Skocz do zawartości
tokarex pontony

Jak dziś było na rybach ?

tomik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jacek, gratulacje i witam kolejnego kolegę ze Szczecina. Cieszy mnie to, że na Głębokim można jeszcze coś złowić. Często tam bywasz ?? Napisz coś o tym łowisku - tylko proszę w odpowiednim dziale i temacie :wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 9,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Wczoraj na Odrze we Wrocławiu na 4 godziny spiningowania tylko 2 okonie po ok. 20cm na 5 cm woblerka..

Napisano

Przed chwilką wróciłem z Wisły w 1,5h dwa szczupaczki koło 40cm na obrotówkę long, dziwne że żadnego okonia nie złapałem co się z nimi dzieje? :roll:

Napisano

Czesć bylem w niedziele na starorzeczu bugu[wywloka] koło łchowa.Ogulnie lipa dwa brania jedno zaciente/drugi spieprzyłem,podejrzewam sandacza.Jeden szczupaczek kilogramowy.pogoda dopisała zabardzo i może dlatego tak slobo :mad:

Napisano

Wybraliśmy sie na szczupaka, a przyłowił się miętus, dziwne.. wydawało mi się że ich nie ma u nas w Odrze..

(fotka kiepska, aparat padał)

cd6fdb6f8872bcba.jpg

Napisano
wydawało mi się że ich nie ma u nas w Odrze..
Jakieś 7 lat widziałem kilkanaście miętusów przy brzegu właśnie na Odrze w Szczecinie (czaple miały darmową wyżerę bo była przyducha). :wink:

Pozdrawiam

Napisano

Spingowałem na stawie dwie godz ,paproch ,kopyta ,obrotówki ,woblerki.

Chyba zawiesze działalność wędkarska.

Edmund

Napisano
Spingowałem na stawie dwie godz

Edmund co to są dwie godziny naprzeciw wieczności :mrgreen:

Ja już nie zliczę ile nocy minęło bez efektów sandaczowych :wink: Czy one wiedzą jaką mamy datę w kalendarzu :???::lol:

Napisano
Czy one wiedzą jaką mamy datę w kalendarzu
i data datą a pogoda swoje.Dzisiaj się spociłem nad wodą.Cztery godziny spina na Odrze i tylko jedno wyjście niewymiarka pod samymi nogami i jeszcze nie trafił w gumkę :lol:
Napisano

Wojciech, raczej Cie nie bylo bo poza mna i jeszcze jednemy uzytkownikiem tego forum byli sami szarpakowcy wtedy ;) Bede jutro miedzy 11-14.

Napisano

W niedzielę 4h na Regalicy okolica Podjuchy - ok. 40 płoci,

we wtorek Inoujście - słabo 20 płotek we dwóch :) i tak dobry wynik sąsiedzi mieli po 2-3 płotki,

dzisiaj 3h na Regalicy ok 30 płoci.

Wszystkie na bata na przepływankę

Druga wędka na fileta - 0 brań przez 2 dni.

Napisano
W niedzielę 4h na Regalicy okolica Podjuchy - ok. 40 płoci...

morska weszła już na dobre :?::roll:

...Druga wędka na fileta - 0 brań przez 2 dni.

z sandałem tam na fileta słabowito ale za to byłem świadkiem ok 3-4 kilowego szczupłego na fileta z gruntu. Hol zakończony piękną świecą wysoko nad taflę wody i spięciem 5 metrów od mojego pomostu :mrgreen:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.