka 40 cm na kopytko relaxa białe :grin: Mały ale cieszy bo od jakiegoś czasu wracałem o kiju :wink:

Napisano

tomek1, gdzie, kiedy, jak? :lol:

A poważnie, gdzie złowiłeś szczupaczka? Sam sie chyba jutro wybiorę z bocznym na wisłę zobaczyć, co się dzieje z większymi okoniami :wink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.