Lord Konrad I Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 troche daleko ale jak zobacze ze ktos sie wybiera z lubelszczyzny to bym się moze zabrał tez, w końcu pociągi chodzą, a więc ludziska z okolic jedzie ktoś>>??? W tym roku nie, ale w przyszłym zlot, o ile się dożyje, robimy u nas na poj. Łęczyńsko-Włodawskim(moja propozycja )
adi1122spid Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Jak bedzie na Lubelszczyznie to bedzie ciekawie i blisko... w tedy sie pomysli
roman gawlas Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 I już jestem po rozmowie z właścicielem ośrodka Sandacz i wstępnie mamy zarezerwowane 4 pokoje dwuosobowe i jedna trójka, po pierwszym lipca mam już sprecyzować dokładnie ile i jakich pokoi będziemy potrzebowali, wówczas poda mi warunki zaliczki bo taką wymaga i jak ją uregulować. Koszty pokoi kształtują się następująco: 2-jka z telewizorem i łazienką-30zł/doba 2-jka bez telewizora z lazienką-25zł/doba 3-jka bez wygód łaźnia wspólna-20zl/doba Temat pola namiotowego uciekł mi z pamięci ale powinien być,pozostałe szczegóły są kwestią dogadania się i zostawił ten temat do momentu ostatecznej decyzji co myślę że będzie miało jakiś wpływ na ustalenie konkretów (łodzie,namioty,gril,i inne). A więc jeszcze parę dni zostało dla niezdecydowanych do podjęcia właściwej decyzji. A tak na marginesie jak widzicie zbiórkę kosztów zakwaterowania bo trzeba przecież jakoś to zebrać i wpłacić zaliczkę.
trini Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 To ja biorę dwójkę bez TV, za to z łazienką. A co do wpłaty... Niech się ten pan określi do kiedy by chciał zaliczkę, i czy po 20 złotych od osoby wystarczy. Ja to tak widzę... Czyli wyjdzie zaliczkowo po cenie jednego noclegu od osoby. Myślę, że to jest uczciwe. Tylko wkurza mnie to, że tak mało osób jest zdecydowanych, bo głosować to każdy był pierwszy, a jak idzie co do czego, to lipa
trini Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 to osoby które głosowały i które się wpisały już na listę ostateczną: roman gawlas, Lary z żoną, mozambikanin, trini dodajemy jeszcze Tomka1 z Olą i Tomika z Magdą Przychówku nie liczymy jak zawsze więc jest ok. Osoby chętne na pole namiotowe: Andi, to osoby które głosowały i.. co dalej? mospin, madi, patbaj, kolat66, Czyli 10 osób jedzie, z tego prawie połowa to ogony - a reszta? - no panowie nie ociągajcie się, bo czasu brak!
roman gawlas Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Niech się ten pan określi do kiedy by chciał zaliczkę, i czy po 20 złotych od osoby wystarczy. Ja to tak widzę... Na pewno mi powie co i jak tylko czy będziemy to sami każdy z osobna wysyłać czy ktoś to zbieże i wpłaci całość. Mnie przez tydzień nie będzie, jadę do stolicy się pobawić ale jak wrócę to mam nadzieję że przybędzie jeszcze chętnych i będziemy ustalać już konkretnie, może będe miał dostęp do sieci to zajrzę do Was.
trini Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 No nie nie sami - najlepiej Romanie wpłacać do Ciebie na konto, bo jesteś najbliżej całego interesu - uważam, że jesteś osobą bardzo uczciwą i z chęcią powierzę pieniążki na zaliczkę Twojej pieczy, mam nadzieję, że reszta się ze mną zgadza? I miłej zabawy w moich okolicach Umówiłabym się z Tobą na jakieś gawędziarskie piwko, ale jestem uziemiona dziecięciem w domu, jako że dzisiaj skończyło tegoroczną edukację, z wyróżnieniem zresztą
madi Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 to osoby które głosowały i.. co dalej?mospin, madi, patbaj, kolat66, Spoko, spoko.... nie było mnie na forum 8 dni Zadeklaruję się dokładnie jak tylko się ugadam ze zmienniczką co by wolne sobie załatwić. A będę na pewno, na dzień dzisiejszy nie wiem tylko dokładnie na ile, kiedy i o której. Natomiast będę sama
trini Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Spoko, spoko.... nie było mnie na forum 8 dni Ja Cię nie śledzę, dlatego pytam Dobra, to można Madi dopisać, ino laska, żebys wiedziała prędko w miarę na ile dni Ci łóżko zapisywać
madi Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Ja Cię nie śledzę, dlatego pytam No wiem przecież Dobra, to można Madi dopisać, ino laska, żebys wiedziała prędko w miarę na ile dni Ci łóżko zapisywać Można, a nawet trzeba. Ino tylko się dogadam i dam znaka ile nocek z Wami przekimam Ciekawe tylko kogo mi dokoptujecie do pokoju, żeby tylko dzieci z tego nie było
trini Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 żeby tylko dzieci z tego nie było No zapewnić Cię mogę tylko, że gdybyś była ze mną w pokoju, to by dzieci nie było. A, że ja będę z mozambikaninem, to nie będziemy razem laska. Także... Dzieci mogom siem zdarzyć.
madi Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 żeby tylko dzieci z tego nie było No zapewnić Cię mogę tylko, że gdybyś była ze mną w pokoju, to by dzieci nie było. A, że ja będę z mozambikaninem, to nie będziemy razem laska. Także... Dzieci mogom siem zdarzyć. Nooo Spoko to ja sobie wylosuję współlokatora żeby sprawiedliwie było No chyba, że już jakiś jest chętny to proszę składać propozycje na priv, oczywiście w grę wchodzą jedynie wspólnie spędzone noce - bez podtekstów
tomek1 Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 dam znaka ile nocek z Wami przekimam Jak narzucimy taką intensywność zlotu jak ostatnio to raczej dużo tego kimania na kwaterze nie będzie W zeszłym roku podczas zlotu w łóżku przespałem nie więcej niż 10 godzin z czego większość w dzień
trini Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 W zeszłym roku podczas zlotu w łóżku przespałem nie więcej niż 10 godzin z czego większość w dzień eeeeeeeeee... to ja nie wiem co robiłeś, my się żeśmy wyspali No ale fakt, wiela tego nie yło
madi Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 dam znaka ile nocek z Wami przekimam Jak narzucimy taką intensywność zlotu jak ostatnio to raczej dużo tego kimania na kwaterze nie będzie W zeszłym roku podczas zlotu w łóżku przespałem nie więcej niż 10 godzin z czego większość w dzień Byndzie dobrze Ja tam za bardzo spać nie muszę, nocki nad wodą muszę zaliczyć, to wiadome. A najwyżej kimać będę w ciągu dnia, o ile znajdę czas
Kagiva Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 Proszę dopisać mnie Ja z żoną i synkiem.Pokój 2 osobowy może być z TV, ale niekoniecznie. Przyjazd prawdopodobnie w czwartek. Otmuchów to fajne miejsce, coprawda znam je od strony Ściborza. Pozdro dla wszystkich. Muszę jeszcze Krzysztofa1 namówić na wyjazd z rodzinką.
tomek1 Napisano 19 Czerwca 2008 Napisano 19 Czerwca 2008 to ja nie wiem co robiłeś, my się żeśmy wyspali Jak to co łowiło się a nie spało- tak jak niektórzy- w domciu lub w aucie :mrgreen:
trini Napisano 20 Czerwca 2008 Napisano 20 Czerwca 2008 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe) pokój tylko z łazienką- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go 4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' 5. Roman Gawlas 6. Andi (na pole namiotowe) 7. Madi 8. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) - pokój z łazienką i TV przyjazd 14ego dopisujemy się dalej!!!!
Kagiva Napisano 20 Czerwca 2008 Napisano 20 Czerwca 2008 Jeszcze jedna sprawa to zezwolenia wraz z rejestrem połowów. Czy ktoś podjąłby się wykupienia tych zezwoleń dla, tych którzy przyjadą 14-go wieczorem. Myślę oczywiście o sytuacji, przelewamy pieniądze na konto osoby chętnej nam pomóc. Niestety Okręg PZW Opole niema podpisanego porozumienia z Okręgiem Katowickim, a szkoda.
ketonal Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Witajcie. Powiem wam, że piękny zbiornik wybraliście na spotkanie Byłem tam na majówce dosłownie około jednego kilometra od ośrodka Sandacz, niestety nie miałem okazji zobaczyć pokoi, natomiast byłem na dyskotece która znajduje się na terenie ośrodka. Nie była to może dyskoteka w pełnym tego słowa znaczeniu, gdyż trudno wziąć kapele DISCO POLO za pełno etatowego DJ. Mimo to wszyscy świetnie się bawili Co do ryb to w trakcie mojego pobytu złowiono sporo wspaniałych leszczy , niestety moje wędki zostały w domu a to dla tego, że na Otmuchowie wolno łowić szczupaka dopiero od 01.06. a ja już tak mam, że wole spinning i . Poza wspaniałymi rybami są również cudowne widoki gór no i oczywiście całkiem niedaleko znajduje się granica z Czechami Co do opłat za wędkowanie to tu http://www.pzw.org.pl/home/mod.php?dir=wiadomosci&id_kategorii=32&file=cascade znajdziecie porozumienia waszych okręgów z okręgiem opolskim, a tu podaje adres do sklepu wędkarskiego w którym na miejscu można wykupić „zezwolenie na łowienie” MAR-SPIN Ul. Roosevelta 1 48-385 Otmuchów godziny otwarcia pon.-piąt. od 9.00-17.00 Sobota od 9.00-14.00 Jeśli ktoś z was będzie musiał zrobić jakąś dopłatę i boi się, że nie zdąży do sklepu, to spokojnie można dokonać wpłaty kasy na poczcie. Niestety nie znalazłem nigdzie wypożyczalni łodzi , jeśli ktoś ma namiary na jakąś to niech da znać.
Wito Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 To gdzie dokładniej jest ten zlot ? Prosiłbym o link z www.zumi.pl A czy na zlot może jechać 12 letni chłopiec i jego 45 letni ojciec ? Jaki jest koszt ? I dodam że mam kilka dni po zlocie mam urodzinki (dokładnie 19)
roman gawlas Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Witam - i już jestem po tygodniowym turne po stolicy i okolicach, trochę zmęczony ale i zadowolony z pobytu u rodzinki. A teraz do tematu widzę że trochę się zmieniło na plus to fajnie, po niedzieli będę już rozmawiał na temat szczegółów i na pewno podzielę się z Wami moimi efektami rozmów, z reguły w takich ośrodkach licencje na wędkowanie wykupuje się w ośrodku ale jeszcze się upewnię, natomiast o łodziach nie rozmawiałem jeszcze ale myślę że nie będzie z tym problemu, zobaczymy. Rozumiem że powyższa lista jest już ostateczna i tylko w imieniu tych osób mogę prowadzić rozmowy.
madi Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Poza wspaniałymi rybami są również cudowne widoki gór no i oczywiście całkiem niedaleko znajduje się granica z Czechami Widoki przepiękne, jest sporo do zwiedzania gdyby chętni mieli nadmiar czasu w co oczywiście wątpię, natomiast o granicy z Czechami radzę zapomnieć, mała sugestia - ichny browar się "zepsuł" Jeszcze jedna sprawa to zezwolenia wraz z rejestrem połowów.Czy ktoś podjąłby się wykupienia tych zezwoleń dla, tych którzy przyjadą 14-go wieczorem. Kilka stron wcześniej był omawiany temat zezwoleń. Radzę poszukać dokładnie. Dla przypomnienia dodam, iż można sprawę załatwić przelewem, gdzie należy wpisać dokładną datę. Natomiast Obowiązkowy rejestr połowu nie obowiązuje w Okręgu Opolskim podczas wędkowania przy opłatach okresowych jednodniowych. Dla przypomnienia zasad wędkowania podaję tegoż oto linka
trini Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 ichny browar się "zepsuł" eee ja potrzebuję też inne rzeczy, zresztą będę wracać przez Czechy i Niemcy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.