madi Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 eee ja potrzebuję też inne rzeczy No to jak tak, to luz zresztą będę wracać przez Czechy i Niemcy Znaczy się na około
Wito Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Odpowie mi ktoś na poprzednie pytanie ? MOżna się jeszcze zapisać na zlot ?
madi Napisano 26 Czerwca 2008 Napisano 26 Czerwca 2008 Odpowie mi ktoś na poprzednie pytanie ? MOżna się jeszcze zapisać na zlot ? Można, a nawet trzeba. Co do lokalizacji to jez. Otmuchowskie, na zumi szukać miejscowości Otmuchów, woj. opolskie, tam będzie położony zbiornik. Mapki dojazdowe zapewne będą jak tylko wszystko będzie ugrane. A o kosztach również pisał niedawno roman gawlas
Wito Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Echh.... niestety ja i tata nie zapiszemy się bo jesteśmy z okolic gdańska więc to jest trochę problem . No nic mam nadzieję że się cieszycie że na zlocie nie będzie noobów bo mało bardzo umiemy Może za rok będzie bliżej
trini Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Znaczy się na około no tak, ale to już planujemy od pół roku w sumie . No nic mam nadzieję że się cieszycie że na zlocie nie będzie noobów bo mało bardzo umiemy Nie ma sie z czego cieszyć, bo każdy jest mile widziany. A forum jest od tego, żeby się uczyć, więc do roboty
Wito Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 trini, wiem wiem tylko tak sobie żartuje ale za rok oczekuje zlotu na pomorzu
trini Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 się zobaczy, ja np. oczekuję w centralnej Polsce, i co?
ketonal Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Słuchajcie uparcie na przekór losowi staram się nauczyć łowić z opadu, i pomimo sporej kolekcji kogutów niestety jakoś cienko mi to wychodzi Czy jest szansa, że ktoś z chętnych do spotkania na Otmuchowie weźmie mnie sierotę ze sobą na łódkę i oświeci
trini Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 Ketonal, na 100% Cię chłopaki oświecą, w zeszłym roku tez hurtem pływali, i po 3ech się na łódkę mieścili, więc bądź bardzo dobrej myśli
ketonal Napisano 27 Czerwca 2008 Napisano 27 Czerwca 2008 No to w takim razie już się nie mogę doczekać Będę wynajmował domek letniskowy ze znajomymi nieopodal ośrodka sandacz więc z pewnością was odwiedzę
roman gawlas Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Witam Rozumiem że lista chętnych na zlot ma już ostateczny kształt i wygląda następująco: 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu.2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe) pokój tylko z łazienką- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go 4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' 5. Roman Gawlas 6. Andi (na pole namiotowe) 7. Madi 8. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) - pokój z łazienką i TV przyjazd 14ego Do tej listy dochodzi jeszcze Gregorek z rodzinką co daje w sumie 9 osób, potrzebujemy 6 pokoi 2-osobowych, Andi pole namiotowe, i zostaje dwie sierotki bez pary czyli ja z Magdą, Magdo proszę daj mi znać jaki pokoik szykować dla Ciebie , ja ostatecznie gdzieś się przykleję. Jeśli coś przeoczyłem to proszę skorygujcie mnie póki jeszcze można, jutro dam znać jak sprawy się mają
tomek1 Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Czyżby tak mało osób chciało wziąć udział w takim silnym wędkarsko regionie?
trini Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Szczerze mówiąc to jestem zawiedziona frekwencją...
trini Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe) pokój tylko z łazienką- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go 4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' 5. Roman Gawlas 6. Andi (na pole namiotowe) 7. Madi 8. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) - pokój z łazienką i TV przyjazd 14ego 9. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) [jaki pokój?]
Gregorek Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Jezeli jest to możliwe to dwójka z łazienką poproszę. Natomiast jeżeli w Sandaczu nie ma juz dwójek, to moze jakiś sasiedni osrodek? W jaki sposób wysyłamy kasę na zaliczkę? Już sie cieszę na ten wypad. Pozdrawiam P.s. musimy jeszcze ustalic termin przyjazdu czy to bedzie 14 wieczorem, czy 15. Wyjazd wiadomo 17. wieczorem. Napisze o tym moze jeszcze dzisiaj.
P Napisano 1 Lipca 2008 Autor Napisano 1 Lipca 2008 Witam, Rozumiem ze z namiotem mozna sie rozbic bez jakis specjalnych rezerwacji? Bo chyba sie wybiore ale ostateczna decyzje bede pewnie znal na tydzien przed Pozdr
tomek1 Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 9. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) [jaki pokój?] Ten zapis najbardziej mnie ucieszył. Naprawdę bardzo się cieszę Grzesiu
Lary Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Acha jeżeli jest jeszcze możliwość to chciałbym pokój z łazienką i tv. Na 100% będę 15tego wieczorem (piątek).
tomek1 Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 Acha jeżeli jest jeszcze możliwość to chciałbym pokój z łazienką i tv. Mi tv niepotrzebny, ale ze względu na małą- łazienka chętnie
trini Napisano 1 Lipca 2008 Napisano 1 Lipca 2008 1. tomek1 z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. pokój z łazienką 2. Trini i Mozambikanin (dwa miejsca noclegowe) pokój tylko z łazienką- przyjazd 14 po południu-wyjazd 17 po południu. 3. Lary z żoną i córą (dwa miejsca noclegowe)Przyjazd najprawdopodobniej 14go póżnym popołudniem lub 15go - pokój z tv i łazienką 4. Tomik z Magdą. Pokój dwuosobowy. Przyjazd 14 popołudnie - wieczór, wyjazd w południe 17' 5. Roman Gawlas 6. Andi (na pole namiotowe) 7. Madi 8. Kagiva z żoną i synkiem (dwa miejsca noclegowe) - pokój z łazienką i TV przyjazd 14ego 9. Gregorek z żoną i synkiem (2 miejsca noclegowe) [pokój z łazienką] przyjazd 14 lub 15 wyjazd 17 Ja też się ciesze bardzo, że Grześ jedzie - a co!
roman gawlas Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Jestem już po rozmowie z właścicielem Sandacza która trwała może dwie minuty- facet wystawił nas do wiatru delikatnie mówiąc, złapał wesele na ten wekend i nikogo nie przyjmuję w tym czasie. Dzwoniłem prawie do wszystkich ośrodków i wszędzie już mają komplety pozostał jeszcze ośrodek Marina z domkami 4-osobowymi po 120zł za domek z wyposażeniem i łazienką, to jest srednio 30zł osoba, pole namiotowe 12zł osoba, sytuacja jest nie do pozazdroszczenia, tym bardziej że i ten dom w Głębinowie też już wynajęli, nie bardzo wiem jak to przełknąć, decyzje muszą zapaść jeszcze dzisiaj lub jutro przed południem bo i to nam ucieknie- czekam na jakieś sygnały co dalej robimy
Gregorek Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 Ja proponuje ze dobieramy sie po dwie pary, lub jak kto woli inaczej i kwaterujemy sie w domkach. cena nie jest wysoka jak za domek z lazienką. Pzdr
Lary Napisano 2 Lipca 2008 Napisano 2 Lipca 2008 http://www.marina.net.pl/ myślę, że ta sytuacja nie może nam zepsuć zlotu. Powinniśmy rezerwować domki i już. W domkach są po dwa pokoje, więc można się dobrać w "pary' będzie taniej. Przecież, pierwsza noc-integracja druga noc na zbiorniku chodzi o to aby kobitki się wyspały z dzieciakami, my możemy spać w południe kiedy nasze połówki będż z dzieciakami nad wodą (do plaży jest 20m).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.