Skocz do zawartości
Dragon

Wybór miejsca na III Zlot Społeczności haczyk.pl

P

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
eee ja potrzebuję też inne rzeczy

No to jak tak, to luz :wink:

zresztą będę wracać przez Czechy i Niemcy ;)

Znaczy się na około :lol::lol::wink:

przynęty na klenia   Dragon
  • Odpowiedzi 636
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Odpowie mi ktoś na poprzednie pytanie ? MOżna się jeszcze zapisać na zlot ?

Można, a nawet trzeba.

Co do lokalizacji to jez. Otmuchowskie, na zumi szukać miejscowości Otmuchów, woj. opolskie, tam będzie położony zbiornik. Mapki dojazdowe zapewne będą jak tylko wszystko będzie ugrane.

A o kosztach również pisał niedawno roman gawlas :wink:

Napisano

Echh.... niestety ja i tata nie zapiszemy się bo jesteśmy z okolic gdańska więc to jest trochę problem . No nic mam nadzieję że się cieszycie że na zlocie nie będzie noobów bo mało bardzo umiemy :( Może za rok będzie bliżej :)

Napisano
Znaczy się na około

no tak, ale to już planujemy od pół roku w sumie :D

. No nic mam nadzieję że się cieszycie że na zlocie nie będzie noobów bo mało bardzo umiemy

Nie ma sie z czego cieszyć, bo każdy jest mile widziany. A forum jest od tego, żeby się uczyć, więc do roboty :)

Napisano

Słuchajcie uparcie na przekór losowi staram się nauczyć łowić z opadu, i pomimo sporej kolekcji kogutów niestety jakoś cienko mi to wychodzi :???:

Czy jest szansa, że ktoś z chętnych do spotkania na Otmuchowie weźmie mnie sierotę ze sobą na łódkę i oświeci :?:

Napisano

Ketonal, na 100% Cię chłopaki oświecą, w zeszłym roku tez hurtem pływali, i po 3ech się na łódkę mieścili, więc bądź bardzo dobrej myśli :)

Napisano

No to w takim razie już się nie mogę doczekać :razz:

Będę wynajmował domek letniskowy ze znajomymi nieopodal ośrodka sandacz więc z pewnością was odwiedzę :!:

Napisano

Witam

Rozumiem że lista chętnych na zlot ma już ostateczny kształt i wygląda następująco:

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe) pokój tylko z łazienką- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go

4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17'

5. Roman Gawlas

6. Andi (na pole namiotowe)

7. Madi

8. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) - pokój z łazienką i TV przyjazd 14ego

Do tej listy dochodzi jeszcze Gregorek z rodzinką co daje w sumie 9 osób, potrzebujemy 6 pokoi 2-osobowych, Andi pole namiotowe, i zostaje dwie sierotki bez pary czyli ja z Magdą,

Magdo proszę daj mi znać jaki pokoik szykować dla Ciebie :?: , ja ostatecznie gdzieś się przykleję. Jeśli coś przeoczyłem to proszę skorygujcie mnie póki jeszcze można, jutro dam znać jak sprawy się mają :lol:

Napisano

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe) pokój tylko z łazienką- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go

4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17'

5. Roman Gawlas

7. Madi

8. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) - pokój z łazienką i TV przyjazd 14ego

9. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) [jaki pokój?]

Napisano

Jezeli jest to możliwe to dwójka z łazienką poproszę. Natomiast jeżeli w Sandaczu nie ma juz dwójek, to moze jakiś sasiedni osrodek?

W jaki sposób wysyłamy kasę na zaliczkę?

Już sie cieszę na ten wypad. :razz:

Pozdrawiam

P.s. musimy jeszcze ustalic termin przyjazdu czy to bedzie 14 wieczorem, czy 15. Wyjazd wiadomo 17. wieczorem.

Napisze o tym moze jeszcze dzisiaj.

Napisano

Witam,

Rozumiem ze z namiotem mozna sie rozbic bez jakis specjalnych rezerwacji?

Bo chyba sie wybiore ale ostateczna decyzje bede pewnie znal na tydzien przed

Pozdr

Napisano
9. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) [jaki pokój?]

Ten zapis najbardziej mnie ucieszył. Naprawdę bardzo się cieszę Grzesiu :razz::wink:

Napisano

Acha jeżeli jest jeszcze możliwość to chciałbym pokój z łazienką i tv. Na 100% będę 15tego wieczorem (piątek).

Napisano
Acha jeżeli jest jeszcze możliwość to chciałbym pokój z łazienką i tv.

Mi tv niepotrzebny, ale ze względu na małą- łazienka chętnie :wink:

Napisano

1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. pokój z łazienką

3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go - pokój z tv i łazienką

5. Roman Gawlas

7. Madi

9. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) [pokój z łazienką] przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17

Ja też się ciesze bardzo, że Grześ jedzie - a co! :mrgreen:

Napisano

Jestem już po rozmowie z właścicielem Sandacza która trwała może dwie minuty- facet wystawił nas do wiatru delikatnie mówiąc, złapał wesele na ten wekend i nikogo nie przyjmuję w tym czasie. :evil: Dzwoniłem prawie do wszystkich ośrodków i wszędzie już mają komplety pozostał jeszcze ośrodek Marina z domkami 4-osobowymi po 120zł za domek z wyposażeniem i łazienką, to jest srednio 30zł osoba, pole namiotowe 12zł osoba, sytuacja jest nie do pozazdroszczenia, tym bardziej że i ten dom w Głębinowie też już wynajęli, nie bardzo wiem jak to przełknąć, decyzje muszą zapaść jeszcze dzisiaj lub jutro przed południem bo i to nam ucieknie- czekam na jakieś sygnały co dalej robimy :?:

Napisano

Ja proponuje ze dobieramy sie po dwie pary, lub jak kto woli inaczej i kwaterujemy sie w domkach. cena nie jest wysoka jak za domek z lazienką.

Pzdr

Napisano
http://www.marina.net.pl/ myślę, że ta sytuacja nie może nam zepsuć zlotu. Powinniśmy rezerwować domki i już. W domkach są po dwa pokoje, więc można się dobrać w "pary' :lol: będzie taniej. Przecież, pierwsza noc-integracja druga noc na zbiorniku chodzi o to aby kobitki się wyspały z dzieciakami, my możemy spać w południe kiedy nasze połówki będż z dzieciakami nad wodą (do plaży jest 20m).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.