_barti_ Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 Nad pakoskim jednak. Napisz na gg do mnie,pogadamy.
keri Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 A ja nareszcie dzisiaj spokojnie po spiningowałem: wszystkie padły na wobka widziany na zdjęciu 1. Sam zrobiłem pierwszy 64cm drugi 46cm trzeci nie mierzyłem Acha było trochę inaczej; pierwszy był ten który sie spią, w jednym z woblerów były denne kotwice i jedna pękła. I tyle widziałem szczupaka a był prawie w podbieraku taki ok 50cm Tak wiec mam tegoroczny najlepszy wynik 64cm, zobaczymy czy dojdę do 99cm
Brylu Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 u mnie wymiar 50cm więc z tego 46 nici by były a ja jeszcze musze poczekać bo poprzedłużali okresy ochronne :/ a i gratuluje połowy ładne szczupaki!!
keri Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 u mnie wymiar 50cm więc z tego 46 nici by były Co oznacza "nici"Wszystkie szczupaki pływają nadal wiec jakie nici
Brylu Napisano 31 Maja 2007 Napisano 31 Maja 2007 aha sorki myślałem że wziołeś sorki a ja bym wzioł do kolegi do stawu ale nie moge bo podnieśli wymiar
tomik Napisano 31 Maja 2007 Autor Napisano 31 Maja 2007 Od dziś temat "Jak dziś było na rybach?" w odsłonach miesięcznych. Tak, aby ciut bardziej uporządkować relacje z łowisk. W przyszłości, być może zrobimy oddzielną kategorię na forum i jeszcze bardziej szczegółowy podział, ale to w przyszłości... Jeżeli ktoś chciałby jeszcze coś dopisać w poprzednim ogólnym temacie "Jak było na rybach?" na zasadzie jak było wczoraj na rybach to jeszcze dziś będzie otwarty: http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=1183&start=2190 Tak, więc w tym temacie zapraszam do pisania już o czerwcowych wynikach. Swoją drogą może ja w końcu też coś tu napiszę
tomik Napisano 31 Maja 2007 Autor Napisano 31 Maja 2007 Od dziś temat "Jak dziś było na rybach?" w odsłonach miesięcznych. Tak, aby ciut bardziej uporządkować relacje z łowisk. W przyszłości, być może zrobimy oddzielną kategorię na forum i jeszcze bardziej szczegółowy podział, ale to w przyszłości... Zapraszam do wątku Czerwiec 2007: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3353 Jeżeli ktoś chciałby jeszcze coś dopisać w tym ogólnym temacie na zasadzie jak było wczoraj na rybach to jeszcze dziś będzie otwarty.
dudi Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 tomik, a juz myslalem ze jakas relacja ... a tu znow sprawy pozadkowe
Gość wobler129 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Gratuluję Keri i Maniek. Keriemu takiego wilkoluda a Mańkowi takiego maleństwa
ESSOX Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Maniek gratulacje . Ale coś więcej napisz . Na co złowiony ....na kukurydzę czy na kulkę .....jak kulka to jaka .....czy były inne brania ....o której godzinie wziął .....ile trwał hol ...i takie tam bajery . Zrobił rekord forum w tym roku i 3 fotki wkleił A za tą czapkę to bana mu na miesiąc przynajmniej Jak najbardziej jestem za aby podzielić temat na miesięczne okresy .
piotr chorzów Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Sezon na sandacza został otwarty Jak przystało na otwarcie sezonu zameldowałem się z kolegą na Przeczycach wieczorem 31.05 ustawianie sprzętu i oczekiwanie na magiczną godzinę 0 , iiiiiiii nadeszła - zestawy do wody pełni wiary i optymizmu czekamy na pierwsze branie iiii czekamy iiiii... czekamy iiii trzeba się zwijać do pracy. Efekt ZERO w pobliżu jeszcze 4 gości u nikogo nawet tyknięcia!!!! Otwarcie sezonu mizerne więc teraz będzie tylko LEPIEJ W czasie zwijania stanowiska ok 5 rano zaobserwowaliśmy NAJAZD na WODE wszystko co miało wiosła wypłynęło na Przeczyce ciekawe jak poszło innym.
maniek Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Za gratulacje dzięki wszystkim ,ale Zrobił rekord forum w tym roku i 3 fotki wkleiłRekord pad na forum u kogoś innego ,też zresztą amura ,niestety niewiem dlaczego nie chce pokazać innym ,ale jego dezyzja i to szanuje .Ale coś więcej napiszJuż zaspokajam ciekawości,amur wzioł na 4 ziarka kukurydzy na włosie ,na wędzisku mega feder Anakondy ,branie o godzinie 19:20 hol trwał 10min ,wszystkie ryby podbieram sam ,dziwnie malym podbierakiem .Co jeszcze dziwniejsze ,branie czulem przez skórę ,bo w momęcie brania rozplątywalem przypłon strzałowy do rakiety,a feder ustawiony byl na sztywno ,bez wolnego biegu.Nie pytajcie jak to możliwe ,bo nie wiem ,ale tak już mam z tymi braniami.Co do fotek nie widze problema. Wypuścić ,czy nie wypuścić Poszed, jak torpeda . 5 tygodni nęcenia i 1 amur ,ktoś powie że to czyste wariactwo ,a ja powiem że to właśnie wędkarstwo ,ale co tam w kolejce już stoją większe
tomek1 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 No niestety piszę tu a nie w "sandacz 2007" póki co Od rana ze spinem, ale niestety bez kontaktu z sandaczem. Ryby owszem, całkiem całkiem brały, ale nie te co trzeba i niezbyt duże I tu też śmierdziało szczupakiem No i był Tu kolejny hol http://tomek1haczyk.wrzuta.pl/film/tz12cB7Rvs/ Ogólnie niedosyt, który mam nadzieję zostanie zaspokojony dziś wieczorem
keri Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 całkiem całkiem brały,No i o to chodzi a sandałki jeszcze przyjdą Tu kolejny hol używaj podbieraka dla tych dzieciaków, po co mają sie obijać o te kamienie
tomek1 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 używaj podbieraka dla tych dzieciaków, po co mają sie obijać o te kamienie Ciężko operować wędką, kołowrotkiem, podbierakiem i aparatem na raz. Zapewniam cię że wszystkie ryby wróciły do wody w dobrej kondycji i bez draśniecia
_barti_ Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 A mi znowu nie wypaliło... 2 godziny łowienie i nawet brania nie było A na końcu zaczep i po obrotówce... 4 razy na rybach ze spiningiem i 0 brań:/ ale nie poddaje sie, na jutro przygotuje się lepiej Pozdro
david2 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Gratulacje tomek1 piękne rybki i łowisko .Chciałbym miec u siebie takie
wiesławek Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 I wreszcie nadszedł ten upragniony dzięń gdzie moglem popłynąć na ryby na Śniardwy złowiłem 3 szczupaki 50 centymetrów 60 i 65 najmniejszy wrócił do wody złowiłem je na górce podwodnej o głębokości 3 metrow przynęta to wobler Rapala Szad Rap 9 centymetrów złoty z srebrnym grzbietem zdjęć niemam ponieważ baterie mi padły.
Tomek_N Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 A mi znowu nie wypaliło... 2 godziny łowienie i nawet brania nie było A na końcu zaczep i po obrotówce... 4 razy na rybach ze spiningiem i 0 brań:/ ale nie poddaje sie, na jutro przygotuje się lepiej Pozdro U mnie przy 10 czy 11 wypadzie padl okon "terminator", wiec sie nie poddawaj Ryba na pewno bedzie, predzej czy pozniej
Bartek_902 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 dziś byłem o 19 na wisełce ze spinem do godziny 20 nic,ale po 20 na kiju zawitały 3 bolenie 43,48,53cm pierwszy wziął na obrotówke jaxon mini 1 a 2 nastepne na wahadłówke spinexa 10g ;D
bartek640 Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 dziś byłem na zapomnianej gliniance w moich terenach złapałem 3 okonki takie po 15 cm . w tym roku spiningowałem tam tylko 2 razy na pierwszym wyjeżdzie złapałem tylko 2 okonki . w tamtym roku złapałem tam 2 wymiarowe szczupaki hehe żeby było śmiesznie jednego złapałem na cięzko jak ściągałem zestaw drugiego już tradycyjnie na zywczyka
majster-gsm Napisano 1 Czerwca 2007 Napisano 1 Czerwca 2007 Ja dziś na Wiśle 1 płotka 26 cm i leszczyk 42 cm
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.