Papinos Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 też tak własnie widze że chyba sie zagalopowalismy wobler129 -przenosimy dyskusje do tematu wiosenny jaż i klen bo chyba taki gdzieś był a jak nie to sie założy w sposobie na rybe drapieżną
tomek1 Napisano 4 Grudnia 2006 Napisano 4 Grudnia 2006 Poniżej dzisiejsza sześćdziesiątka teścia. Więc brań nie było mimo, że Łysy pięknie świeci
piotr chorzów Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 No piekna rybeczka !!!! Ale przepraszam że pytam CZY Sandały nie powinny być brane do PARY
tomek1 Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Ale przepraszam że pytam CZY Sandały nie powinny być brane do PARY Powinny, ale jakiś kiepski ten obuwniczy
maniek Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 że Łysy pięknie świeci Tomek u mnie też ,nawet miał "tęcze"
tomek1 Napisano 5 Grudnia 2006 Napisano 5 Grudnia 2006 Tomek u mnie też ,nawet miał "tęcze" Czyli łowcy wampirów byli wczoraj na posterunku
camel77 Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 Znaczy sie rozumiem ze ryb poki co brak? bo sie zastanawiam nad wypadem moze w przyszlym tygodniu.
Papinos Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 na dorsza i sandacza CAMEL77 poczytaj sobie grudniowe wydanie wędkarskiego świata tam jest :na co w grudniu nad może itp.
tomek1 Napisano 6 Grudnia 2006 Napisano 6 Grudnia 2006 Znaczy sie rozumiem ze ryb poki co brak? bo sie zastanawiam nad wypadem moze w przyszlym tygodniu Dzisiaj 8 godzin nad wodą BEZ BRANIA Ale jechać zawsze warto
Tomaszek Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 Ja dzisiaj kilka godzin na Wiśle - To ostatni mój wypad w tym roku a przynajmniej jeden z ostatnich. Tak czy inaczej ryb pustek.
Filippos Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 No a ja wreszcie w sobotę połowię trochę.W sobotę ruszam nad mój zbiornik Osieczek za szczupłym. Baaaardzo dawno nie byłem nad wodą (chyba z miesiąc) i myślałem że już sezon skończyłem, ale nadarza się okazja i trzeba wykorzystać te pogodowe anomalia, bo dla szczupaków to jest teraz pażdziernik. Zdam relację.
andi64 Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 dziś od 10-14 na pławkach i 0, nawet pistolet nie pociągnął
piotr chorzów Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 Andi a gdzie byłeś na Pławkach A może łowisz z łodzi
andi64 Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 byłem dziś na rybaczówce i widziałem że łódki są poukładane jedna na drugiej sam zaś wgramoliłem się w spodniobuty i obeszłem od zatoki przed rybaczówką do kamieni od strony wsi tzn. Pławniowice, i zero ,przede mną też było trzech wędkarzy i to samo mówili ani puknięcia, a wczesniej byli na małym dzierżnie, znajomy dzisiaj nocke siedzi ale na małych pławkach, jutro jak pogoda dopisze to się z nim cylne i zobaczę czy coś pociągnął.
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 Dzisiejszy sandaczyk- oprócz niego echo, ryby zgupiały od tej pogody
Gość wobler129 Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 tomek1 a gdzie haczykowa czapeczka? Ja przed chwilką wróciłem z rybek. Byłem przez 1 godzinkę i totalne ZERO. Prubowałem sił z malutkimi kogucikami i także nic. Prócz kaczek i mnie nie było nikogo... pustka
Papinos Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 oprócz niego echo, ryby zgupiały od tej pogody totalne ZERO a ja jade w niedziele tradycyjnie nad Odrę lub na stare jej koryto ze spinem ,pogoda ma być to dobrze ,wżuce foty i zdam relacje
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 Popołudniowa dogrywka dużo lepsza Najpierw moje oczy ucieszył pełnołuski karpik Chwilę potem to co tygryski lubią najbardziej- piękna jazda na żywcówce i sześćdziesiątka na brzegu I specjalnie dla ciebie Wobler Haczykowa czapeczka Podsumowując dzisiaj miałem na brzegu tyle sandaczy co w ciągu całego poprzedniego miesiąca Czyżby długo oczekiwany przełom? Sandały stwierdziły- wiosna nie wiosna, ale jeść trzeba
maniek Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 Tomek ładnie sobie poczynasz ,finisz będzie udany.
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 Tomek ładnie sobie poczynasz ,finisz będzie udany Najwyższy czas na jakieś efekty bo ostatnio była taka bryndza, że aż przykro....
Gość Anonymous Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 @ Tomek1 To chyba tak dobry dzień na Zalewie Szczecińskim jedna ekipa zaliczyła z trola szczupłego 122cm 14,5 kg i parę 90 tek. John
tomek1 Napisano 8 Grudnia 2006 Napisano 8 Grudnia 2006 jedna ekipa zaliczyła z trola szczupłego 122cm 14,5 kg i parę 90 tek. O ja cię przepraszam
Gość wobler129 Napisano 9 Grudnia 2006 Napisano 9 Grudnia 2006 Zaraz ide na klenia z gruntu. Zobaczymy, czy po 2 dniach necenia będą stały Jak będą to codzień będę nęcił odpowiednimi porcjami, żeby mi naa zime nie nzikły bo nie będę miał co łowić
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.